Sziasztok!
Segítene nekem valaki az alábbi kérdésekben? Kérlek legalább egy párban segítsetek, ha tudtok! Nagyon köszönöm előre is!!
-A BUX indexben szereplő cégek is ezen a lapon vannak
-A szarvasgomba hazájának is nevezik, melyik provincia ez?
-Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
-Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
-Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
-Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
-Kényelmesebbé teszi nyári pihenésedet a kertben?
-16 millió színt ismer, de mégsem lát, viszont nélküle a monitorunkon mi sem látnánk semmit.
-Valakinek nagyon elege van mindenből, úgy érzi, hogy nem érdekli semmi?
-Ki az az énekesnő, akinek az első világslágere a "Holiday" volt?
-Melyik a világ legősibb társasjátéka, amit ma a póker után a legtöbben játszanak pénzért az Interneten?
-Szép fotókat kaphatsz tőlem, mégsem fogy ki a film belőlem.
-A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk.
-Magyarország legnagyobb átlagmagasságú hegysége, amelynek nagy részét tengeri üledékes eredeű k?zetek építik fel.
-Széchenyi Zsigmond szerint: "A ... vadűzés és erdőzúgás. De több erdőzúgás!
-Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?
-Eredetileg a reggae-re épülő zeneirányzat ?
-Melyik amerikai énekesn? adta el 2005-ben a legtöbb lemezt a világon?
-Mi az, amit szeretünk halogatni, ha nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és minőségű információval?
-Központi régió megyéje
varjasine@citromail.hu
szia!
az 1-es, 3-as és 4-es kérdésedre kéne a válasz. És még arra:
Mi az, amit szeretünk halogatni, ha nem rendelkezünk megfelelő mennyiségű és minőségű információval?
válaszodat előre köszi.
Van három kérdésem még amit nem tudok!Ha tudtok légyszi segítsetek!Köszi!
Az egyik legnagyobb cég digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek rövidített neve
A szavak egy részével gyakran ebben a formában találkozunk.
Mit jelent az olasz "accumulazione" szó magyarul?
Köszi előre is!
lenne még kérdésem
1. Ki az a feltörekvő gyönyörű brit énekesnő, aki 1. lemezén feldolgozta a Metallica: Nothing Else Maters című számát?
2. Ausztrál rockegyüttes, melynek gitárosai egy testvérpár
3.Melyik az a médialejátszó, amelyik már a sörnél is népszerűbb?
4.Melyik az a Lap oldal, amelyik egy olyan informatikai eszközt mutat be, amely a távoli jövőben felváltja majd az oktatásban lévő tanárok által jól megszokott eszközt?
lesz még pár és előre is köszike mindent
sajci ilyent nekem egyszer csinált csak
sziasztok!
tudnátok nekem is segíteni? nem tudom pl azt, hogy milyen gyártmányú a chairman autótípus? vagy hogy hogy mit szeretünk halogatni, ha nem rendelkezünk megfelelő menniységű és minőségű információval?
van még pár kérdés amire nem tudom a választ...
nektek nem csinál olyat, hogy beírod a jó választ, és ugyanúgy ott marad a kérdőjel???nekem igen

1. Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni (a számítógépes programmal).
2.Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
3Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Ezek hiányoznak az első rengetegbl
gmonika: ha megmondod miket nem találsz, akkor igen...

nincs mit!
Tényleg fenn voltak a megoldások, de nemrég leszedték őket....
Sziasztok nekem is lemaradt egy két megfejtés tudnátok nekem is segíteni? Előre is megköszönném
g.moni@freemail.hu
ha emlékeim nem csalnak egyébként volt egy link ahoo fent voltak a válaszok, de most nem találom.... :-(
valaki nekem is átküldené a linket vagy a megoldásokat e-mailben????
Nekem igaz csak egy képrészletem hiányzik (az a kölcsönös reklámpozás téma)
mail címem: angeline1119@citromail.hu
Előre is köszönöm:
pancsi
nincs mit

Deasknight, írtam, ha még aktuális, nézd meg
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások