Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 343 / 762 oldal |
Köszönöm így már nem kérem.Bocsi.
Nekem is van még Nivea meghívóm, ha kéri valaki!
mariann
én elfogadom a nivea meghivot
" alt="
">
irj
én elfogadom a nivea meghivot
" alt="
">
irj
nekem is vannak spar pontok válaszborítékért
" alt="
">
" alt="
">Van CBA pontom, ha még mindig hiányzik !
sok sparpontom van válaszboritékért ha kell valakinek felajánlom.
Spar pontokat válaszborítékért.
van 1 nivea meghívóm.
" alt="
">
" alt="
">Kb 50db Tesco pontot adok válaszborítékért.
Van 1 Nivea meghívóm is.
Van 1 Nivea meghívóm is.
marcsi8:
A Maltofert már elvitték. Írj nekem, a Preduktal még megvan.
A Maltofert már elvitték. Írj nekem, a Preduktal még megvan.
a jegyeket elvitték
Engem a Maltofer Fol és a Preductal érdekelne pont ezeket szedem mit kérsz értük?
Bocsi de az lemaradt,hogy dec.30.Sugár mozi
Sziasztok!
Már nagyon rég jártam erre.Nekem is van 2 jegyem Az Alvin és a mókusokra,mi tegnap már megnéztük:Ha érdekel valakit írjon és küldöm az email címet.
Már nagyon rég jártam erre.Nekem is van 2 jegyem Az Alvin és a mókusokra,mi tegnap már megnéztük:Ha érdekel valakit írjon és küldöm az email címet.
ALVIN ÉS A MÓKUSOK 2 filmre 2jegy a fotexnettől sajnos mi nem megyünk
180km
A helyszínen 13:45-től annak az e-mailcímnek a megadásával lehet regisztrálni, amelyre a jelen értesítés szól. A meghívó másra át nem ruházható és más előadásra sem cserélhető el. A vetítésen a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Egy meghívóval két személy vehet részt a rendezvényen. nem tudom ezt mennire veszik komolyan ha igy is érdekel vkit
irjon és elküldöm a mailt
180km
A helyszínen 13:45-től annak az e-mailcímnek a megadásával lehet regisztrálni, amelyre a jelen értesítés szól. A meghívó másra át nem ruházható és más előadásra sem cserélhető el. A vetítésen a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Egy meghívóval két személy vehet részt a rendezvényen. nem tudom ezt mennire veszik komolyan ha igy is érdekel vkit
irjon és elküldöm a mailt
tesco és spar pontok válaszborítékért...
Van sok Tesco pontom válaszborítékért.
beleba!
Nem publikus az email címed.Nekik nincsen számítógépük.A nevét,címét pedig a tudta nélkül nem adom ki,beleegyezni meg biztos nem fog,hogy bárkinek oda adjam.Aki gondolja,rajtam keresztül segíthet.Annak aki már felajánlotta ezúton is köszönöm.
Nem publikus az email címed.Nekik nincsen számítógépük.A nevét,címét pedig a tudta nélkül nem adom ki,beleegyezni meg biztos nem fog,hogy bárkinek oda adjam.Aki gondolja,rajtam keresztül segíthet.Annak aki már felajánlotta ezúton is köszönöm.
Válaszborítékért spar füzeteket 15 beragasztott ponttal felajánlok.( 4X15 pont).
evimamzika!
Priviben elküldenéd a mailcímét nekem? Már segítek 2 Anyukát, de hátha a 4 gyereknek lenne valamink..köszi
Priviben elküldenéd a mailcímét nekem? Már segítek 2 Anyukát, de hátha a 4 gyereknek lenne valamink..köszi