Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 348 / 9338 oldal |
Monnyuk az se' lenne Bay Éva, ha meg lehetne nézni a feltöltött kódokat...
A Márka játéknál a kódfeltöltés alatt ez a két pipálandó szöveg a múlt héten is ott figyelt? Lehet, hogy igen, de úgy emléXem, hogy csak beírtam a kupak kódot és rányomtam a "kódok feltöltése" gombra.
Részt veszek a nyereményjátékban, ezzel kapcsolatosan nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a vonatkozó Játékszabályzatot valamint kijelentem, hogy megismertem a Nyereményjátékra és direkt marketing célú adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok a direkt marketing célú adatkezeléshez. Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató.
Nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a jogi nyilatkozatot.
Részt veszek a nyereményjátékban, ezzel kapcsolatosan nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a vonatkozó Játékszabályzatot valamint kijelentem, hogy megismertem a Nyereményjátékra és direkt marketing célú adatkezelési tájékoztatót, egyúttal hozzájárulok a direkt marketing célú adatkezeléshez. Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató.
Nyilatkozom, hogy megismertem és elfogadom a jogi nyilatkozatot.
Köszönöm a választ, törpi. 😊
pieceofluck :sajnos nem
Aki váltott be Palmolive pontokat, megkapta már a választott ajándékot?
Köszi előre is.
Köszi előre is.
nEM
Lidl játék napi, heti nyereményről azonnal jön értesítés? ( kaparós sorsjegyes)
Ugye ez copy-paste miatt van?
A SPAR-VALDOR nyj. napi nyereménye 5000ft értékű LIDL ajándékkártya!
(Nem csak én vagyok figyelmetlen
" alt="
"> )
A SPAR-VALDOR nyj. napi nyereménye 5000ft értékű LIDL ajándékkártya!
(Nem csak én vagyok figyelmetlen
" alt="
"> )
Uh bakker, akkor az tényleg bukós. Ha esetleg próbálkoznál dobozos termékkel, akkor a Tescoban ClubCarddal olcsóbb most.
Ne küldd be!
Szeletes csokik nem játszanak, én nyertem, de nem fogadták el….
Szeletes csokik nem játszanak, én nyertem, de nem fogadták el….
Gloria91
mégsem merem beküldeni, mert hiába úgy van a jsz-ban, hogy "gabonapelyhet vagy gabonapehely-szeletet", de a részt vevő termékek között nem szerepel egyik szelet sem
" alt="
">
mégsem merem beküldeni, mert hiába úgy van a jsz-ban, hogy "gabonapelyhet vagy gabonapehely-szeletet", de a részt vevő termékek között nem szerepel egyik szelet sem
" alt="
">Gloria91
nagyon köszi!
Gratulálok!
nagyon köszi!
Gratulálok!
Nórika! Én az gondolom, hogy beküldheted. Tegnap vásároltam a Tescoban - igaz nem szeletes, hanem dobozos CiniMinist,- ami promós csomagolású volt, de a blokkon nem volt semmi erre utaló jelzés. És nyertem is vele....Sok sikert Neked is! 🥰
Sziasztok!
A Nestlé-gabonapehely játékhoz nem találtam akciós csomagolású szeletet. De mivel csak a blokk kell hozzá, beküldhetem, ugye?
A Nestlé-gabonapehely játékhoz nem találtam akciós csomagolású szeletet. De mivel csak a blokk kell hozzá, beküldhetem, ugye?
A Penny - P&G játék nyertesei is kapták már értesítést?
Kösz előre is. 😊
Kösz előre is. 😊
Lila88
igen, tegnap jött értesítés (termékcsomag)
igen, tegnap jött értesítés (termékcsomag)
Nem mintha nagyon hiányozna, de rajtam kívül vár még valaki Coca-Cola sószórót?
Vagy csak engem hagytak ki a Szaknévsorból (?)...
Vagy csak engem hagytak ki a Szaknévsorból (?)...
Everydayme játékon, ahol volt egy napelemes aksi, valaki kapott már értesítést? Lehet lemaradtam :/
Nekem eddig még mindig válaszoltak.
Igaz, kérdésekre, és nem tanácsokra. 😁
Igaz, kérdésekre, és nem tanácsokra. 😁
Ezt már átrágtuk kb. 10szer.
Tegye fel a kezét aki unja. 🖐️
Át tértünk a monsterről a srevora.
Nem fognak válaszolni, ha igen egy sablon szöveget. Hogy nekik így jó.
Tegye fel a kezét aki unja. 🖐️
Át tértünk a monsterről a srevora.
Nem fognak válaszolni, ha igen egy sablon szöveget. Hogy nekik így jó.