Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 348 / 762 oldal |
Maui: írtam e-mailt!
Mivel én nem tudok elmenni, ezért a közelben lakónak felajánlanám a nyereményem:
1 db Oxygen Wellness fittnesz klub bérlet, amit 2010. január 31-ig tud felhasználni kizárólag Budapesten az Oxygen Wellness Központ Árpád úti termében (további részletek: www.oxygenwellness.hu).
Keressen akit érdekel, aztán egyeztetünk.
1 db Oxygen Wellness fittnesz klub bérlet, amit 2010. január 31-ig tud felhasználni kizárólag Budapesten az Oxygen Wellness Központ Árpád úti termében (további részletek: www.oxygenwellness.hu).
Keressen akit érdekel, aztán egyeztetünk.
van 1 sulipontom ha vkit érdekel esetleg.
Tudok küldeni emilben egy 3000 Ft-os Vögele kedvezménykupont, amelyet a Camponában levő üzletükben lehet felhasználni 6ezres vásárlásnál. Nem írja, hogy törzsvásárlónak kell-e lenni hozzó, én nem tudom. Aktív fórumos előnyben.
" alt="
">
" alt="
">Tudna valaki sulipontot felajánlani?
Előre is köszönöm Neki!!!
Előre is köszönöm Neki!!!
dec.31-ig érvényes dm kuponokat válaszborítékért szivesen küldök.
Libero 500 Ft-os Tesco kedvezmenykupont szivesen elkuldok valaszboritekert.
Most meg is neztem - megkaptad a levelemet, es utana egeszitetted ki a hirdetesedet.
En nem koszi. Igy utolag kicsit rosszul jott ki a kiegeszites.
" alt="
">
" alt="
">KÖSZI!!!!
Elkelt a mozijegy.
krysztasz!
Írtam.
Írtam.
fjutka!
Már 3-án beírtam, hogy nincs több lehetőség
" alt="
">
Már 3-án beírtam, hogy nincs több lehetőség
" alt="
">Az lemaradt, hogy olyan fórumos írjon, akivel már cseréltem, vmennyire ismerjük egymást. Bocs a többiktől.
Az Avatar filmről van szó.
Az Avatar filmről van szó.
Nyertem a coke.hu-n mozivetítésre: 2 szemly,dec. 14-én a Arénába, rendhagyó, zártkörű bemutat. Kezdés 19 órakor, de a különleges program mitt 17 30-ra érkezz. Kell hozzá a nevem telszámom, coke nevem. Aki el tud menni az előadásra - tutira - írjon, átadom. Én miskolci vagyok, így kihagyom.
Felajánlok egy TESCO Silvano betelt kuponfüzetet 30 db matricával és még kb. 5 db matricát, felbélyegzett válaszborítékért cserébe az első jelentkezőnek.
Találka.hu oldalra nyert 30 napos tagsági lehetőséget kéri valaki?
Szia TH!
Mit kell segíteni a Libri utalványért?Ha tudok én szívesen segítek.írj az e-mail címemre.
Mit kell segíteni a Libri utalványért?Ha tudok én szívesen segítek.írj az e-mail címemre.
Aki nem tud mit kezdeni a sulipontjaival ,az kérem ajálja fel iskolánknak!!!
Min .10 darabnál válaszborítékot küldök.
Min .10 darabnál válaszborítékot küldök.
Rengeteg spar és tesco pontom lenne válaszborítékért!