Ma du. voltunk a Váci úti Tescoban. A Maggi levesekhez nem volt nosztalgia doboz és a Maggi ételízesítőhöz sem volt doboz. A Magnumhoz se volt bögre. Azt mondták a lányok, hogy 90 db-ot oszthatnak szét naponta. Reggel 8-tól vannak és nagyjából 11-re el is fogy a 90 db. De van nekik hűtőmágnesük. Holnap reggel 8-ra ott leszünk.
Szintén a Váci úton voltunk a Match-ba is. Ott meg nem volt Nescafé minibögre. Majd megnézzük máshol.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 347 / 394 oldal |
Előzőkhöz még annyit, hogy mindez pénteken 12-20h-ig, szombaton bolttól függően 9-10 órától 17-20 óráig!
Bocs, elnyomtam.
Szóval Tibi ajándék csoki hostess van még:
Interspar - Árkád, Miskolc, Szombathely, Pesterzsébet, Zalaegerszeg, Tatabánya.
Tesco - Békéscs., Eger, Esztergom, Kaposvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza,
Sopron, Szeged, Székesfehérvár
CBA Dunaharaszti, Remíz
Hajrá!
Szóval Tibi ajándék csoki hostess van még:
Interspar - Árkád, Miskolc, Szombathely, Pesterzsébet, Zalaegerszeg, Tatabánya.
Tesco - Békéscs., Eger, Esztergom, Kaposvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza,
Sopron, Szeged, Székesfehérvár
CBA Dunaharaszti, Remíz
Hajrá!
Tibi csoki gyűjtők figyelem!
2 fizet, harmadik ajándék hostesses promóció van a hétvégén pl. a következő helyeken:
Cora Miskolc, _Fót, Tbálint,
2 fizet, harmadik ajándék hostesses promóció van a hétvégén pl. a következő helyeken:
Cora Miskolc, _Fót, Tbálint,
popoly írd be az oldalra nyugodtan a többi helyet is, mert engem érdekel, de lehet, hogy mást is és akkor ők is látják. Egyébként köszi!
Tuti hogy ingyenes. Nem emlékszem pontosan hogy mennyi idő de kb. 1 hónap alatt itt volt azt hiszem ,és úgy emlékszem nem küldtek visszaigazoló e-mailt. Ha érdekel más óra katalógus is írhatok még mert van egy pár oldal amit felfedeztem igaz hogy onnan én is csak most rendeltem meg szóval nem tudom hogy működik-e.
Kisgyerekeseknek ajánlom: Auchan-ban : 1.5kg Nesquik kakaó+ ajándék ébresztőóra a Nesquik nyuszi van rajta
MATCH, TESCO: Tibi húsvéti csomag+ ajándék mesekártya
MATCH, TESCO: Tibi húsvéti csomag+ ajándék mesekártya
popoly neked küldtek visszaigazoló e-mailt,? mert nekem nem. Mennyi időn belül kaptad meg a könyvet? Tuti ingyenes?
MAHTAB
Köszi!! De jó, a nagyobbikból is van egy, az a kedvenc bögrém :-)
Köszi!! De jó, a nagyobbikból is van egy, az a kedvenc bögrém :-)
Nem csak láttam meg is vettem. Pici piros fehér Nescafe feliratos bögre olyan mint régebben volt a normál bögréjük ez a mini változata. Nem tudom, hogy te azt láttad-e? Az biztos, hogy a Westendben lévő Match-ban van.
MAHTAB
láttad is a minibögrét? Ha igen, milyen? Élek-halok a kávés cuccokért!!!
láttad is a minibögrét? Ha igen, milyen? Élek-halok a kávés cuccokért!!!
Négy napig 290 forint lesz a mozijegy
Az idén június 17. és 20. között rendezik meg először Magyarországon a mozi ünnepét – a helyét, ahol a mozgóképet nézzük! E négy nap alatt 290 forintért válthatnak jegyet a nézők szerte az országban, rengeteg moziban. Az éppen műsoron lévő és a soron kívül vetített filmekre, naponta akár többre is. Újakra és régiekre, külföldiekre és magyarokra – jelentették be a rendezők, az Upperstúdió képviselői a Meridien szállóban. Az Oscar-esővel díjazott Gyűrűk ura-trilógiát például együtt láthatják majd a vállalkozó szelleműek, lesznek előrehozott premierek és előkerülnek a dobozból régebbi, sikeres filmek, köztük a Csinibaba. A moziünnep főszereplői a mozik, ahol közösen nézzük a filmeket, ami egészen más élményt ad, mint az otthoni televíziózás és videózás. A szervezésben az összes filmforgalmazó részt vesz és a Mozisok Országos Szövetsége is támogatja az eseménysorozatot.
A moziünnep Franciaországból származik, ott 1985 óta rendezik meg évente, átvették az ötletet a német és a kanadai filmforgalmazók is. A cél az, hogy minél szélesebb körű közösséget csalogassanak vissza a moziba.
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=208468&rvt=7&
redirect=false&norel=1&pass=3
Az idén június 17. és 20. között rendezik meg először Magyarországon a mozi ünnepét – a helyét, ahol a mozgóképet nézzük! E négy nap alatt 290 forintért válthatnak jegyet a nézők szerte az országban, rengeteg moziban. Az éppen műsoron lévő és a soron kívül vetített filmekre, naponta akár többre is. Újakra és régiekre, külföldiekre és magyarokra – jelentették be a rendezők, az Upperstúdió képviselői a Meridien szállóban. Az Oscar-esővel díjazott Gyűrűk ura-trilógiát például együtt láthatják majd a vállalkozó szelleműek, lesznek előrehozott premierek és előkerülnek a dobozból régebbi, sikeres filmek, köztük a Csinibaba. A moziünnep főszereplői a mozik, ahol közösen nézzük a filmeket, ami egészen más élményt ad, mint az otthoni televíziózás és videózás. A szervezésben az összes filmforgalmazó részt vesz és a Mozisok Országos Szövetsége is támogatja az eseménysorozatot.
A moziünnep Franciaországból származik, ott 1985 óta rendezik meg évente, átvették az ötletet a német és a kanadai filmforgalmazók is. A cél az, hogy minél szélesebb körű közösséget csalogassanak vissza a moziba.
http://www.mn.mno.hu/index.mno?cikk=208468&rvt=7&
redirect=false&norel=1&pass=3
két doboz Moon cigihez öngyüjtó van csomagolva !
olyasmi amit az 5 db kuponért küldtek !!
olyasmi amit az 5 db kuponért küldtek !!
MATCH üzletekben 2004. márc.17-től 2004.márc28-ig: Nescafe classic100g +ajándék mini bögre! 719ft
Ha valaki szereti a szép órákat erről az oldalról egy könyv rendelhető ingyen. Én már megrendeltem és meg is kaptam szóval biztos hogy működik. http://www.jaeger-lecoultre.com/JLC/produit/english.h
tml és itt a contact menüt kell választani utána pedig az első lehetőséget. Angol nyelvű de szép könyvecske.
tml és itt a contact menüt kell választani utána pedig az első lehetőséget. Angol nyelvű de szép könyvecske.
CORA-ban Signal fogkefe csereakció!
Vásároljon akciós Signal fogkrémet (75 ml =299 FT) + hozza be régi fogkeféjét és megajándékozzuk egy Signal fogkefével.
Akció ideje: márc 19-20-21 és 26-27-28
Cserefogkefe: hosstesspultoknál vehető át
Vásároljon akciós Signal fogkrémet (75 ml =299 FT) + hozza be régi fogkeféjét és megajándékozzuk egy Signal fogkefével.
Akció ideje: márc 19-20-21 és 26-27-28
Cserefogkefe: hosstesspultoknál vehető át
.)
" alt="
">
:%Helló 

Tesco !!
Globus mikrozható készételcsomag + ajándék kerámiatál !
999,-/cs
Globus mikrozható készételcsomag + ajándék kerámiatál !
999,-/cs
Tescoban !!
márc. 16-tól indul márc. 30-ig !
3db Maggi leves + ajándék fémdoboz
többféle !!
459,-/cs
márc. 16-tól indul márc. 30-ig !
3db Maggi leves + ajándék fémdoboz
többféle !!
459,-/cs