Postán jött
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 1749 oldal |
Ide is Hell Energy Coffe bögre 😊
Energy Coffee bögre
" alt="
">

Kinder hátizsák (pótnyertesség)
Ide is Coop utalvány.
Coop utalvány ( Nyerj a kedvenceiddel játék volt)
Jagermeister csomag.
Ide is megérkezett a Riska bögre (Pluto kutya,ez nagyon cukiii 😃)
Múlt hét szerdán nyert Verbena ajándékcsomag Gls-sel, előzetes tájékoztatás nélkül! Fantasztikusan gazdag csomag: Verbena törölköző,
2 db-os levendulás konyharuha szett, levendulás illatpárna, ceruza, vászon táska, 3 zacskó mini keksz, 4 rúd cukorka, 3 zacskó gumicukor és 10 zacskós cukor mind-mind más-más ízben! Gyorsaság és tartalom csillagos 5-ös a Verbenának!
" alt="
">
2 db-os levendulás konyharuha szett, levendulás illatpárna, ceruza, vászon táska, 3 zacskó mini keksz, 4 rúd cukorka, 3 zacskó gumicukor és 10 zacskós cukor mind-mind más-más ízben! Gyorsaság és tartalom csillagos 5-ös a Verbenának!

Spar - Twist szendvicssütő! Nagyon klassz,tetszik!!!!
BradoLife ajándékcsomag - ez viszont picit csalódás,bár ingyen lónak ne nézd a fogát...
BradoLife ajándékcsomag - ez viszont picit csalódás,bár ingyen lónak ne nézd a fogát...
Duplo - Fuji Film Instax mini 11
Screvo - Nestlé gabonapelyhes nyeremények DPD futárral.
Megérkezett egy Riska bögre (Daisy kacsa), a füle négy darabba törve
" alt="
">

Screvo - Nestlé gabonapelyhes nyeremények DPD futárral
" alt="
">

Goofy kutyás Riska bögre, holnap is jön egy
Energizer plüssök is érkeztek, lehet érte menni a postára.
Miki egeres Riska bögre? :/
Disney boltban megmaradt pár raklap, átszóltak a Riskás havernak csináljatok már vmi játékot el kellene sózni.
Még jó múltkor a Riska plüss helyett nem Miki egeret küldtek.
" alt="
">
(Mondjuk bevallom, én nem szeretem a Mikis cuccokat, gyerekkoromba sem fogott meg. Sőt még a Hello Kitti sem.)
Disney boltban megmaradt pár raklap, átszóltak a Riskás havernak csináljatok már vmi játékot el kellene sózni.
Még jó múltkor a Riska plüss helyett nem Miki egeret küldtek.

(Mondjuk bevallom, én nem szeretem a Mikis cuccokat, gyerekkoromba sem fogott meg. Sőt még a Hello Kitti sem.)
BelVita utalás, Meggle ajándékcsomag (Fb-on nyert)
" alt="
">

5000 tesco utalvány.Nagy pirospont nekik.tegnap értesítettek hogy nyertem,ma hozta is a póstás.Még blokkot se kérték el.
Bátyám is megkapta az utalást Belvita okt. 26-i.
Okt. 25-i Belvita utalás.