Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 343 / 394 oldal |
A Globus mustár a Pennyben üvegpohárban kapható. Sajnos nincs rajta csillag.
www.holgyvilag.hu
Lap alján található:
"Nyomtassa ki, juttassa el az irodába az utalványt, és személyenként illetve foglalásonként 2000 forinttal olcsóbban utazhat."
Lap alján található:
"Nyomtassa ki, juttassa el az irodába az utalványt, és személyenként illetve foglalásonként 2000 forinttal olcsóbban utazhat."
Fáreó
De ha átváltasz magyar nyelvre, úgy sokkal egyszerűbb
(van erre lehetőség)
De ha átváltasz magyar nyelvre, úgy sokkal egyszerűbb
(van erre lehetőség)
HÜTŐMÁGNES !!
Auchan !
Bombi + ajándék hütőmágnes
2x45 g =119 ft
kerek , sárga alapon hintázik a Bombi rajta !!
ápr. 21-től 28-ig ,de gondolom utána is csak más áron !
Auchan !
Bombi + ajándék hütőmágnes
2x45 g =119 ft
kerek , sárga alapon hintázik a Bombi rajta !!
ápr. 21-től 28-ig ,de gondolom utána is csak más áron !
Az a baja a jelszóval, amit megadtál, hogy tartalmaznia kell legalább egy betűt és legalább egy számot is.
Az egyébre jó lesz az other.
Az egyébre jó lesz az other.
"A www.hungarytourism.hu oldalon, ha regisztrálsz nyereményjátékban vehetsz részt és ingyenes kiadványokat is rendelhetsz. Max. 10 db-ot. A kiadványokon belül az egyéb kategóriát válasszátok, ott van a legtöbb magyar nyelvű kiadvány."
Szeretnék regisztrálni,de nem tudok,folyton ezt írja ki:
Registration error
The password you entered is invalid. The password must contain at least one character and at least one digit!
Sajnos nem értek angolul,és nem tudom mi a bibi!
Ja,és az hogy van angolul,hogy egyéb?
Köszi a segítséget!
Szeretnék regisztrálni,de nem tudok,folyton ezt írja ki:
Registration error
The password you entered is invalid. The password must contain at least one character and at least one digit!
Sajnos nem értek angolul,és nem tudom mi a bibi!
Ja,és az hogy van angolul,hogy egyéb?
Köszi a segítséget!
Jutka38
Köszi szépen!
Köszi szépen!

bocsi kerekperecnek szólt a válasz
rendeltem tőlük és 1 hét alatt megjött , ingyen!
Van aki már rendelt tőlük?
A postaköltséget nekem kell fizetni?
"A www.hungarytourism.hu oldalon, ha regisztrálsz nyereményjátékban vehetsz részt és ingyenes kiadványokat is rendelhetsz. Max. 10 db-ot. A kiadványokon belül az egyéb kategóriát válasszátok, ott van a legtöbb magyar nyelvű kiadvány."
A postaköltséget nekem kell fizetni?
Kérje díjmentesen (nevének és címének elküldésével)
Legrand Otthon villanyszerelési divatlapunkat, és a
villamosság szakértôje elkalauzolja Önt a kényelem,
biztonság és stílus otthonába!
http://legrand.pointernet.hu/kerdoiv/index.php?ps
ite=1000000
Legrand Otthon villanyszerelési divatlapunkat, és a
villamosság szakértôje elkalauzolja Önt a kényelem,
biztonság és stílus otthonába!
http://legrand.pointernet.hu/kerdoiv/index.php?ps
ite=1000000
http://www.alarm-magazin.hu
alarm - új ingyenes hetilap, Budapesten lehet fellelni.
alarm - új ingyenes hetilap, Budapesten lehet fellelni.
http://www.glashuette.de/english/index.html ingyen órakatalógus, német nyelvű de nagyon szép könyv. Az apósom megkapta szóval tuti biztos hogy elküldik, ha valaki szeret szép könyvet lapozgatni érdemes megrendelni :-)))
orsipka, ha nem mondod nem is tudjuk 

Sziasztok!
Van egy 305 kedvezményre jogosító adidas utalványom. Ápr.24-ig váltható be, Váci uton és Váci utcában. Has kéri vki holnap feladom
Van egy 305 kedvezményre jogosító adidas utalványom. Ápr.24-ig váltható be, Váci uton és Váci utcában. Has kéri vki holnap feladom
Én ma kaptam meg.

Mi már meg is kaptuk a napokban!
Sziasztok! Lehet ingyenes termékmintát rendelni a www.sensodyne.hu weboldalon! (fogkrém érzékeny fogakra)
az ulpiushoz miért nem olvassátok el rendesen?
Tisztelt Látogató!
Amennyiben most regisztrálja magát oldalunkon, könyvet kap tőlünk ajándékba.
Az akció április 25-ig tart, melynek lezárása után a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük Önöket a választható könyvek listájáról, illetve ezek átvételi lehetőségéről.
szoval, április 25 után majd megtudjátok. ahol a regisztráláshoz kéri a számlázási cimet az nem gond mert honnan tudja szerencsétlen hogy esetleg nem csak az ingyenes cuccra hajtotok hanem esetleg valamit vennétek is....
Az akció kizárólag a március 24. utáni regisztrációkra vonatkozik.
Tisztelt Látogató!
Amennyiben most regisztrálja magát oldalunkon, könyvet kap tőlünk ajándékba.
Az akció április 25-ig tart, melynek lezárása után a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük Önöket a választható könyvek listájáról, illetve ezek átvételi lehetőségéről.
szoval, április 25 után majd megtudjátok. ahol a regisztráláshoz kéri a számlázási cimet az nem gond mert honnan tudja szerencsétlen hogy esetleg nem csak az ingyenes cuccra hajtotok hanem esetleg valamit vennétek is....
Az akció kizárólag a március 24. utáni regisztrációkra vonatkozik.
http://www.douweegberts.hu
az én kávéházam
online játék
10 ajándékcsomag hetente
az én kávéházam
online játék
10 ajándékcsomag hetente