Hanyatka.
Fornetti zacskóra nagy szükségem lenne, e-mailben jelezz vissza légyszives ha van még.
Az Uránia moziban Febr. 7-13-ig. Kortárs Japán filmnapok lesznek!
A vetítések ingyenesek! Részletek a Pesti Est 20-21. és a 25. oldalán.
hanyatka
itt az @-em. neked nincs,nem tudok hova címet kűldeni.

Tescoban 10x10 Zewa pzs-hez egy 10 db-os Béres pezsgőtabletta ajándékba hozzácsomagolva.
Ha Diákhiteledet 2004. február 1. és 29. között igényeled, féléves National Geographic előfizetést kapsz ajándékba!
sada
Igazad van, már a sok csoki közül nem tudom, hogy melyik hova megy, hogyan küldjem! Teljes a csoki-kavalkád!
krysztasz
Ne kavard a szezont a fazonnal!
Sport-3Bit-Milka Waffelini- itt a csokipapír kell.
Mars, Twix, Snikers- itt kell az sms kód.
Teri
Nem kérek érte semmit. Ha kell írj hova küldhetem. Nálunk lehet kapni.
írj a címemre.
Csak az akciós jó, mert a kódot kell beküldeni.
Hanyatka
a zacsidért adhatok Delikátot?
vagy van sport csokim (papír) csak nem tudom az is jó lesz a játékban vagy csak az akciós
Én gyűjtöm nektek a fornetti zacskókat. Ha valakinek kell szóljon!
Az Évszakok nevű magazinba ingyen zene cd van!
http://www.topshop.hu/catalogue.php
katalógus ingyen (nem tudom volt-e már...)
Skálás katalógus hátoldalán van egy kupon,aminek ellenében 5 ml-es Swisso Logical termékmintát adnak ajándékba. Nem egy nagy valami,de azért beírtam

Klikkelj ingyen
Drótnélküli Internet Budapest belvárosában
A Wesselényi utcai Szóda kávézó & mulató az első olyan szórakozóhely Magyarországon, ahol ingyenes Internet-szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek. A HuWiCo nonprofit közösség által kiépített drótnélküli hozzáférési pont (hotspot) egyidejűleg mintegy harminc felhasználó számára teszi lehetővé az internetezést a kávézóban.
A február elseje óta működő ingyenes, drótnélküli Internet-szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség. A drótnélküli csatlakozó nélküli kéziszámítógéppel vagy laptoppal érkező vendégek is kipróbálhatják a netet: ők a pultból kérhetik kölcsön a csatolókártyát.
A HuWiCo az ország más területein is tervezi hasonló, ingyenes helyi drótnélküli hálózatok kiépítését, melyhez az Internet-hozzáférést szolgáltató partnerek jelentkezését várja.
Nyugat-Európa nagyvárosaiban sorra épülnek ki a drótnélküli Internet-hozzáférési pontok: a szállodaláncok (Omni Hotels), repülőterek, kávézók (Starbucks) egymással versengve jelentik be új, részben ingyenes hotspotjaikat. Vannak olyan települések is, ahol a helyi önkormányzat, vagy
nonprofit egyesület üzemeltet ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatást (Portland, Seattle, USA).
Magyarországon egyelőre csak néhány helyen működik hasonló szolgáltatás. A Pannon GSM nagy sebességű vezeték nélküli Internet-szolgáltatásának ingyenes próbaüzeme 2003 januárja óta folyik a ferihegyi repülőtéren. A Westel egy évi próbaüzem után decemberben indította el percdíjas vezeték nélküli Internet-szolgáltatását a repülőtéren és a cég boltjaiban. A Vodafone
szeptemberben indított kísérleti vezeték nélküli Internet-szolgáltatást a Budapest Sportaréna területén. Győrben október óta működik ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatás a város közterületein. A hálózat üzemeltetésének költségét a városi önkormányzat állja.
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000085320
Holnaptól a Corában a 6 kg-os Persilhez egy kis játékmackót adnak. (hozzá van csomagolva)
Tegnap olvastam a Vasárnapi Hírekben, hogy aki Valentin napon a Flórián téri Valentina cipőboltban női cipőt vásárol, egy pár férfi papucsot kap mellé ajándékba.
Kedves ötlet, ilyennel még nem találkoztam. Valami a papucsférjeknek is jár.
A Tescoban láttam két Chocapic (450g) gabonapehelyhez egy Némo nyomában játék van ajándékba adva. Szerintem tök jó. Gyerekkoromban erre vágytam, de nem lehetett kapni. Vízzel fel kell tölteni és a kis korongokat az alsó két gombbal bele kell "fújtatni" a kis rekeszekbe. Gondolom nektek is rémlik ez a játék.
A CBA-kban február 4-től a Jacobs cappuchino mellé adnak egy kakaószórót. A képen jól néz ki (299 Ft azt hiszem)
Cora
Persil mosópor, 3 féle, 6 kg, 2849 Ft. mellé ajándék maci.
20 cm-es biztos van (a kép alapján) fehér, zöld alapon piros Persil feliratú pólóban. Szerintem aranyos.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások