Léééégyszi, Fortuna drága, segíííts! Úúúúgy szeretném lecserélni a 15 éves Nike cipőmet..! Lééégysziiiii

" alt="

">
Marita!
Jó főzőcskézést, de utána gyere vissza!

" alt="

">
Na, én rövidebb-hosszabb időre befejeztem ... kevés esélyem van a Snickersen! IS!!!

" alt="

">

" alt="

">
Amig túlpörgés van a snikersen,gyertek licitálni a bidtravel oldalra! Valakinek segítség kell pontgyüjtésben írjon privit.
Már megint kezdődik hogy hibát ír ki

" alt="

">
tima próbáld meg a frissités gombra kattintani nekem bejött
tima
próbáld másik böngészővel
Este úgy feküdtem le,hogy hibát írt ki,most meg a szerver túpörög.Kicsit túlzás már,hogy játszak így? :-(
chicaloca: március 8-ig tart
állandóan túlpörög

" alt="

">
meddig tart ez a játék? remélem míg tart sikerül befejeznem a szakdogaírást és játszhatok egy kicsit
Nekem a snickers.hu-n nem jön be semmi, csak egy fehér oldal

" alt="

"> Miért lehet ez?
nekem se a játékom, ha munka után van egy kis időm játszani akkor meg nincs szerencsém
hát ha ezen múlik, akkor én is beírok...
kb. egy órától próbálkozok elég aktívan, felváltva a párommal, és semmi!
Úgy látszik nem az én játékom.
Gratulálok azoknak, akiknek sikerült!
Ez megint nem az én játékom! Mivel dolgozok éjszakázni nem tudok, nappal meg munka miatt nem játszhatok!
strachatella gratula, és ha ezen múlik akkor én is jövök panaszkodni, mert még én sem nyertem mindig semmit
Csak panaszkodni kell

" alt="

"> 8:49-kor pendrive

" alt="

">
Hát, ez sem az én játékom lesz. Férjem hajnalig nyomta, semmi...

" alt="

"> De még nem adjuk fel

" alt="

">
editesztan
jaaaaaaa... ezek szerint csak türelmetlen vagyok..

" alt="

"> Köszi a választ!!
Meg kell várni az 1 percet, utána újra aktív lesz a snickers. Nem kell frissíteni.
Én 1valamire nem találtam megoldást eddig: hogy tudom elküldeni a kódokat mondjuk percenként úgy, hogy ne kelljen újra belépnem..? Ha már egyszer küldtem, újra nem tudok rányomni a Snickers gombra, ha meg ráfrissítek, kilép

" alt="

"> Valaki rájött esetleg a megoldásra?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások