robee77
Hol ? Nivean vagy másol ?
Beírod ide ?
Elsősorban!
Nem minden hűségpontos, esetleges.
Alprora nem is emlékszem.
Ha vki beírja, akkor nem törli ki senki.
Az everydayme-n pl csütörtöktől lesz pénzvisszatérítés.
robbe77
A wny-re elsősorban a vásárláshoz kötött játékok vannak beírva.
Ha vásárolni kell NIVEA-t, akkor itt van.
sada
Ok, tudom. De a maggi is be volt, meg az alpro is…. Meg a p&g is.
Nivea nem.
A hűségpontos vásárlások ugyanez a kategória, mégis itt vannak…
KicsiGila
Milka ?
Nekem is hasonló válasz jött!
Tegnap már az sem volt megoldás, hogy nyugtaszámot írtam be, mert arra is azt írta, már beküldték… Szóval az sem lenne megoldás, ha arra módosítanák, mert ott is lehet egyezés, hiszen az első fele a kassza élettartamát (üzembe helyezés óta eltelt napokat) számolja, a második fele meg a napi vásárlások számát, szóval minél több vásárlás van a rendszerünkben annál nagyobb az esély a duplikaciónak, mert a vásárlás dátumát nem rendeli hozzá a rendszerük…..
anyoka
Nem nyereményjáték, nem kell beírni ide.
Hát nem tudom.
Ezek úgy vannak meghirdetve, hogy “ha nem vagy elégedett”, akkor kaphatod vissza az árát…
Volt ebben az évben Maggi, alpro, nem igazán vették igénybe, alpronal még a kiírt mennyiség 1/5-ére sem volt igény, nem mindenkinek van “arca” visszaigényelni, akkor sem, ha amúgy indokolni / terméket visszaküldeni sem kell.
Ha meg nem is tudnak róla, hogy van ilyen…
Köszönjük levelét. A promóciós csapatunk folyamatosan dolgozik a kódfeltöltéssel kapcsolatos probléma megoldásán és várhatóan rövidesen elhárítják a hibát. Kérjük, próbálja meg a kódfeltöltést a hét második felében. Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük válaszban tudassa velünk. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
Amúgy most is van pénzvisszatérítéses játék, ha valaki nem látta volna.
Nem gondolnám. Nivea játékok folyamatosan vannak az oldalon, azokat sem látom soha beírva, mégsem nyerek, hiába van mindig legalább 100 nyertes.
robbe77
Be sem volt írva ide, szóval nem túl sokan vették igénybe…
Újra megkérdezem, hátha.
Valaki kapott már pénzvisszatérítést Nivea-tól?
KicsiGila, köszönöm. 😊
Közben jobban megnéztem a játékszabályt, és ha minden igaz, naponta van sorsolás.
Én naponta töltök. Nem jön semmilyen üzi
De most jártam úgy hogy a férjem nevére töltöttem fel egyet, aztán látom a nevét a nyertesek között de nem kaptunk e.mailt sehova. Írtam nekik, de a 2 e.mail cím közül egyiket sem húzták ki. Szóval ugyanazon a napon, ugyanolyan nevü férfi nyert ☹️
Bocs, hogy ennyit kérdezek. 😅
Érdekelne, hogy a Lidl küld-e üzenetet a feltöltésről, vagy csak a nyertességről? És aki nyert, az kb. mennyivel a feltöltés után tudta meg?
Köszönöm előre is.
Érdeklődnék, hogy kapott-e ma valaki unileveres Sms-t.
Köszönöm előre is.
https://www.facebook.com/100078024702097/posts/pfbid0
2PcwTREgdmJkrgR8RfSJeB49d7J9eB7ikixWBAswqms9aMH8WQN6
XeoGW4KSeFvgdl/ rondogo nyertes a komment szekció meg...hagyjuk..
Már többször volt téma.
Rossz a program: egy AP-t csak egyszer fogad el a játék teljes ideje alatt.
Írd be helyette a nyugtaszámot / nélkül.
Úgyis az a vasárlás egyedi azonosítója, nem az AP.
Sziasztok.
A milkával rendben minden?
Nem sikerül beküldeni.
Köszönöm
Nyilván esély akkor van, ha vásárol az ember (pl. Rossmann-ban), de sok vásárlásal se volt esélyem kis nyereményre sem igazán… Az meg ok, hogy tőlük kéne venni, de kedvezménnyel is túlárazottak….)
Szóval NEM a napi pörgetések miatt kérdeztem!
Csak általánosságban …..
A “szlovák” nyertesek között pl. pont olyan női és férfi kersztnevek ismétlődnek ami náluk nem is “gyakori”, de mindenféle “vezetéknevű” variáció van…. Ahogy a magyar nevekből is csupa “általános” van, erős a gyanúm, hogy ugyan van 1-1 nyertes is valójában a többit csak számítógép generálja….
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások