Hogyan SMS-ezzünk szinte ingyen?
2004. február 29. 08:30
Bizonyára a hó végi számlájukat megtekintve sokan meglepődnek, hogy mennyibe kerültek az elmúlt időszak üzenetküldései. A mobilkommunikáció kétségtelenül nagyon hasznos szolgáltatásáról van szó, azonban műszaki megvalósításához képest aránytalanul drága.
Az ALTACOM elkészített egy olyan megoldást, mely hasonló szolgáltatásokat nyújt díjmentesen, feltéve, ha az előfizető rendelkezik GPRS WAP előfizetéssel, illetve JAVA képes telefonnal.
A szolgáltatást az ügyfelek úgy vehetik igénybe, hogy először regisztrálják magukat interneten keresztül (www.altacom.hu/uzenofal). Az itt kapott regisztrációs kódot felhasználva tudják azonosítani magukat, illetve a címzetteket. Az alkalmazás elindításával az üzenet szerkesztése ugyanolyan egyszerűen történik, mint az SMS esetében, meg kell adni a címzettet, illetve az elküldendő szöveget. Az információ továbbítása másodpercek alatt történik, feltéve, hogy a címzett éppen letölti a friss üzeneteit. Az alkalmazásban eltárolhatók a leggyakoribb partnerek adatai, üzenetet lehet nekik küldeni, azoktól fogadni. Az üzenetküldés mobiltelefon és e-mail között is működik. A regisztrált felhasználók akár e-mail-ből telefonra, akár fordítva vagy akár mobiltelefonok között is küldhetnek üzeneteket. Az e-mail-ből mobiltelefonon történő üzenetfogadás mindhárom magyarországi szolgáltatónál csak a havidíjas előfizetők részére elérhető különdíjazásért. A rendszerrel ezt a szolgáltatást a kártyás ügyfelek is ingyenesen használhatják.
Az ALTACOM által fejlesztett szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető, csupán a GPRS WAP előfizetésért kell fizetni a mobilszolgáltatónál. Egyelőre a rendszer csak a Vodafone hálózatán működik 3510-es és 6310-es Nokia telefonokon. Újabb készülékek, illetve másik mobilszolgáltatók hálózatán való tesztelés folyamatban van.
http://hirek.prim.hu/cikk/38149/?sr=aghirkereso
Tery, köszi a többiek nevében is! Ha arra jársz, kukkants be, lécci, érdemes-e kimenni!

Évi
"Mikka-ék" itt vannak a szomszédban.
Ha valakit érdekel infó szívesen ellátogatok és "terepszemlét" tartok

Az előzőt még ne vedd meg, most láttam, hogy jóvő héttől csak 2789Ft6csomi.
Tescoban a pampers óriás csomag pelushoz plüss napocska van csomagolva.
Csak midin és maxin láttam. Ár:2989 Ft/csomag.
Szerte a világon február utolsó vasárnapján tartják az Idegenvezetői Világnapot. E napon az idegenvezetők ingyen mutatják be városukat a helyieknek, hogy még jobban megismerjék lakhelyük idegenforgalmi nevezetességeit.
Budapesten már a múlt század 80-as évek végétől tartják az Idegenvezetői Világnapot, gyalogos és buszos városismertetőket az idegenvezetők. 2003-ban a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Idegenvezető Szakmai Osztálya tartott gyalogos városnézéseket nagy sikerrel. Ebben az évben szintén megszervezik a programokat. Február 29-én a város 6 pontján gyalogos városnézés, valamint a Műcsarnok mellől induló buszos városnézés várja az érdeklődőket.
Vagy munkahelyről.Állami cégnél és akkor a te kontodra rendelem

Herb
Attól függ.
MATÁV-os területről megfelelő díjcsomaggal akár ingyen is hívható
Mindenek előtt köszönjük, hogy részt vett a Webnyertes.hu oldalon a Mikka Bébi- és Gyermekruhagyártó cég játékában.
Sajnos ezúttal nem Ön lett a kisorsolt szerencsés, de még Önből is lehet nyertes!
Amennyiben ellátogat kiskereskedésünkbe a XVI. ker. János és Csömöri út sarkára, és a vásárlásnál bemondja a "Mikka...a gyermekdivat titka" szlogent, 10 % engedményt, és egy ajándék pólót kap.
Maui,
csak most láttám a hozzászólásod, köszi
én is tanulok marketinget, csak biztatni tudlak

Egy telefonhívás árából meg is lehet venni azt a Fanny magazint

" alt="

">
kuzimók
Köszi, már fel is hívtam őket, március közepén-végén kapom a magazint :-)
"Tesztelje,ismerje meg lapunkat!Ha szeretne részt venni a tesztelésben,hívja fel a 488-55-88-as telefonszámot,mondja be nevét és címét,és mi ingyenesen eljuttatjuk Önhöz a Fanny egyik márciusi számát.
Hívásukat 2004.március 17-ig várjuk."
DM-ben Mildi gyerekétel (?) mellé gyerek\babysapkát adnak ajándékba, kék, sárga és fehér színben !
http://www.sportkapu.hu/forma/index.htm
2 évesek lettünk! Ebbõl az alkalomból szeretettel meghívunk Téged és Barátnõidet
a FEBRUÁR 16-ÁN tartandó
INGYEN SZÜLI-BULI TORNÁNKRA!!!
A tornák kezdési idõpontjai a következõk:
Prímatorna: 07.30, 08.30, 15.30, 16.30, 17.30 18.30
Gerinctorna: 19.30
Bulizzatok velünk, hisz az ajándék tornán túl ezen a napon - klubunk új tagjaiként -
egész nap (azaz 07.30 - 20.30-ig) 20%-kal olcsóbban vehetitek meg
Príma- és Gerinctorna bérleteiteket!
Kövesd a színes lufikat!
Szeretettel várunk Benneteket!
Ne feledd, ingyen torna és 20% torna-bérlet kedvezmény CSAK február 16-án!!!
Old
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad. Én is marketingesnek készülök, úgyhogy elmondhatom, hogy ennél tutibban nem fogalmazhattál volna! Gratula érte

A FaMILY FROST szórólapján találtam 2004.febr.1-29.
2 liter fagyihoz ami két fajta kapható :
999 ft vagy 799 ft
1db ajándék Famyli Frost csupor !!
www.family-frost.hu
nagyon helyes ,szép sárga színű és gasonló mint talán két éve volt a gyermelyi leveses tál !!
Ülő Bika,
mivel úgy érzem ezt a fergeteges humort az én hozzászólásomra alapoztad reagálnék is rá...
még általános iskolában volt egy olyan óra hogy matematika... tudod, összeadás kivonás stb...
namármost ha még felsőbb tudományokat is folytat az ember akkor azt is megtudhatja mi az a marketing!
az "akció" illetve a "nyereményjáték" leginkább e két tudomány ötvözete...
konkrétan : néha vannak olyan akciók (marketing fogások) aminek ha utánaszámolsz (tudod, matematika, összeadás, kivonás stb) néha a cég valami olyat kinál olyan áron, ami neki akkor éppen kifejezetten nem inkább neki, hanem a vásárlónak kedvez (árban, szolgáltatásban stb).. mertugye ez a marketing... hogy akkor éppen neked jó, de ez nekik reklám...
HA ilyet látok én vagy bárki itt a fórumon, akkor mi azt ide beirjuk, hogy talán más, akit ez a dolog éppen érint, szintén tudjon profitálni belőle...
nem kioktatni akartalak, csak felhivni a figyelmed hogy mielőtt minősitesz valamit azelőtt nem ártana ha picit utánaszámolsz vagy csak egyszerüen belegondolsz dolgokba...
lelkesen várom a további !!! épitő !!! hozzászólásaid...
köszi

Legalább a humor ingyen van!! De, nem lehetne máshol!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások