edittke
És ha a boltosok "fosztogatnak"? Én a soproni sörös játékán döbbentem le, hogy vissza vannak ragasztva a cimkék, a hiper-szuper marketekben. Ezt nem a vevők csinálják, mert a kamerákkal lebuknának. El tudom képzelni, hogy a raktárban szépen áznak az üvegek.
krysztasz!
Bocsi, ha megbántottalak, de te is tudod, hogy nem erre gondoltam! Én is felszedek, kiszedek a szemetesből olyat ha meglátok ami kell (persze ha tiszta )! Én azokra gondoltam, akik a boltokba, bevásárlókp-ba mennek ollóval és tapétavágóval! Én is láttam már a Tescoban kód nélküli árukat, mert éppen valakinek az kellet, hát levágta róla!
Még egyszer bocs, nem pontosan fogalmaztam.
Nem feltétlenül mindenben értünk egyet.
A tapétavágót és társaikat nem az üzletben használjuk, mert ott nem lehet. Pár kódért nem fogok az őrszobán csücsülni. De amikor este pl. kocsival már csak a kukáknál van hely, és ha éppen ott "figyel" valami hasznos, nem fogom a koszosat felvinni, csak levágom róla a szükségeset. Ilyen nappal nem csinálok, mindennek van határa. Munkahelyen is vannak szemetesek - kevés - így mindig tele van, és előfordul, hogy az ivólés dobozokat csak úgy mellé teszik. Most vigyem magammal dobozostul mindenestül? Levágom, amire szükségem van.
Én sem szeretem a blokkos, sms módszert. De a posta jobb? Nem először maradok le a játékról miattuk, és ez dühítő. Az sms legalább beér.
Teljesen igazat adok az előttem szólókhoz! Mi "rendesek", sorra gyűjtjük a zacsikat, vonalkódokat, mások pedig ( bocsi a kifejezésért ) ellopják azt. Nagyon sajnálom, hogy sok beküldésnél már kérik a blokkot is, mivel nekem is sok zacsim, kódom van, és én ezt tisztességesen szereztem! És mostanában kitörölhetem vele a .......
A vásárlást igazoló blokk az üzletekhez kötödő játékoknál (pl. CBA)szokás. Ott teljesen logikus: a saját forgalmukat akarják növelni az adott termékből, az adott időszakban. Erről szól a promoció, nem másról.
No kőzápor...
Queene, teljesen igazad van!
Én a "vásárlást igazoló blokk" beküldésétől vagyok kiakadva. Ezzel kapcsolatos véleményemet eddig magamban tartottam, de most halált megvető bátorsággal leírom: szerintem e fórum egyes illusztris tagjai is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a "régi becsületes vonalkódküldéssel" már alig lehet játszani. Mikor egyesek azzal dicsekednek, hogy mini tapétavágóval a zsebükben járnak vásárolni, hogy azokról a keményebb csomagolóanyagokról is tudjanak vonalkódot "szerezni", amiről letépni nem sikerül. A többiek pedig megdícsérik az "ügyességüket".

"Klassz vagy, igazi játékos!" ???
Én is elteszem a cimkéket, vonalkódokat azokról a - megvásárolt, kifizetett! - cikkekről, amelyek rendszeresen játszanak. Dühít, ha a gyűjteményemet kidobhatom, mert - a kódlopást, az áruk megcsonkítását elkerülendő - lassan minden játéknál blokkot kérnek a vonalkódok mellé.
Jöhet a kőzápor.
queene!
A promós Győri Édes már kapható, az akciós csíkról pötyögtem be a részleteket. És még másfél hónap van a kezdésig...
Csak én háborgok magamban az SMS-játékok miatt?
Lassan már semmire sem lehet előre gyűjtögetni, minden akciós csomaggal és SMS-sel játszik
Most épp a Győri Édes-en akadtam ki, egy halom keksz-csomagolásom van, mégis vadászhatom majd az akciós csomagolásokat a boltokban, amik jó esetben az akció vége előtt egy héttel már meg is jelennek kis városunkban
Nem szeretem az ilyen játékokat, miért nem lehet rendes becsületes vonalkódküldéssel játszani, és megúszni a nyomozást az akciós csomagolású termékek után?
Vagy csak én vagyok morgós hangulatban

Azért írtam be, mert 26-i hír volt (ott legalább is), és eszerint 27-én már tudtak róla.
Sada
köszi de a menetjegyirodában nem internet és rádióhirek alapján dolgoznak

egyébként tegnap este kapták meg a központtól táviratilag, hogy mi is a dolog. ma reggel már infot is adtak: egy 14 éven aluli gyerekhez egy felnőtt kisérő, mindkettőnek ingyen a jegy (pótjegy nem).
ma egész nap azokat a jegyeket irják át ingyenesre amit 33%osra vettek be telefonos rendelésnél..
én is avonozom kb 3 éve de nekem még a nem kozmetikumot is mindig kicserélték érdemes megpróbálni
Szerintem ezt nem lehet visszacserélni, mert a 3 hónap garancia csak a kozmetikumokra értendő.
De próba szerencse!
Amúgy én avonozom. Legrosszabb élményem az, amikor nem jön meg egy termék. Eddig ilyen még csak 2szer fordult elő, de nagyon kellemetlen, főleg a rendelővel szemben. nekem ég a pofámról a bőr....
vincere
add vissza at anácsadónődnek és ő vissza cserélteti ezt kb 3 hónapig meg lehet tenni Avon garancia
Nahát, mi meg el vagyunk dőlve teljesen a rádiótól, eddig ez a legjobb
Van ilyenünk az Algidától is, meg más ilyen reklámrádiók is, de mindegyik egy kalap sz.rt ér. Ez az Avonos az első, ami tényleg befog mindent és normálisan lehet hallgatni.

A tied gyári hibás lehet

queene
Én is rendszeresen rendelek, nekem az volt csalódás, h. megkaptam a kis rádiót a Bronze termékekhez, beraktam az elemet, 2 perc zene után 'elromlott', azaz iszonyúan recseg. Kipróbáltam másik fülhallgatóval is, de ugyanaz. Egyszerűen nem lehet hallgatni :-((
Hálás lennék érte
Mindjárt írok

Queene!
Én is avonozok!
Sajnos van ilyen, hogy nem jön meg... velem is előfordul!
Nekem maradt egy pár ilyen képeslapom(2db). Én amúgysem küldhetem be, de ha gondolod, akkor elpostázhatom neked....
Rendeltem 2 db Avon Bronze terméket.
Egyrészt azért, mert nyaralni megyünk és a manónak kellett magas faktorú napozótej, másrészt azért, mert nyerni lehet vele.
Ám a nyereményjátékhoz szükséges képeslapot a tanácsadónő nem tudta odaadni, azt írta neki az AVON, hogy majd a következő rendeléssel küldik
A beérkezési határidő meg június 4-e

Akkor se érne ide, ha tényleg rendelne addig valamit a csaj, de hát nem is fog
Csalódtam az AVON-ban

Szilvi
http://www.magyarorszag.hu/hirek/kultura/gyermekn
ap20040526.html
"Tisztelt játékosok!
Három év állandó és eredményes működés után köszönjük, hogy jöttetek és lelkesen játszottatok a Lutrin. Az oldal azonban a sok költség mellett nem termelt bevételt a befektetőknek, ezért a továbbiakban nem tudják üzemeltetni.
Megértéseteket köszönjük és reméljük más játékban találkozunk még!
A Lutri csapata"
Ezt jól megoldották
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások