Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 347 / 511 oldal |
egyetértek a freesia-utálóval, én sem kaptam termékmintát, az adataimat meg kiadtam a nagy semmiért. Bár nem kár érte, mert nem szeretem a termékeiket. Lehet, hogy mindenkinek írnia kéne, aki kért termékmintát, hátha megunják és válaszolnak, nem?
Sziasztok!
Nem tudom, emlékszik-e még valaki a Freesia odalán található egykori felhívásra, hogy regisztráljunk és akkor termékmintát kapunk. Nem kaptunk. Volt az oldalon egy játék is, ahol minden hónapban az első 3 helyezett ajándékcsomagot nyert. Volna, mert én is a listán voltam és nem kaptam semmit. Erre írtam nekik, mire udvariasan válaszoltak, hogy majd küldik. Azóta sem kaptam meg. A következő levelemre egyáltalán nem is válaszoltak. Szerintem ez undorító. Én aztán nem fogom a termékeiket venni, az biztos! Bocsánat, ha kicsit hosszú voltam, de elegem van már abból, hogy ott nézik hülyének az embert, ahol csak tudják...
Nem tudom, emlékszik-e még valaki a Freesia odalán található egykori felhívásra, hogy regisztráljunk és akkor termékmintát kapunk. Nem kaptunk. Volt az oldalon egy játék is, ahol minden hónapban az első 3 helyezett ajándékcsomagot nyert. Volna, mert én is a listán voltam és nem kaptam semmit. Erre írtam nekik, mire udvariasan válaszoltak, hogy majd küldik. Azóta sem kaptam meg. A következő levelemre egyáltalán nem is válaszoltak. Szerintem ez undorító. Én aztán nem fogom a termékeiket venni, az biztos! Bocsánat, ha kicsit hosszú voltam, de elegem van már abból, hogy ott nézik hülyének az embert, ahol csak tudják...
Szerinted miért nem írom be? Ezekért.
Gladi, nem lep meg amit írtál, sajnos. Nem kell velük foglalkozni.
Kivételes adomány, ha igazán tudunk örülni egymás eredményeinek, nyereményének. Önzetlenül, barátságból. Ha ez nem működik, nincs értelme megosztani egymással a gondolatainkat.
Akinek nehezére esik mások örömében osztozni, javaslom, ne olvassa a topicjainkat a saját maga, jól megfontolt érdekében.
Akinek nehezére esik mások örömében osztozni, javaslom, ne olvassa a topicjainkat a saját maga, jól megfontolt érdekében.A Theodora sms játéka jó, csak vigyázni kell a boltban, hogy már előtted ne legyen leszedve a cimke. A Sopronival jártam így, azóta vásárlás előtt közelebbről is megnézem az üveget, hogy hanyagul van-e visszaragasztva a cimke, vagy talán tökéletesen.
C!
Nekem 4-ből semmi
Nekem 4-ből semmi

An. 13.!
nestle fitness sms-re hanyat kuldtel be?
nekem 5bol 5 nyert!
szerencsere
nestle fitness sms-re hanyat kuldtel be?
nekem 5bol 5 nyert!
szerencsereAnikó!
Igen köszi! Írtam nekik 1 emilt és du.-ra megküldték az elmaradt sms-eket,hogy: sajna nem nyert.
Valami gond volt az sms-ükkel ezért nem küldték,csak a neten lett addig jóváírva. Kösz az érdeklődést,de már megküldték.
Nemsokára én is beváltok egy 10-es kreditet,a Twix bögrére.

Igen köszi! Írtam nekik 1 emilt és du.-ra megküldték az elmaradt sms-eket,hogy: sajna nem nyert.
Valami gond volt az sms-ükkel ezért nem küldték,csak a neten lett addig jóváírva. Kösz az érdeklődést,de már megküldték.
Nemsokára én is beváltok egy 10-es kreditet,a Twix bögrére.

Fáreó!
Nekem jóváírta a csomagolj.hu a dupla kreditet, gond nélkül. 4 pontot kaptam a két csokiért, a gyerekem legnagyobb bánatára.
Nyerni nem sikerült, de összeszedtem 10 kreditet, és az előbb be is váltottam egy 50 %-os filmelőhívásra a weboldalukon.
(Lehet, hogy közben már a Te problémád is megoldódott, de én csak most olvastam.)
Nekem jóváírta a csomagolj.hu a dupla kreditet, gond nélkül. 4 pontot kaptam a két csokiért, a gyerekem legnagyobb bánatára.
Nyerni nem sikerült, de összeszedtem 10 kreditet, és az előbb be is váltottam egy 50 %-os filmelőhívásra a weboldalukon.
(Lehet, hogy közben már a Te problémád is megoldódott, de én csak most olvastam.)
Ma felhívtam a posta hírlapterjesztő reszlegét, mivel nem kaptam meg a májusi Magyar Pc magazinomat. Azt mondja nagy vidáman a hölgy, hogy sajna nem tud utánanézni a dolognak, mert május 1 óta nem nagyon megy a számítógépes rendszerük, mivel 1-én aktivizálta magat náluk egy féreg vírus...
A posta ismét bénázik.... nem is csodálom, hogy eltűnt az újságom, ebben a káoszban.
A hölgy azt mondta, hogy majd visszahív ha van valami.. na erre is kiváncsi leszek.
A posta ismét bénázik.... nem is csodálom, hogy eltűnt az újságom, ebben a káoszban.
A hölgy azt mondta, hogy majd visszahív ha van valami.. na erre is kiváncsi leszek.
Csomagolj-, Pepsi-, Biopon-, Nestle Fitnes - semmi. Valahogy nincs mostanában szerencsém ezekkel a kódos/sms- dolgokkal
Annyira örültem a Coop sms játékának, hogy rögtön be is küldtem a tegnapi vásárlásomat.
A játék csak május 7-től kezdődik...
Figyelmetlen voltam.
A játék csak május 7-től kezdődik...
Figyelmetlen voltam.
Cora-s játéknál egy ember egy nap csak két játékkártyával játszhat, ennek ellenére sajnos nem egyszer tapasztaltam a törökbálinti Coranál, hogy az embereknél egy maréknyi van, a kedves hostess nem is szól érte. Nem értem miért vannak a szabályok, ha nem tartják be... ezzel persze csak a sor nő az automata előtt... ezzel arányosan az ember kedve megy el az egésztől.
Fáreó !
Elérhetöségek ,Masterfoods , Marketing osztály !!
Elérhetöségek ,Masterfoods , Marketing osztály !!
Gladiátor
Igen, szomorú. De ugyanolyan szomorú másik nap is, nemcsak Anyák napján, akár ismered akár nem.
Igen, szomorú. De ugyanolyan szomorú másik nap is, nemcsak Anyák napján, akár ismered akár nem.
Most küldtem 1 Snickers-t,arra se jött válasz sms,csak a neten jelzi az újabb kreditet.
Megint bedöglött az SMS rendszerük???
Jelezni kéne nekik,hogy javítsák ki! Tudtok valami elérhetőséget,ahol be lehet jelenteni?
Megint bedöglött az SMS rendszerük???
Jelezni kéne nekik,hogy javítsák ki! Tudtok valami elérhetőséget,ahol be lehet jelenteni?Csomagolj-os gondom van!
Tegnap éjjel beküldtem 1 kódot,Mars. A neten jóvá is írta a dupla kreditet,de sms-t azóta se kaptam róla,hogy akor most nyertem,vagy mi van,pedig már reggel van!
Most reggel úgyszíntén bepötyögtem 1 Mars-ot,a neten megjelent mennyi kreditem van,de sms,arról sem érkezett,pedig már vagy 10 perce meg kellett volna jönnie!
Ezek lenyelik a nyerési lehetőséget ,mostantól a dupla pontért cserébe,vagy mi van??? Más is járt így tegnap óta?
Tegnap éjjel beküldtem 1 kódot,Mars. A neten jóvá is írta a dupla kreditet,de sms-t azóta se kaptam róla,hogy akor most nyertem,vagy mi van,pedig már reggel van!
Most reggel úgyszíntén bepötyögtem 1 Mars-ot,a neten megjelent mennyi kreditem van,de sms,arról sem érkezett,pedig már vagy 10 perce meg kellett volna jönnie!
Ezek lenyelik a nyerési lehetőséget ,mostantól a dupla pontért cserébe,vagy mi van??? Más is járt így tegnap óta?
Kriszta: nálunk a Camponában simán fel lehet adni ezeket. soha nem akadékoskodtak még. Ma küldtem egy pár csomagolj papírt és lemérte, de ugyanúgy 90-et fizettem (elsőbbségi). Úgy látszik én itt a szerencsések közé tartozom. Még sosem volt problémám sem a postásunkal, sem a postánkon (kopp-kopp
) majd átküldöm az itt dolgozókat hozzátok, hogy tanítsák meg az ottaniakat is

) majd átküldöm az itt dolgozókat hozzátok, hogy tanítsák meg az ottaniakat is

Rettenetes tragédiában meghalt két gyerek a városunkból, talán láttátok a tegnapi híradóban, túlmentek disco után az üdülőjükön (Balatonnál voltak az egyikük szüleivel) és a gyorsuló vonatról leugrottak. Az egyik kislány azonnal meghalt, a másikuk kómában fekszik, szétroncsolt arccal. A mögöttünk lévő házban lakott a kislány, iszonyúan megrázott mindenkit az eset. Még aznap este meghalt egy 17 éves fiú a majálist követő discóban, tánc közben összeesett mert megállt a szíve. Így folyt nálunk az anyák napja...azt gondolom, nincs ennél nagyobb fájdalom az életben.