Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 135 oldal |
gratulálok!
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Gratula törpi

csak egyszer nyertem!
nyertem! egy Ducatti kollekciót! végre!
nyertem! egy Ducatti kollekciót! végre!
Sziasztok,
mikor küldik a marlboro-tól az sms-t, hogy nyertünk vagy sem? izgi-izgi...
Vannak felesleges marlboro kódjaim.... szívesen odaadom Valakinek ha kell, ne menjem már kárba..., szóval ha fel tudod használni, írj!:-)
mikor küldik a marlboro-tól az sms-t, hogy nyertünk vagy sem? izgi-izgi...
Vannak felesleges marlboro kódjaim.... szívesen odaadom Valakinek ha kell, ne menjem már kárba..., szóval ha fel tudod használni, írj!:-)
Elvileg publikus az e-mail címem.de leírom és akinek van XL-es dzsekije akkor elcserélném.beaviki@freemail.hu
köszi
köszi
Látod,a kollegák is mindjárt ezzel szekáltak

Megrontottál egy fiatalkorút? 

Ma hívták a férjemet adategyeztetés miatt,hogy hozná a futár az ajándékot,de van egy kis gond,a BM adatbázisa szerint a férjem még nincs 18 éves,így majd a futárnak be kell mutatnia a személyiét,hogy már 30 lesz nemsokára.
Hát a BM sem áll igazán a helyzet magaslatán.
Hát a BM sem áll igazán a helyzet magaslatán.Nem vettem észre, hogy az enyém sem publikus, de már módositottam.
Tedd publikussá az email címedet.
Éppen azért irtam be, mert minden hozzászólását visszakeresve sem találtam meg az emailcimét.
Alattad pont ilyen cserét kínálnak!
XL-es motoros dzsekit cserélnék L-re!
Sziasztok.Megkaptam a nyeremény dzsekieimet,de sajna nekem nagy a férjemnek meg kicsi.Ha van valaki akinek kell L-es elcserélném M-re meg XL-re.
Köszi!
Akkor hasonló kapacitású,mint a pepsi mp3!
Akkor hasonló kapacitású,mint a pepsi mp3!
mp3 lejátszóhoz: http://www.nethirlap.hu/cikk/iriver_t10_mp3.16459.htm
l
valószínűleg 512mb-s, mert a cseresznyepiros az 512-es. de hát ki tudja!ahhoz, hogy ezt megtudjam, először nyerni kéne...
l
valószínűleg 512mb-s, mert a cseresznyepiros az 512-es. de hát ki tudja!ahhoz, hogy ezt megtudjam, először nyerni kéne...
Én még nem kaptam meg, de úgy emlékszem hogy 512-es. és szerintem ez az: www.iriver.eu.com/flash_player.html?p_id=351&L=0&view
=
=
Aki, megkapta már az Iriver MP3 lejátszóját,megirná hány MB-os? Köszi.