Queene!
Miért írjátok, hogy tárgytalan? Letölteni, most is lehet, de inditani csak a műsorban elhangzó kóddal lehet!

Nem gondolod, hogy túl egyszerű lenne így csalni, lenne időd megkeresni a válaszokat!!!

A hiba az RTL-nél a következő:
A főoldalról indulva két link vezet a tudáspróba oldalára.
Ha a képre kattintasz, nem adja be a regisztrációs űrlapot.
Ha a szöveges linkre, akkor igen
Legalábbis nálam így van

Csenzo!
Köszönöm, megpróbálom, hátha!
quenne!
Először regiszrálj, aztán tudsz belépni! Nekem tegnap sikerült.
Ehh, sikerült, tárgytalan

Gyerekek, letöltöttétek már az RTL honlapjáról a tudáspróba programot?
Nekem nem sikerül , nem jön be a link, ahonnan le lehetne tölteni
Elkéstem a regisztrációval?
Tudtok erről valamit?
An 13. , ne dobd ki, így is le lehet kaparni, van alatta kód is, csak nagyon nehéz kaparni és a kód könnyen olvashatatlan lessz. Egyszóval kapirgálj, de csak finoman...
Ma láttam szénsavmentes, akciós Theodorát. Szerencsére csak 2 üveggel vettem, mert mikor néztem volna a kódot - hát hiányzik az ezüst kaparós felülfet a címkéről!!! Tiszta fekete! Gyári hibás!
Hajni
Véletlenül nem freestartos címről írtál? Mert ott ha több e-mail címed van, ki kell válsztanod a megfelelő e-mail címet.
bocs levi nem akartam banto lenni!
a mostani jatek:
"Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz játék
Játssz a Mokép és a PORT.hu közös játékával, és Bábok című DVD-t nyerhetsz!
A válaszokat 2004. június 3-án, 15:00-ig várjuk"
a vetiteses jatek ket hete volt. annak vannak kint a nyertesei:
"Tavasz Nyár Ősz Tél... és Tavasz játékunkon mozijegyet nyertek:"
remelem igy tudtam segiteni
Dallas!
Tudok olvasni!!!
Abban a játékban nem volt szó vetítésről!!!
Leht, hogy Te nem olvastad el?? Nem tudom milyen játékról beszélsz?
a nyerteseknel a vetites nyertesei vannak
ez teljesen mas jatek!
figyeljetek kicsit jobban.
szoval egyaltalan nem csaltak
Nagyon szeretnek csalni ezek a pályázat kiírok. Én nem tudom, hogy miért nézik az embereket hülének.
Levi!
A helyedben írnék nekik egy szép e-mailt.
A napokban a Port.hu honlapra feltették a Tavasz, Nyár, Ősz, Tél... és Tavasz játékot.
Beküldési határidőnek jún. 3.-át írták.
Ma reggel olvasom a nyertesek rovatot és erre a játékra eredményt hirdetnek? Hát ez érdekes nem?
Ma kaptam üzenetet a Startlaptól, hogy a pólót nem kaphatom meg, mert nem jó e-mail címről írtam vissza. Pedig ez nem igaz. Most mit tegyek?
Direkt csinálják? A párom is kapott egy ilyen e-mailt. Végre egyszer sikerül a neten nyerni, oszt nesze nekem fogd meg a semmit.
Talán maguknak akarják?
Kapott valaki ilyen levelet?
Én felhívtam a Freesia-t elmondtam a problémámat 3 embernek, végül kapcsoltak az illetékeshez... Ő megnézte az adatbázist, nem szerepeltem benne. Azt mondta, sokan panaszkodtak már, valószínűleg hiányosan kapták meg az adatokat. Felírta az adataimat és megigérte, hogy küldik a mintát. Most itt tartunk, ha megkapom, beírom. Egyébként azt is megmondtam a hölgynek, hogy nagyon sokan nem kapták meg a mintát és nem kellene, hogy rossz hírüket keltsék. Teljesen egyetértett velem. Szerintem reklamáljatok telefonon. A weblapjukon vannak telefonszámok.
A Freesia-tól én sem kaptam termékmintát. Úgy tűnik, országos jelenségről van szó...
Miskolcon voltam a kaisersben, játékos Theodóra nincs.Voltam a pátriai plus-ban, ott csak csendes, de játékos Theodóra volt. Csendesen tovább ballagtam...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások