Csak kíváncsiságból....
Eddig nem napi 10 tehén volt a nyeremény (plusz hűtő) a Müllermilch-el?
Most 13-t ír az oldal..
De lehet rosszul emlékszem
fcnv
Saját linket nem írunk az infókhoz.
IGEN ! Köszi

" alt="

">
Már ha ez a pudingos...
De lehet, hogy minden Dr. 5ker termék jáczik, pl. a pizza is.
https://www.oetkernyeremeny.hu/
Valami pudingos játékról írt valaki ,de nem találom ?
Marspromo: a telefont egy tört magyarsággal beszélő lány vette fel, fogalma sem volt az egészről, mondta, hogy írjak e-mailt. Írtam, most várom a választ. Ezt javaslom a többi nyertesnek is, hátha picit gyorsabban őrülnek a malmok...
Ma 09:56 és 09:57 között küldtem, nem kellett pipálni képeket de már lekéstem a nyereményekről.
Köszönöm szépen a választ. 😊
pieceofluck Szia! Nem egyből írta ki egyiket sem . Ma jött értesítő róluk
Rita21, amiket ma nyertél a Jana és a Zewa játékokon, rögtön kiírta, vagy csak később (másnap) kaptál értesítést?
Köszönöm előre is, ha válaszolsz.

" alt="

"> És gratulálok. 😊
Nekem az a meglátásom hogy ezek a fényképezőgépek nem Magyarországról fognak érkezni hanem külföldről . Legalábbis nekem ez jött le . A4c nem szokott ilyen sokáig ülni a nyereményeken.
Lehet tényleg helyettük inkább megbízó véget érdemes hívni ez ügyben
Hívjuk őket, írjunk nekik!

" alt="

"> Hátha együtt többre jutunk!

" alt="

">
Ma-holnap szerintem felhívom közvetlenül a Marspromót, hátha tudnak valamit...
https://marspromo.hu/elerhetosegek
Ha A4C nem küldi, akkor az nincs náluk, vagy a beszerzésre fordítandó pénzt nem kapták meg...
Köszönöm szépen a válaszokat.

" alt="

"> Sajnos, tényleg szinte minden webshopban elérhető, érthetetlen...

" alt="

">
Gabbci: A 'Negatív tapasztalatok' topicba írtam meg délelőtt a tapasztalatom, én sem kaptam még meg. .(
Ezen az e-mail címen keresztül beszélek velük: mars@a4c.hu
Lehet, hogy most már ideje lenne az anyacéget is megkeresni, mert már a saját maguk által megszabott határidőből is kicsúsztak. Miközben nem egy sehol sem elérhető nyereményről beszélünk, hanem egy olyan fényképezőgépről, ami 15 webshopban azonnali szállítással elérhető.
Még Én sem kaptam meg. Remélem nem vész el
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások