Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 349 / 762 oldal |
2 teli spar gyűjtőt válaszborítékért postázok
Tescos ékszerpontokat válaszborítékért adok szívesen.
Újságok elfogytak.
Ha valakit érdekel, kaptam a gyógyszertárba 5 db novemberi VERBENA cukros, hűtőmágneses újságot.
Az első 5 jelentkezőnek postázom.
Az első 5 jelentkezőnek postázom.
Nekem van 3 teli gyűjtőm, válaszborítékért elküldöm.
Ha lenne vkinek felesleges Spar pontja, szívesen fogadnám.
Összegyűlt egy kisebb doboz kupakunk ( gyűjtjük itt egy páran)- Bocsi, de már megint nem találom a kupakozós topikot, így ide írom, hogy ha vki gyűjti pl beteg gyerek részére, írjon.
Köszi
Köszi
Rosinter 1000 Ft-os ebédjegyekett ajánlok válaszborítékért!
A trabi ma szerencsésen megtalálta új gazdáját , kérlek ez ügyben már ne írjatok.
Köszi
Köszi
Akinek spar pont kell,írjon nyugodtan!Válaszborítékért cserébe küldök szívesen...
Szia b.aggee!
Írtam emailt neked.
Írtam emailt neked.
Nekem is van pár pontgyűjtő füzetnyi TESCO (ékszer) és SPAR (porcelán) pontom. Nagy részük beragasztatlanul. Ha kéri valaki, válaszborítékért küldöm. (Tesco 4 füzetnyi + pár pont, Spar 5 füzetnyi + pár pont... nekem már nem kell)
van tesco 25 jutalompontom beragasztva valakinek válaszboritékért szivesen postázom
Prizma!
Fortuna azért volt kegyes Veled a Pennyn, mert jót tettél másnak!! gratulálok!!!
Fortuna azért volt kegyes Veled a Pennyn, mert jót tettél másnak!! gratulálok!!!
Köszönöm a sok segítséget, hogy priviben és itt is jelentkeztetek
" alt="
">
Sajnos, már nincs több lehetőség
" alt="
">
" alt="
">
Sajnos, már nincs több lehetőség
" alt="
">engem is
TH
engem érdekel.
" alt="
">
engem érdekel.
" alt="
">Segítségért Libri utalványt adnék.
Ha érdekel, priviben írok róla bővebben
" alt="
">
Ha érdekel, priviben írok róla bővebben
" alt="
">ThoRmas
Te írj neki, mert lemaradsz!
címe a nicje alatt...
Te írj neki, mert lemaradsz!
címe a nicje alatt...
Szia vica!
Engem érdekel, ha még megvan kérlek küldj egy emailt - Poligamy film - köszönöm!
Engem érdekel, ha még megvan kérlek küldj egy emailt - Poligamy film - köszönöm!