Jobb helyeken nem lenne így szétválasztva a 2 játék, mint vmi sziámi ikrek.
Az lenne benne, hogy az adott időszakban a Tescoban vásárlók extra nyereményt nyerhetnek és elég lenne bejelölni a vásárlás helyét.
@sada
Koszonom szepen, pedig olvasgattam a jsz.-t, de lehet bena vagyok,
Koszi, koszi, koszi
(Jsz.)
Csak a Tescoba kellett volna feltölteni.
Ami ott van, az automatikusan benne van a nagy kalapban is.
Lindt, ha Tescoban vettem
ugye ket oldal van:
https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/nyerjen-a-kiv
alosaggal/tesco
https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/nyerjen-a-kiv
alosaggal
Feltoltottem a simara (nem lehet bejelolni hogy Tescoban vettem), madj fel akartam tolteni a Tescos oldalra, de a rendszer szerint ez a palyazat mar szerepel, es nem lehet ujra feltoletni.
Ti hogyan oldjatok meg?
Koszi a valaszt
Így van, ez lenne a korrekt szűrés minden nyertes blokkra, plusz azt is meg kellene nézni, nem lettek-e esetleg sztornózva a vásárlások...
Az (esetleges) blokkgyártók kiszűrésére az lenne a legtutibb, ha minden játéskszervező le tudná kérdezni a nyertes blokko(ka)t, hogy valós(ak)-e a vásárlás(ok).
Valós-e az összeg + az AP kód + a NAV kód + a nyugtaszám.
Ha nem, bukta.
A játékszabályt nemrég módosították, eddig teljesen korlátlan volt a feltöltés...
Értem. Köszönöm. Az biztos, hogy nem enged óránként több blokkot feltölteni. Persze, ha nagy a család, akkor ez működik.
anyóka bármelyik csalót bevédi, ha nyer/küld neki vmit, és másokra próbálja terelni a figyelmet úgyhogy nem hiteles kategória

" alt="

">
Valaki biztos tudja, hogy ezek az AP KÓDOK melyik boltban vannak !!??
Vagy:
APA23401975
Igen sok a taroló bolt.
Csak keresgessetek.
anyóka
nem kell a lovat adni a csaló(k) alá...
ha 500 db akkor is...
500 Ft alatt nem vesz kávét. az 250.000 Ft, na hagyjuk már

" alt="

">
egyértelmű szabálytalan manipulált blokkok, hadd ne írjam , le hányféleképpen lehetne.. Ugyan már..
Most komolyan ez a kérdés, hogy aki anno feltöltött 1 blokkot 3szor, mert a rendszer elfogadta az AP számot 3 formában (Belvita első pénznyereményes játéka), kb ilyen mennyiségű nyereménynél járt, utána ellenőrzéskor elvették nyereményei több mint felét, na szerintetek most biztos szabályosan nyeri agyon magát, mert "jó a szerencséje"??

" alt="

">
Lehet konkrét játék is.
Most pl.: Tchibo APA01903393, APA01903392
Akkor is, ha mondjuk övé a bolt?

" alt="

">
Vagy ha már lefotózta az eredetit és tudja, hogy úgysem kéri be a játékszervező/lebonyolító a fizikai blokkot postán, akkor nyugodtan vissza is adhatja.
A kérdést csak azért tettem fel, mert számomra nem életszerű, hogy viszonylag drágább termékekből valaki végtelen mennyiséget vásárol, ráadásul ugyanott...
Sze
Így igazad lesz! Ha van 1 feltöltés már és 4 darabosat töltök akkor is csak egy extrát ad…
Ez el van rontva!!!
Megveszem-fotozom-vissza viszem…
Lehet.
De több százszor ? 3x sincs hozzá pofája senkinek se… meg a bolt se hagyna szó nélkül… sokadikra…
Azért gondolkodjatok is..
Amúgy szerintem az 1000 darab nagyon elrugaszkodott szám, nem tudom hogyan jött ki!
Visszáruzott blokkot nem lehet mert azt el veszik
Sziasztok!
Blokkok ellenőrzésével kapcsolatban lenne kérdésem: amikor egy AP kód (vagy egy bolt) kiugróan nagyot megy valamelyik játékon, ellenőrzi a szervező/lebonyolító, hogy van-e mögötte valós árumozgás?
Pl.: vásárol valaki 1000 db terméket, így van 1000 db érvényes, beküldhető blokkja, de tegyük fel, vásárlás után mind az 1000 db-ot le is sztornózzák.
Beküldésre nyilván csak a vásárlást igazoló blokkok kerülnek, a visszáru bizonylatok nem.
Ez az üzletek rendszerében ellenőrizhető, de vajon megteszik-e?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások