Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 143 oldal |
A Tesco-Knorr akciónál jók a megadott dátumok? Vagyis legközelebb november 2-án kell küldeni a bevásárlótáskáért az smst?
Clari!
Jövő héten kellene érdeklődni, addigra valószínű feldolgozzák a leveleket.
Jövő héten kellene érdeklődni, addigra valószínű feldolgozzák a leveleket.
Szerintetek a 2. forduló beérkezéseiről mikortól lehet érdeklődni?
Szia!
Ha minden igaz, hamarosan!
futárka
Ha minden igaz, hamarosan!
futárka
futárka!
azt nem tudjátok esetleg, hogy a Barátnőknek járó ajándékot mikor viszitek?
azt nem tudjátok esetleg, hogy a Barátnőknek járó ajándékot mikor viszitek?
Tipi-Topi
Igen
, de én is elköltöztem (Nyíregyházára). Tesóim, szüleim laknak ott.
Igen

Kedves Bettinah!
Elnézést a késésért, azonnal utánanézünk, hogy mi történt!
futárka
Elnézést a késésért, azonnal utánanézünk, hogy mi történt!
futárka
bettinah
Te bicskei vagy? Én mártoni vagyok csak a férjemmel elköltöztünk.
Te bicskei vagy? Én mártoni vagyok csak a férjemmel elköltöztünk.
Futárka, futár!
Valamelyikőtök segítene? Pénteken telefonon mára ígértétek a tálat Tápióbicskére, de nem ért ide. Megnéznétek, mikor érkezik? Köszi

Megérkezett a tál!! 

A telefonszámmal az volt a gond, hogy felcseréltek 2 számot.. De mindenesetre már nálam van!
Nagyon szépen köszönöm!!! 

Viki
ez nem a Peti
legalábbis nem az a Peti
bár lehet, hogy ő is Peti
(na ez jó )
Az én Petimmel régen járt nálam (már csak integet
), ugyhogy lehetne már multis, Marlbis játék
ez nem a Peti

Az én Petimmel régen járt nálam (már csak integet

Kedves Évi!
A nyereményjáték szabályairól mi sem tudunk többet, mint Ti, Nyertesek. A www.rafineria.hu oldalról le is tölthetitek a játékszabályzat pont alatt, ha további kérdésetek lenne, amit nem találtok meg ott, kérlek forduljatok az Unilever illetékes csoportjához (Consumer Careline) 06-40-400-400
futár
A nyereményjáték szabályairól mi sem tudunk többet, mint Ti, Nyertesek. A www.rafineria.hu oldalról le is tölthetitek a játékszabályzat pont alatt, ha további kérdésetek lenne, amit nem találtok meg ott, kérlek forduljatok az Unilever illetékes csoportjához (Consumer Careline) 06-40-400-400
futár
mel6: A Peti? 

futárka
Én nagyon meg vagyok elégedve a futárunkkal. Nem voltunk otthon, hívott, hogy jön délután. majd én hívtam, hogy nem érek haza, erre ő azonnal odajött a munkahelyemre.Mskor is hozott már nyereményt, egy szimpatikus Úrról van szó.Jöhet máskor is
(Tatabányára jár)
Nagy pirospont neki
Egyébként szem. ig szám. Más is szokta kérni,nem tudom miért vannak egyesek meglepődve.
Én nagyon meg vagyok elégedve a futárunkkal. Nem voltunk otthon, hívott, hogy jön délután. majd én hívtam, hogy nem érek haza, erre ő azonnal odajött a munkahelyemre.Mskor is hozott már nyereményt, egy szimpatikus Úrról van szó.Jöhet máskor is

Nagy pirospont neki
Egyébként szem. ig szám. Más is szokta kérni,nem tudom miért vannak egyesek meglepődve.
Kedves Gia, Bristo és Mindannyian, akik a szig. szám kérés felől érdeklődtök!
Mint az Unilever Magyarország Kft. megbízottja csak az ajándékok kiszállításában tudunk segíteni a nyerteseknek. A megbízásban előírt követelmény, hogy minden nyertestől szig. számot kell kérni a futároknak. (Ezt egyébként az Unilevernek is előírja a Szerencsejáték Felügyelet.) Remélem ettől egy picikét mindenki megenyhül...
futár
Mint az Unilever Magyarország Kft. megbízottja csak az ajándékok kiszállításában tudunk segíteni a nyerteseknek. A megbízásban előírt követelmény, hogy minden nyertestől szig. számot kell kérni a futároknak. (Ezt egyébként az Unilevernek is előírja a Szerencsejáték Felügyelet.) Remélem ettől egy picikét mindenki megenyhül...
futár
Kedve Gia, Bristo és Mindannyian, akik a szig. szám kérés felől érdeklődtök!
futár
futár
Gia
Szerinted a futárok jókedvükben kérik a szem. ig. számot? Ők örülnének a legjobban ha egy szimpla aláírás után mehetnének a következő címre. A legtöbb cégnél pénzbüntetéssel "jutalmazzák" az elmaradt de előírt aláírásokat, szem. ig . számokat. Inkább örüljünk , hogy oda adja a szomszédét, rokonét, barátnőét.
Szerinted a futárok jókedvükben kérik a szem. ig. számot? Ők örülnének a legjobban ha egy szimpla aláírás után mehetnének a következő címre. A legtöbb cégnél pénzbüntetéssel "jutalmazzák" az elmaradt de előírt aláírásokat, szem. ig . számokat. Inkább örüljünk , hogy oda adja a szomszédét, rokonét, barátnőét.
szerintem azért írja fel, hogy ha utána esetleg probléma van, ezzel tudja igazolni, hogy valóban Te vetted át. A neved bárki tudhatja, de a szig számod nem.
sada, nem is azzal van a baj, hogy igazold magad! De azt akár a jogsijával vagy az útlevelével is megteheti az ember. Mindkettő fényképes.
Az a gond, hogy felírja a szig.számot.
Az a gond, hogy felírja a szig.számot.
A húgom egyszerre adta fel a barátnője és a saját Rafinéria pályázatát az 1. fordulóra. Gyanús volt, hogy mindenki megkapta már a tálat a családban, baráti körben, csak ők nem. Ma hívtam az Unilevert: egyik sem ért be. Remélem, hamar összetöri a tálját, aki lenyúlta a leveleket!!!