2 db Rama sütőszett

És még Linco kötény

Az utolsó Rama szettünk, és A nagy Micimackó album a fiamnak.

bobi, milyen a kötény, mint a képen? Mikor küldted be a kódot? Köszi
Karaván hátizsák,Linco kötény !!
rama sütőszett ide is megérkezett

habverő nekem se volt benne, de nagyon szép
a postás mondjuk majd fel robbant, hogy hány helyen kell aláírni, idézem"a fene a postába" jelszóval adta át. hm...
Rama sütőszett

Ezek a futárok ma is dolgoznak, a munka ünnepén egy gazdag Discovery aj. csomag érkezett!

Értesítés, hogy átvehetjük a postán a délhús kötényt, amit fiacskám nevével nyertünk. Igenám, de mikor játszottunk, úgy volt, hogy már elköltözünk, s az új címet írtam be. Kíváncsi vagyok, lesz-e botrány, hogy még nem ott lakunk. Vajon az adásvételi szerződés bemutatásával átadják-e a postán? Ha vaskalaposak, akkor meg hogy jutunk hozzá?
hu ,ez nagyon rejtélyes,főleg a pénzösszeg!
egy jelentős pénzösszeg egy hárombetűs tv-től
szeretnék én is hasonló örömöt beírni,ezért kérek mindenkit,hogy a www.ibusz.hu/fotopalyazat/fotok.phtml internetcímen lévő pályázaton szavazzatok a képeinkre! regisztrálni kell,majd küldenek egy kódot amivel tudtok szavazni. a szavazók között ajándékcsomagokat sorsolnak ki. az első kategóriában( utcák,házak,emberek) karnevál címszó alatt szereplek,a 2.-ik kategóriában pedig(felejthetetlen tájak) helsinki címszó alatt.légyszi szavazzatok!!!!!! bocsi,hogy megint ide is beírtam,de látom,hogy nem kaptam tegnap óta egy szavazatot sem.örök hálám a szavazóknak!
Sziasztok, nekem is megjött a Fantás DVD lejátszó. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott.
V-né G. Enikő levele,köszi(bocsi,de a nickneved nem ugrik most be)

Rejtvényújsággal nyert kifestőkönyvek
Fanta Bamboocha ajándékcsomag: DVD-lejátszó, DVD-csomag és sapi.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget!!
Bref Fresh Surfer kulcstartó

Minya, itt üzennék egyelőre: nagyon köszönöm, megkaptam!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások