Hanyatka
Én is szeretnék fornettit, ha van/lesz még ! Köszi !
Il Treno Pizzéria Akció
Rendeljen legalább 4.000 Ft értékben házhozszállitásainktól, és megajándékozzuk egy adidas dezodorral.
Valentin napi akciónk : Ha 2004 febr. 13-14én 4.000 Ft felett vásárol, ajándékunk egy adidas3 Eau de toilette (50 ml) termék!
Én is az utóbbit használom, isteni illata van... Azoknak aki(k) meg birnak enni 4.001 Ft értékü pizzát szerintem nagyon megéri

Hanyatka.
Fornetti zacskóra nagy szükségem lenne, e-mailben jelezz vissza légyszives ha van még.
Az Uránia moziban Febr. 7-13-ig. Kortárs Japán filmnapok lesznek!
A vetítések ingyenesek! Részletek a Pesti Est 20-21. és a 25. oldalán.
hanyatka
itt az @-em. neked nincs,nem tudok hova címet kűldeni.

Tescoban 10x10 Zewa pzs-hez egy 10 db-os Béres pezsgőtabletta ajándékba hozzácsomagolva.
Ha Diákhiteledet 2004. február 1. és 29. között igényeled, féléves National Geographic előfizetést kapsz ajándékba!
sada
Igazad van, már a sok csoki közül nem tudom, hogy melyik hova megy, hogyan küldjem! Teljes a csoki-kavalkád!
krysztasz
Ne kavard a szezont a fazonnal!
Sport-3Bit-Milka Waffelini- itt a csokipapír kell.
Mars, Twix, Snikers- itt kell az sms kód.
Teri
Nem kérek érte semmit. Ha kell írj hova küldhetem. Nálunk lehet kapni.
írj a címemre.
Csak az akciós jó, mert a kódot kell beküldeni.
Hanyatka
a zacsidért adhatok Delikátot?
vagy van sport csokim (papír) csak nem tudom az is jó lesz a játékban vagy csak az akciós
Én gyűjtöm nektek a fornetti zacskókat. Ha valakinek kell szóljon!
Az Évszakok nevű magazinba ingyen zene cd van!
http://www.topshop.hu/catalogue.php
katalógus ingyen (nem tudom volt-e már...)
Skálás katalógus hátoldalán van egy kupon,aminek ellenében 5 ml-es Swisso Logical termékmintát adnak ajándékba. Nem egy nagy valami,de azért beírtam

Klikkelj ingyen
Drótnélküli Internet Budapest belvárosában
A Wesselényi utcai Szóda kávézó & mulató az első olyan szórakozóhely Magyarországon, ahol ingyenes Internet-szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek. A HuWiCo nonprofit közösség által kiépített drótnélküli hozzáférési pont (hotspot) egyidejűleg mintegy harminc felhasználó számára teszi lehetővé az internetezést a kávézóban.
A február elseje óta működő ingyenes, drótnélküli Internet-szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség. A drótnélküli csatlakozó nélküli kéziszámítógéppel vagy laptoppal érkező vendégek is kipróbálhatják a netet: ők a pultból kérhetik kölcsön a csatolókártyát.
A HuWiCo az ország más területein is tervezi hasonló, ingyenes helyi drótnélküli hálózatok kiépítését, melyhez az Internet-hozzáférést szolgáltató partnerek jelentkezését várja.
Nyugat-Európa nagyvárosaiban sorra épülnek ki a drótnélküli Internet-hozzáférési pontok: a szállodaláncok (Omni Hotels), repülőterek, kávézók (Starbucks) egymással versengve jelentik be új, részben ingyenes hotspotjaikat. Vannak olyan települések is, ahol a helyi önkormányzat, vagy
nonprofit egyesület üzemeltet ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatást (Portland, Seattle, USA).
Magyarországon egyelőre csak néhány helyen működik hasonló szolgáltatás. A Pannon GSM nagy sebességű vezeték nélküli Internet-szolgáltatásának ingyenes próbaüzeme 2003 januárja óta folyik a ferihegyi repülőtéren. A Westel egy évi próbaüzem után decemberben indította el percdíjas vezeték nélküli Internet-szolgáltatását a repülőtéren és a cég boltjaiban. A Vodafone
szeptemberben indított kísérleti vezeték nélküli Internet-szolgáltatást a Budapest Sportaréna területén. Győrben október óta működik ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatás a város közterületein. A hálózat üzemeltetésének költségét a városi önkormányzat állja.
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000085320
Holnaptól a Corában a 6 kg-os Persilhez egy kis játékmackót adnak. (hozzá van csomagolva)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások