Mindkétszer telefonos beküldéssel nyertem!9
Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 69 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Akik nyertek azoktól kérdezném, hogy smsben vagy a neten lévő beküldésből nyerik a pólókat?Ez nagyon érdekelne!
ez akart lenni !én meg már egy kartonból semmit sem nyertem 

7/2 Szóval ma nyertem még egy Haláli pólót! Azt hiszem ez az én játékom! 

14óra36-kor egy haláli poló

Nekem 4/0!
Szerintetek lehet nyerni ezzel?Mert kb. hárman nyertek eddig vele egy pólót, holott már vagy 100at kellett volna sztem nyerni!
Nekem sem tetszik ez a játék!!!
Szerintetek lehet nyerni ezzel?Mert kb. hárman nyertek eddig vele egy pólót, holott már vagy 100at kellett volna sztem nyerni!
Nekem sem tetszik ez a játék!!!
18/0
AMÚGY IS NAGYON UTÁLOM A KÓDBEKÜLDŐS JÁTÉKOKAT
AMÚGY IS NAGYON UTÁLOM A KÓDBEKÜLDŐS JÁTÉKOKAT

Jó, hogy tegnap reggel sikerült nyernem, amíg nem igazán indult be a játék, de azóta semmi...
Elég érdekes... És senkitől nem hallani, hogy nyert volna bármit is.
Elég érdekes... És senkitől nem hallani, hogy nyert volna bármit is.

15/0
eddig nem 10 mp múlva lehetett a következőz küldeni?
eddig nem 10 mp múlva lehetett a következőz küldeni?HALáli póló 15/1

érdekes a honlapjuk,nekem be sem jön. ennyi sms-t elküldeni meg jó drága

ma újult erővel vághatunk bele a kódbeküldésbe!
Tegnap 6/0... 
Tegnap 6/0... 
5/1 POLÓ :-)
Mai beküldés eredményem: 4/1 Haláli póló! Akkor ez szerintem szuper arány! 

6/0

58/0
Itt tartok. Van aki nyert ma?
Itt tartok. Van aki nyert ma?
Remek! De csak nekünk, mert ahányan itt skorpiók vagyunk, másoknak nem is jut főnyeremény.
zsigi
boszorkányság - egyszer régen az egyik barátom mondta, hogy boszorkány vagyok, mert lerobbant alatta a busz, amikor úton volt, ahelyett, hogy velem lett volna.
Egyébként a horoszkópunk írja. Én is az vagyok. Tavaly is ilyesmit írt, én kétszer nyertem főnyereményt. Most is számítok rá!
boszorkányság - egyszer régen az egyik barátom mondta, hogy boszorkány vagyok, mert lerobbant alatta a busz, amikor úton volt, ahelyett, hogy velem lett volna.
Egyébként a horoszkópunk írja. Én is az vagyok. Tavaly is ilyesmit írt, én kétszer nyertem főnyereményt. Most is számítok rá!

Nagyon fura egy szervezés. Képzeljétek, felhívtak, hogy a telefonomról hamis kódok mennek be. Eddig 126 kód ment be. Nekem csak 1 doboz csokim volt.... Na ehhez mit szóltok? Persze van benne jó kód is, amit én küldtem. Hogy lehet ez?????