Remélem most sem fog.
Én tavaly ajánlott levélként adtam fel egy 10.000Ft-os vasalót, azóta sem ért oda. Igaz kártérítést kaptam közel 16.000Ft-ot. Csak egy kevés idegeskedéssel meg utánajárással járt a dolog.
Tudom a levél az levél, a csomag az csomag, máshogy kezelik.
Pénteken feladott dolgaim nagy része eltűnt, ezért csak hét elején próbálok postázni azóta.
Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 230 oldal |
Csomag nagyon ritkán tűnik el.
sada
Köszi a részletes választ. Akkor jöhet a csomag, remélem ide is ér.
" alt="
">
Köszi a részletes választ. Akkor jöhet a csomag, remélem ide is ér.
" alt="
">A belföldi standard postacsomag könyvelt küldemény, alapdíja 1.190Ft, ha nem ír rá értéket, s nem kér semmi pluszt.
Akkor ennek a 15-szörösét meg is kapja.
Ha ráírja a 7ezret, akkor csak annyit kap és drágább is.
Akkor ennek a 15-szörösét meg is kapja.
Ha ráírja a 7ezret, akkor csak annyit kap és drágább is.
Sziasztok!
Vettem a neten a fiaimnak játékot 7.000Ft. Az eladó azt mondta sima postacsomagként postázza.
Kérdésem az lenne, hogy könyvelt küldeménynek számít? Vagyis, ha eltűnne erre is érvényes a feladási díj 15-szörös kártérítési összeg?
Köszi
Vettem a neten a fiaimnak játékot 7.000Ft. Az eladó azt mondta sima postacsomagként postázza.
Kérdésem az lenne, hogy könyvelt küldeménynek számít? Vagyis, ha eltűnne erre is érvényes a feladási díj 15-szörös kártérítési összeg?
Köszi
Ma adtam fel csekket,kértem Postamánia képeslapot,a felvevőnő gyorsan elkezdte kitölteni,mint egy idegbeteg,mondtam neki ,legyen szíves olvashatóan írja,erre ő:"Telefonszám a lényeg,mert hívni fognak,ha nyertem"Kértem,hogy szép bélyeget ragasszon,erre gyorsan rányomta az általa kinyomtatottat mondván,"erre jó ez is"
" alt="
"> legközelebb is ,hozzá megyek s nem hagyom,elkérem az biztos!
" alt="
"> legközelebb is ,hozzá megyek s nem hagyom,elkérem az biztos!Na te is 12 napot írtál, az maradt a fejembe xd
Szóval 21 nap után....De Saga már ebből is kicsúszott
" alt="
">
Szóval 21 nap után....De Saga már ebből is kicsúszott
" alt="
">A mieink általában megszoktak érkezni, egyszer volt, hogy 12 nap után érkezett meg, de az még évekkel ezelőtt.
Szerintem még a fotó is kevés lenne. Nem bizonyítja, hogy a boríték nem üres
" alt="
"> Nekem nemrég egy sima levelem 12 nap alatt ért Pestre a címzetthez, pedig Pest megyében lakom. Ma megint küldtem 2 simát és elsőbbségit, így most reménykedem.
" alt="
"> Nekem nemrég egy sima levelem 12 nap alatt ért Pestre a címzetthez, pedig Pest megyében lakom. Ma megint küldtem 2 simát és elsőbbségit, így most reménykedem.Mától lefényképezem , feladáskor a leveleim!!!
Imádom a postát......Sajnos nyomtatónk elromlott, és most nem vagyunk olyan anyagi helyzetben, hogy vegyünk újat, így nem tudok szkennelni meg semmi....Múlt hét kedden 3 levelet adtam fel, egy cserét, egy vénusz blokkot, meg egy egyet egy rejtvényes nyereményjátékba. A cserét ráadásul elsőbbségivel. Erre a csere nem érkezik meg, mondom oké, lehet valamit én csináltam rosszul, írok vénusznak, megjött-e nekik a blokk, mit kapok, azt hogy nem....És az eredeti volt....Sága nyuszikat is látom, hogy megjöttek sok embernek, nekem nem...Kezdem azt hinni, hogy hozzájuk sem jutott el a blokkom
" alt="
">
" alt="
">Itt a közeli kis postán nem kaptam postamániás képeslapot.
Azt mondták, azért nem kaptak, mert ők nem forgalmazhatnak élelmiszert, így szerencsesütit sem, s a két akció összekapcsolódik (duplázó kód).
Pedig duplázás nélkül, pusztán csekkel v. csomaggal is lehet játszani.
Azt mondták, azért nem kaptak, mert ők nem forgalmazhatnak élelmiszert, így szerencsesütit sem, s a két akció összekapcsolódik (duplázó kód).
Pedig duplázás nélkül, pusztán csekkel v. csomaggal is lehet játszani.
Igen. És ugyanezt ráírod a csomagra is.
Csomag feladásánál csak ki kell tölteni a "Kísérőlevél belföldi postacsomaghoz" és kész?
Mariann, sünkutya! köszi
" alt="
">
" alt="
">370 Ft.
Mennyibe kerül az ajánlott postakész boríték? Nem találom
" alt="
">
Köszi!
" alt="
">
Köszi!
Miért nem csinálnak 2 érvénytelen pályázatból egy érvényeset?
" alt="
">
" alt="
">Rámától hívtak /pár perce/ üresen érkezett a borítékom,csak az adataimról a lap volt benne
" alt="
">
" alt="
"> határozottan emlékszem,hogy beletettem,elsőként az enyémbe aztán az Öcsémébe /másnap mert még egyet vennem kellet,hogy meglegyen az övé is/együtt adtam fel,neki megérkezett,enyém viszont hiányosság miatt nem
" alt="
">kivették a postán?valahol az biztos,mert benne volt!!!
Nagyon kedves volt a hölgy,ajánlotta,ha küldök kódot /4,5 kg/postáznak könyvet,márciusra rendezik le a kiküldéseket , jó pár borítékjuk van amiben van ugyan vkód,adat viszont se belül se kívül nincs,nem tudják hova postázni
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> határozottan emlékszem,hogy beletettem,elsőként az enyémbe aztán az Öcsémébe /másnap mert még egyet vennem kellet,hogy meglegyen az övé is/együtt adtam fel,neki megérkezett,enyém viszont hiányosság miatt nem
" alt="
">kivették a postán?valahol az biztos,mert benne volt!!!
Nagyon kedves volt a hölgy,ajánlotta,ha küldök kódot /4,5 kg/postáznak könyvet,márciusra rendezik le a kiküldéseket , jó pár borítékjuk van amiben van ugyan vkód,adat viszont se belül se kívül nincs,nem tudják hova postázni
" alt="
">Kíváncsi lennék, hogy megy ez a gyakorlatban.
De nincs lelkierőm kipróbálni.
De nincs lelkierőm kipróbálni.