Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 347 / 9338 oldal |
Nálam működött ma is a Penny - MT oldal.
Sziasztok 😊
Penny magyar a nyerő játék oldalán tegnap óta nem tudok feltölteni
Másnak is van jelentkezett ez a probléma esetleg?
Penny magyar a nyerő játék oldalán tegnap óta nem tudok feltölteni
Másnak is van jelentkezett ez a probléma esetleg?
Spar delkát játékon aki nyert,már megkapta a nyereményt?
Szerintem írj nekik, és kérdezz rá. Egy próbát megér.
pieceofluck
Köszönöm a válaszod! Én nem kaptam visszajelzést, úgyhogy biztos nem fogadták el valamelyik blokkomat.
Köszönöm a válaszod! Én nem kaptam visszajelzést, úgyhogy biztos nem fogadták el valamelyik blokkomat.
Köszönöm az érdekes információkat!
Az még oké, hogy egy játékon belül legyen gyorsasági is (pl. TESCO-jégkrémek nem is olyan rég', ahol ugye elcseszték az egészet, reklamálni kellett, hogy megkapjuk az ajándékot az éjfél utàni vásárlásokért) és az is rendben vagyon, ha egy jàték msz-i napon indul és a következő munkanap elejèn nyitás után nyerik meg sorban az előző napi nyi-os nyereményeket azok, akik figyeltek, NO DE az, hogy egy promóban minden nap gyorsasági nyeremények legyenek, az nonszensz. Ezt nem igazán gondolták át...
Régen sok gyorsasági volt.
Aki figyelt, tarolhatott.
Aki figyelt, tarolhatott.
Monnyuk annyiból "jó", hogy ismert a nyerő időpont...
Kérdés, hogy a játék szerverén akkor vagyon-e 10:00 amikor az én laptopomon/telómon...
Kérdés, hogy a játék szerverén akkor vagyon-e 10:00 amikor az én laptopomon/telómon...
Gyorsasági???
Atttttttyaég... Ezt a baromságot.
Atttttttyaég... Ezt a baromságot.
Első pár mp alatt elfogy. gyorsasági mind a 11 ajándék
Müller Alarmooo! játék.
https://mullerpromo.hu/home
10-20-ig vannak a napi nyerő időpontok.
Most töltöttem fel kódot:
Nem sikerült megnyerned a díjat.
Nem sikerült megnyernie a díjat, a ma elkölthető nyereményalap elfogyott.
Egy óra alatt elvitték az 1 db minihűtőt és a 11 db Alarmooo-t? Elméletieg ennyit lehet naponta nyerni...
https://mullerpromo.hu/home
10-20-ig vannak a napi nyerő időpontok.
Most töltöttem fel kódot:
Nem sikerült megnyerned a díjat.
Nem sikerült megnyernie a díjat, a ma elkölthető nyereményalap elfogyott.
Egy óra alatt elvitték az 1 db minihűtőt és a 11 db Alarmooo-t? Elméletieg ennyit lehet naponta nyerni...
Gördeszkát nekem Sprinter futár hozta
Zewa játékszabály azt írja, hogy Spar-os vásárlás esetén a tranzakciós számot is adjuk meg. Viszont ilyen mező nincs a form-on. És persze ezt azután olvastam el, hogy feltöltöttem és elküldtem az első pályázatomat.
Ti hová írnátok be?
Ti hová írnátok be?
Igen, jött e-mail, dika72.
Ha jól emlékszem, már eleve fel kellett tölteni a blokk(ok) képét is, és az igénylés után nem sokkal (talán pár nap?) jött az üzenet, hogy elfogadták, és kérték az adatokat a postázáshoz.
Ha jól emlékszem, már eleve fel kellett tölteni a blokk(ok) képét is, és az igénylés után nem sokkal (talán pár nap?) jött az üzenet, hogy elfogadták, és kérték az adatokat a postázáshoz.
Na… vagyis a gördeszkát..ki hozza?
Pombar rollert kinhozza?
Sziasztok!
Palmolive játékkal kapcsolatban én is szeretnék kérdezni.
A játék oldalán megjelöltem milyen ajándékot szeretnék, de én nem kaptam e-mail-t, hogy oké majd küldeni fogjuk.
Ti kaptatok e-mailen bármilyen visszaigazolást?
Palmolive játékkal kapcsolatban én is szeretnék kérdezni.
A játék oldalán megjelöltem milyen ajándékot szeretnék, de én nem kaptam e-mail-t, hogy oké majd küldeni fogjuk.
Ti kaptatok e-mailen bármilyen visszaigazolást?
Monnyuk az se' lenne Bay Éva, ha meg lehetne nézni a feltöltött kódokat...
A Márka játéknál a kódfeltöltés alatt ez a két pipálandó szöveg a múlt héten is ott figyelt? Lehet, hogy igen, de úgy emléXem, hogy csak beírtam a kupak kódot és rányomtam a "kódok feltöltése" gombra.
Részt veszek a nyereményjátékban, ezzel kapcsolatosan nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a vonatkozó Játékszabályzatot valamint kijelentem, hogy megismertem a Nyereményjátékra és direkt marketing célú adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok a direkt marketing célú adatkezeléshez. Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató.
Nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a jogi nyilatkozatot.
Részt veszek a nyereményjátékban, ezzel kapcsolatosan nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a vonatkozó Játékszabályzatot valamint kijelentem, hogy megismertem a Nyereményjátékra és direkt marketing célú adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok a direkt marketing célú adatkezeléshez. Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató.
Nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a jogi nyilatkozatot.