Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 350 / 1052 oldal |
sütőszett itt is (nagyon guszta)
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
magi84
fából van a nyújtófa. ny.deszka: 56x40cm.
fából van a nyújtófa. ny.deszka: 56x40cm.
sada
itt a főoldalon írták a nyereményjátékoknál. De a játék szórólapján nem az volt.
itt a főoldalon írták a nyereményjátékoknál. De a játék szórólapján nem az volt.
Érdeklődöm a Ráma sütőszettben lévő nyújtódeszka mekkora és milyen anyagból van és a nyújtófa?
Rama sütőszett habverő nélkül és Karaván hátizsák 

Palmolive ajándékcsomagok, Rama sütőszettek !!!
http://www.lauritzen.hu/ramasms.html
"Minden héten az első 125 leggyorsabb SMS-t beküldő garantált ajándéka: pályázatonként egy Rama sütő szett (nyújtófa, gyúródeszka, 2db sütőforma, 1db Rama receptkönyv). "
A habverőt az elején emlegették, tán a telefonban?
"Minden héten az első 125 leggyorsabb SMS-t beküldő garantált ajándéka: pályázatonként egy Rama sütő szett (nyújtófa, gyúródeszka, 2db sütőforma, 1db Rama receptkönyv). "
A habverőt az elején emlegették, tán a telefonban?
Rama sütőszett érkezett
de tényleg nincs benne habverő
már régen észrevettem,h csak itt a főoldalon írják, h lesz benne, a szórólapon nem volt feltüntetve
de tényleg nincs benne habverő
már régen észrevettem,h csak itt a főoldalon írják, h lesz benne, a szórólapon nem volt feltüntetve

Rama sütőszett (Pálmának külön köszönet érte!) és Ildicc csomagja, amiért szintén köszönet jár!
Évi* levele! Köszönöm!
Én is feladtam!
Én is feladtam!

Nálam is Ráma sütőszett.Habverő NINCS benne!

Sütőszett landolt. Tértivevénnyel. 1 Nyujtódezska , 1 nyujtófa, 2 pogácsaszaggató és 1 Rama receptkönyv.
Pénteken jött meg, igaz nem postán, hanem futárral a nők lapja cafén nyert Flóra ajándékcsomag. Nagyon kitettek magukért, rengeteg és jó ajándék volt benne, szerintem 5-6 EFt bőven volt. Nagyon örültem.
Évi*, írtam neked.
Csak most tudom beírni, de már pénteken érkezett:
Vajdaencsi levele
Nórika levele
Aja levele
Hugi71 levele
Köszi a cserét mindenkinek!
Vajdaencsi levele
Nórika levele
Aja levele
Hugi71 levele
Köszi a cserét mindenkinek!
Old Setterhand
köszi!
köszi!

két óra és egy rádió a PMtől..
goldwoman, amint tudom küldöm az órát!
goldwoman, amint tudom küldöm az órát!
PM füstölő+1 rádió,szupi jók!
Még az első nyeremények,a többi még várat magára. 
Még az első nyeremények,a többi még várat magára. 
Jerry, mail ment 

Körülbelül egy órája hozták a futárcsajok a fele pallmall nyereményemet,a kávéskészletet és az egyik füstölőt.