Rita21
Itt nem erről van szó.
Ennél a játéknál bug van a rendszerben.
Kedves Niki2003 !
Nem értem miért fáj az ha valakinek esetlegesen nagyobb szerencséje van egy játékban?
Ez is sorsolásos játék mint majdnem az összes.A blokkokat amiket az adott periódusban feltölt valaki és nyer be kell küldeni ellenőrzés céljából.Szóval itt még csak hamisítani sem lehet.Sokszor nem is értem hogy miért vannak olyan emberek akinek az fáj ha másnak éppen szerencséje van 1 játékban akár többször.Engem nem ez foglalkoztat.Én sem írok be ilyeneket se ide se a szervezőknek az adott játékkal kapcsolatban pedig an jópár játék amin meg semmi nem jön vagy jött össze.Pedig van még itt pár olyan fórumos akik nagyon sokszor nyernek 1 adott játékban és én nem sajnálom tőlük.
Szerintem képtelenség,hogy volt olyan hét hogy 3 Kondorosi nyertes is volt,de a heti 1 az mindig fix.
Pedig ha kondorosi blokkokkal játszanak,akkor nem is lehet nehéz kiszűrni,ha esetleg csalnak az ismert módon.Mert nem lehet túl bonyolult utánanézni,a játék kezdete óta mennyi Kinder szeletet vett át a bolt és mennyi lett ténylegesen beküldve a játékba.
Én csak néhány kiíróssal játszottam, de hogy az egész város sehol sincs?

" alt="

">
Hiába írtam a Kindereseknek 2 hete azóta is nyomatják az ajándékokat KONDOROSRA és DUNAKESZIRE. Többet nyernek onnan mint bárhonnan.

" alt="

">
sada
Tényleg Kondoroson vagy Domoszlón kéne lakni... Onnan úgyis mindig nyernek, sőt, mint tudjuk a Coopos játékokon is...
Egyébként nekem sem jön össze a Kinder. De már nem is csodálkozom... Eddig olyan 40-50 beküldött szeletnél tartok, de semmi. Se akkor, amikor 20-at küldtem, se akkor amikor 2-t.

" alt="

">
Ja, és mind kiírós blokk volt. Tényleg kíváncsi lennék a nyertesekben az arányra gyűjtős:kiírós.
Szeged 170ezres város, Mo. harmadik legnépesebb városa, plusz a több tízezer ideiglenesen városunkban tartózkodó diák, mégis csak egyetlen egy szegedi nyertes van a Kinderen.

" alt="

">
Reacska 14/0
ennek az árából már vehettem volna egy normálisat

" alt="

">

" alt="

">
Kinder természetesen megint nem sikerült..
Hajnalom: mennyi az a sok? Csak kíváncsivá tettél.

" alt="

">
Rafaello:sokból semmi

" alt="

">
pedig nagyon szerettem volna egy napozószéket

" alt="

">
Mostanában semmi olyan nyeremény, amiért nagyon küzdök. Legalább egy karton Balaton citrom-mentát megettünk. A fiúk lassan már megutálják a Kinder tejszeletet. Két garantált leggyorsabb bonduelle-es nyeremény az utóbbi időben. Bár ez is jobb, mint a semmi.
Ne adjátok fel!

" alt="

"> kitartás,csak lazán!
Roxi, én is így érzem, sehogy nem akar összejönni... Még van 2-3 blokkom, de aztán feladom az Airwaves-t

" alt="

">
Paintuci: igen a sióval nyertem, nagyon örülünk neki, meg van oldva a nyaralás részben.
A beírásom azelőtt volt, hogy azt sorsolták.
Egyébként az arányaink tényleg furák, már talán abba is hagynám az egészet, ha nem ismerném a nyerés ízét.
Viszont van néhány termék, szervező akinek a játékával 10 év intenzív játék óta, sem nyertünk semmit, pedig némelyiknek alapból nagy fogyasztói vagyunk.
Ja és 4 tescoban már hírünk van, a blokkolástól, és nem csak tescoban vásárolunk. Jó nem járunk mindennap boltba, mert dolgozunk.
glücklich a Sióval is nyertél nem tudsz róla? Nem tudom a nagy számok törvényei alapján miért nem nyersz. De az olcsóbb játékokkal nehéz nyerni...
Meg a szerencse forgandó... eljön a Te időd is.
Nekem meg az airwaves nem sikerül,már fogalmam sincs mikor lenne érdemes küldeni.
Ez a rauch nem akar sikerülni..
Coop a legtöbb, de nekem a spar, cba sem jött be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások