Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 346 / 393 oldal |
Ajándékcsomagot kapsz, ha bármelyik hivatalos exkluzív parfümériában(?) április 30-ig egy üveg 50, ill. 100 ml-es Moschino Couture! parfümöt vásárolsz és a számlát a forgalmazó Dove Cosmetics Kft-nél bemutatod. (1139 Bp. Váci út 95. (1) 239-3451)
10 ml női Issey Miyake EDT, ha árilisban 1 db 125 ml-es L'Eau D'Issey pour Homme EDT-t vagy legalább 2 testápolóterméket vásárolsz.
15 ml-es férfi EDT ajándékba, ha a női illatból 1 db 100 ml-es L'Eau D'Issey EDT-t, vagy 1 db 50 ml-es EDP-t vagy 2 testápoló terméket vásárolsz.
Április 1-30. között a Douglasnél. Az ELLE-ben található kupont fel kell mutatni. (Ha vk kéri, nekem van egy. E-mailt írj, ha érdekel!)
15 ml-es férfi EDT ajándékba, ha a női illatból 1 db 100 ml-es L'Eau D'Issey EDT-t, vagy 1 db 50 ml-es EDP-t vagy 2 testápoló terméket vásárolsz.
Április 1-30. között a Douglasnél. Az ELLE-ben található kupont fel kell mutatni. (Ha vk kéri, nekem van egy. E-mailt írj, ha érdekel!)
A Westend Match-ban óriási halmokban állnak a mini bögrés Nescafé-k :-) Én is innen, a fórumról szereztem az infót, köszi (sajnos nem emlékszem, ki volt).
Kedves Vásárló!
Nincs más dolga, mint a Nők Lapja március 3.-án megjelenő számából a képen látható kupont kivágni, és bármelyik Drogerie Marktban 500 Ft. kedvezményben részesül Dove arcápolási termék vásárlása esetén.
Az akció március 3-tól 31-ig tart.
Nincs más dolga, mint a Nők Lapja március 3.-án megjelenő számából a képen látható kupont kivágni, és bármelyik Drogerie Marktban 500 Ft. kedvezményben részesül Dove arcápolási termék vásárlása esetén.
Az akció március 3-tól 31-ig tart.
http://www.textmefree.com - állítólag ez egy ingyensms küldő. Próbálta már vki?
Cicca és Toboz!
Hálás köszönet az információkért.
Pápára valóban nem mennék mert túl messze van.
A Fogarasi úti azért közelebb van.
Szeretném a sógórnőmet meglepni a jövő hónapban a névnapján a doboz(okk)al. 
Hálás köszönet az információkért.
Pápára valóban nem mennék mert túl messze van.
A Fogarasi úti azért közelebb van.
Szeretném a sógórnőmet meglepni a jövő hónapban a névnapján a doboz(okk)al. 
Fogarasi uti Tescoban van Maggi femdoboz.
(Husgomboc es majgomboc leves)
(Husgomboc es majgomboc leves)
Akriszta!
A pápai Tesco-ban volt Maggi levesekhez nosztalgia doboz
De gondolom azért nem mész olyan messzire.
A pápai Tesco-ban volt Maggi levesekhez nosztalgia doboz
De gondolom azért nem mész olyan messzire.http://www.lovedove.hu/index.php?pid=5&sid=32
Hááát, inkább úgy emlékszem, hogy Kriszta egyszer nagyon kedvesen Évinek szólított, az meg jobban tetszett, és gyorsan átkeresztelkedtem
És úgy is maradtam 
És úgy is maradtam 
Dereng...
Éva ként próbálkoztál, van annak lassan 1,5-2 éve is, de úgy nem kellettél, csak Éviként.
Éva ként próbálkoztál, van annak lassan 1,5-2 éve is, de úgy nem kellettél, csak Éviként.

Szia -ÉVI!
Megtennéd, hogy másik nevet választasz a bejelentkezéshez?
Ne adjon okot félreértésre, hogy mindketten ezen a néven írunk (én lassan a kezdetek óta)
Köszi! Évi
Megtennéd, hogy másik nevet választasz a bejelentkezéshez?
Ne adjon okot félreértésre, hogy mindketten ezen a néven írunk (én lassan a kezdetek óta)
Köszi! Évi
Sikerült a reggeli órákban a Tescoban hozzájutni a Magnumos bögréhez.
Jól néz ki.
Sikerült a Nescafé mini bögre is.
Ráadásul egyik üzletben sem volt tömeg.
Jól néz ki.
Sikerült a Nescafé mini bögre is.
Ráadásul egyik üzletben sem volt tömeg.
INGYENES QUELLE KATALÓGUS RENDELHETŐ!
http://www.quelle.hu
http://www.quelle.hu
Sziasztok!
A metró újpesti végállomásánál lévő Match-boltban vettem Nescafét csütörtökön, hozzá volt csomagolva a mini bögre. Úgy néz ki, mint a "hagyományos", csak kisebb. Aranyos.
Legalább nem vödörszámra iszom a kávét.
Én spec. nem tapostatnám magam agyon egy potya bögréért, pláne egy hűtőmágnesért, de ha már belebotlottam, nem hagytam ott.
Jó vadászatot és jó hétvégét mindenkinek!
A metró újpesti végállomásánál lévő Match-boltban vettem Nescafét csütörtökön, hozzá volt csomagolva a mini bögre. Úgy néz ki, mint a "hagyományos", csak kisebb. Aranyos.
Legalább nem vödörszámra iszom a kávét.
Én spec. nem tapostatnám magam agyon egy potya bögréért, pláne egy hűtőmágnesért, de ha már belebotlottam, nem hagytam ott.
Jó vadászatot és jó hétvégét mindenkinek!

Az Árkádban voltak Milka hosstesek !
350 gramm milka termék vásárlásakor egy kicsi Milka törülköző az ajándék !
a mérete harmada annak mint ami a legutóbbi játék ajándék türcsije volt !!
Tibi akciósok is ott voltak !
350 gramm milka termék vásárlásakor egy kicsi Milka törülköző az ajándék !
a mérete harmada annak mint ami a legutóbbi játék ajándék türcsije volt !!
Tibi akciósok is ott voltak !
Ma du. voltunk a Váci úti Tescoban. A Maggi levesekhez nem volt nosztalgia doboz és a Maggi ételízesítőhöz sem volt doboz. A Magnumhoz se volt bögre. Azt mondták a lányok, hogy 90 db-ot oszthatnak szét naponta. Reggel 8-tól vannak és nagyjából 11-re el is fogy a 90 db. De van nekik hűtőmágnesük. Holnap reggel 8-ra ott leszünk.
Szintén a Váci úton voltunk a Match-ba is. Ott meg nem volt Nescafé minibögre. Majd megnézzük máshol.
Szintén a Váci úton voltunk a Match-ba is. Ott meg nem volt Nescafé minibögre. Majd megnézzük máshol.
Előzőkhöz még annyit, hogy mindez pénteken 12-20h-ig, szombaton bolttól függően 9-10 órától 17-20 óráig!
Bocs, elnyomtam.
Szóval Tibi ajándék csoki hostess van még:
Interspar - Árkád, Miskolc, Szombathely, Pesterzsébet, Zalaegerszeg, Tatabánya.
Tesco - Békéscs., Eger, Esztergom, Kaposvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza,
Sopron, Szeged, Székesfehérvár
CBA Dunaharaszti, Remíz
Hajrá!
Szóval Tibi ajándék csoki hostess van még:
Interspar - Árkád, Miskolc, Szombathely, Pesterzsébet, Zalaegerszeg, Tatabánya.
Tesco - Békéscs., Eger, Esztergom, Kaposvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza,
Sopron, Szeged, Székesfehérvár
CBA Dunaharaszti, Remíz
Hajrá!
Tibi csoki gyűjtők figyelem!
2 fizet, harmadik ajándék hostesses promóció van a hétvégén pl. a következő helyeken:
Cora Miskolc, _Fót, Tbálint,
2 fizet, harmadik ajándék hostesses promóció van a hétvégén pl. a következő helyeken:
Cora Miskolc, _Fót, Tbálint,