Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 346 / 511 oldal |
Tegnap elhoztam a Reál boltunk teljes akciós Theodora készletét, azaz mind a két palackot... Csak enyhe (sárga) volt akciós. Sajnos egyikkel sem nyertem, pedig legalább egy fitness-felsőre fáj a fogam...
mano2
A kísérő leveled sem jött meg?
A kísérő leveled sem jött meg?
Megrendeltem a net-en, de az általam kiválasztott helyen - nevezetesen Békéscsabán volt már, de több hete elfogyott a készlet, és azóta nem érkezett meg az új szálítmány, telefonon majd még érdeklődhetek.
mano2
Ez nem úgy ment. A neten kellett megrendelni hétfőn délig és névreszólóan küldték ki az általad kiválasztott helyre.
Ez nem úgy ment. A neten kellett megrendelni hétfőn délig és névreszólóan küldték ki az általad kiválasztott helyre.
Játszottam a Csomagolj.hu játékban, gondoltam beváltom a pontjaimat Twix bögrére. A lakóhelyemhez legközelebbi beváltóhelyen már kétszer érdeklődtem, de sajnos itt már elfogyott. Talán még lesz a jövő héten.Még egy párszor beutazom kb.20 km-t 480,Ft/alkalom. Már megéri.
guriga
Plus és Kaiser van, Spar is, hazafelé megpróbálom. Köszi az infót!
Plus és Kaiser van, Spar is, hazafelé megpróbálom. Köszi az infót!
Tescoban - szegedi fennt van a polcok legtetején mind a három fajta nyerős Theodora, de lent egyenlőre még csak szénsavas van
Nekem pont a mentes kellene.
Nekem pont a mentes kellene.Szénsavasban még én se láttam sehol akciósat.
Ti már találkoztatok vele,létezik,vagy csak a csendes és az enyhe játszik?
Ti már találkoztatok vele,létezik,vagy csak a csendes és az enyhe játszik?
Mi Auchanban vettünk tegnap akciós vizet, de csak szénsav nélküli volt.
krysztasz! Nincs Plus a környéketeken (esetleg Kaiser)? Én eddig csak ott tudtam venni.
Köszi sada, megpróbálom.
Szegeden a Coraban van. Hétha nálatok is...
Miskolcon néztem a Plaza matchában, a coopban. Hol nézzem még ahol tuti van?
Szeretnék már végre Theodórás ásványvízre lelni, de sehol semmi! 

Sziasztok,
nekem pozitiv és negativ élményem is van a Camel játékkal kapcsolatban.
1. nyertem Pink koncertjegyet és egy Sony digit. fényképezőt.
2. a koncertjegyről a hirlevélből értesültem, a koncert előtt pár nappal hozták ki, a fényképezőről nem is szóltak, csak a koncertjeggyel együtt azt is kihozták....
kérdésem: sorsolják a Media Markt utalványokat, amiért levonják a pontokat, vagy azok garantált ajándékok?
nekem pozitiv és negativ élményem is van a Camel játékkal kapcsolatban.
1. nyertem Pink koncertjegyet és egy Sony digit. fényképezőt.
2. a koncertjegyről a hirlevélből értesültem, a koncert előtt pár nappal hozták ki, a fényképezőről nem is szóltak, csak a koncertjeggyel együtt azt is kihozták....
kérdésem: sorsolják a Media Markt utalványokat, amiért levonják a pontokat, vagy azok garantált ajándékok?
Csatlakozom az elöttem szólókhoz. Én is nyertem kb. 1 hónapja egy olyan Média Markt-os 7000FT-os utalványt,de se híre,se hamva.

Nálam ugyan ez. Ezért hagytam abba. Több hónapja nyertem azóta se semmi. Átverés!
Csatlakozom Labodához. Én is ugyanígy jártam.
Ez egy komolytalan játék. Gondolhattuk volna már akkor, mikor a honlpon se telefonszám, se cím nem volt feltüntetve.
Ez egy komolytalan játék. Gondolhattuk volna már akkor, mikor a honlpon se telefonszám, se cím nem volt feltüntetve.
Nekem a Camel World of Pleasure-rel van gondom. Az még haggyán hogy a tagsági kártyámat már több mint fél éve nem küldték el, de kétszer is nyertem Medi Markt utalványt és egyszer se küldték. Mit lehet ilyenkor csinálni, ha az e-maileket el se olvassák, nem hogy válaszolnának rá?
A Freesiaval nekem pozitív tapasztalatom van, mert a játékukon hónapokkal ezelőtt nyertem ajándékcsomagot, és meg is kaptam. Telefonon próbáltátok már? Oké, hogy nekik kellene, de más már más játékkal járt úgy, hogy a telefon oldotta meg a problémát. Hátha az emaileket egy felelőtlen dolgozó kezeli...