Sziasztok! új vok. a fórumon, de a farmot már régóta gondozom

" alt="

">
Nyert már vki közületek? Megkapta már a nyereményét?
Guru lettem én is

" alt="

">
Nekem mindig szüret után ad új kérdést.
Szerintem az akadémián a válaszadást követően 12 óra múlva ad új kérdést.
Elég az akadémia kérdéseit beírni, a többi felejtős.
Hol és mikor kezdték el fogyasztani a kávét?
Helyes válasz 15.sz. Jemenben.
2-4 kg/tő
45-90 kg/fő
vékony rétegben
sada, az fb-n azt írták, napi 1-2 kérdés, valamelyik nap én is kettőt kaptam...
Susa, sokat ér a vk-ja, küldjed be

" alt="

">
Vettem Green kávét, Nescafésat. Hát ez olyan isteni, próbáljátok ki.

" alt="

">
Ma feltöltötték a jun 30.án simán küldött vonalkódjaim.
Hú de gazdag lettem!
Mondjuk én nem ellenőrizgetem, hogy mindent feltöltöttek-e, nem is tudnám lusta vagyok megszámolni.
Szerintem naponta csak egy kérdés van.
Eddig minden beerett ultetveny utan ha az uj kerdesre kattintottam kaptam kerdest, de most nem: Tudja valaki miert nem? Mi hatarozza meg a kerdesek
meg vagy nem jeleneset?
Rendben sada, írok e-mailt nekik. Aztán majd meglátjuk.
csizmatomi
Egy @ sem tart tovább, mint ide beírni.
Minek borogatni?
A postának 5 MUNKANAPJA van a célba juttatásra, s onnan kezdődik a farmosok 10 napja. Ez feladástól akár 3 hét is lehet, összesen.
Ami minket illet, én sem ragasztottam fel, de nekem is ma jóváírták. Viszont Anyukámét már több, mint egy hete nem, felhívtam őket csütörtökön, erre az volt a válasz, hogy 10 napjuk van jóvá írni, reméljük, hogy hamarosan megjelenik... Majd hétfőn asztalt borítok, hogy hol vannak a pontok...
Nem ragasztottam fel. De ez amit említettem, kemény dobozosról vágtam le, nem is ragadhatott bele.
Ezen kívül tételesen felsoroltam egy lapon, hogy melyikből mennyit küldtem be (ellenőrizhették volna) és mennyi babszemet ér összesen. Nem egy hiányzik. (Csak ez a 28-as tűnt fel leginkább, mert ebből egy db volt)
Nem hiszem, hogy érdemes lenne reklamálni, levelezgetni.
Felragasztottad a vk-okat egy lapra?
Ha nem, akkor bontáskor is kihullhatott vagy beletapadt a borítékba.
Reklamálj!
Hétfőn feladtam a Nescafe vonalkódjaimat, ma jóvá írták. Csak 5000 babszemmel kevesebbet kaptam. Ami feltűnt pl.: volt egy 28 x 17,5 Classic is a beküldöttek között, és az nincs is feltüntetve nekem. Biztos kiesett a borítékból útközben...
Jelzi, hogy megtalálom a szerencse kereket, de nem jelenik meg. Mi a teendm?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások