Koronavírus
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 48 oldal |
Sokaknak az a legnagyobb gondja ezzel ahogy az fbn is olvasom hogy nem Karigeri hozta a döntést hanem átnyúlt Orbán a feje felett. De ha majd sokak kovályognak majd vissza mondja. Nem tart semeddig. Fognak járkálgatni az emberek pedig, jön a húsvét nagy vásárlások... Aztán ott lesz a jó idő... Ha ott lesz a négy napban. Sokáig fog tartani még ez az egész. Elég sok fertőzött lett hirtelen. Csak tudnám hogy? Boltokban? Ha ez így megy kijárási tilalom is lesz. Szerintem.
Nekem pl. jó az ingyenes parkolás. Dolgoznom kell menni, nincsen megoldva a home office. Autóval járok és nem kell kb 10 percet gyalogolnom az ingyenes parkolótól a munkahelyemig. Megállok a munkahelyem előtt ha lesz hely holnaptól. Mondjuk eddig is megoldottam a sétát. Az utóbbi időben bárki jött szembe megtartottuk a távolságot. A maszkot csak zárt térben pl vásárlásnál használom
Aki pl melozik .nektek semmi se jó......
Például a nejemnek, aki Kormányablakban dolgozik és 3 hete megtiltották, hogy tömegközlekedjen! De a feleslegesen megvett bérletet és a benzin költséget sem fizették ki és hogy ne kelljen parkolást fizetni vittem-hoztam! Ez minden nap dupla költség volt! Holnaptól mehet önállóan!
Elég nagy baromság.
Miután nem ajánlott sehová sem menni, miért ösztönöznek mégis kóválygásra? Mert ami ingyen van, az kell, ugye?
Ez most kinek jó?
Miután nem ajánlott sehová sem menni, miért ösztönöznek mégis kóválygásra? Mert ami ingyen van, az kell, ugye?
Ez most kinek jó?
Ingyenes lesz a parkolàs..
Rohanok a boltba lisztért, rizsért
Győrfi Pál az álmaimban kísért
És Ha elfogy a spájzból minden pia
Úgy mosolygok, mint Müller Cecília
Facen csak a hülyeséget osztom
Otthonról megy minden egyes posztom
Az meg ott kóricál a parkban fülig maszkba’
Nemhogy otthon jó nagyokat ba….bám van-e valami nasi?
Wc papírt pár raklappal veszünk
Tán sejti mindenki, hogy szarban leszünk
Hát maradj otthon, és inkább velem dalolj
Mert ha kimész, elvisz a rézfaszú ba..
https://www.youtube.com/watch?v=x_uH146QolA
Az egészségügyi dolgozók egyszeri bruttó 500 ezer forintos támogatása nagyjából olyan 70 milliárd forintba fog kerülni a költségvetésnek, ezen felül az ápolók és az egészségügyi szakdolgozók 20 százalékos béremelésben fognak novemberben részesülni.
Dolgoztam háziorvosi körzetben, nem számított egészségügyi dolgozónak, mikor visszamentem állami egészségügybe ( nem magánpraxis volt, csak vállalkozó háziorvos), azokat az éveket nem vették figyelembe a közalkalmazotti bértáblához.
Érdekes lesz, ki kap, ki nem.
Érdekes lesz, ki kap, ki nem.
Gyanítom akkor most is az lesz amit írtál... 🤔 ☹️
Állami intézményben dolgoztam 40 évet.Nem egészségügyi dolgozóknak vettek a válasz mindig az volt ,ti egészségügyben dolgoztok. Csak a garantált bérminimott kaptuk meg,ebbe tartozott, adminisztrativ dolgozó, műszak, mosoda, élelmezés, takarító személyzet,stb.......Tiszta szívemből kívánom, hogy most ez ne így legyen! Ez egy csapat munka, mindenkit értékelni kellene. Jó egészséget kívánok mindenkinek,vigyázzon magára !!!!
https://youtu.be/8t6VMkYiPwc
" alt="
">
" alt="
">
Elvekben mindenkinek kellene mert a taki néni is sokat tesz a dolgokert, meg még a karbantartó is.
Nekem még nem tiszta, ki számít eü dolgozónak:
Akik az ágyak mellett dolgoznak, v. a rendelőkben, v. a kórházi műszerészek, karbantartók és takarítók is?
Akik az ágyak mellett dolgoznak, v. a rendelőkben, v. a kórházi műszerészek, karbantartók és takarítók is?
Fél milla megy ninden eü dolgozónak
Mint ahogy Gyurci Ferkó is mondta, vigyázzon a nagyi a gyerekre... Ja most nem vigyázhat... Most a nagyira vigyázunk... 😁😕😳
tudnék mesélni...
náluk pl felváltva dolgozik apával...
de van ahol nem megoldható
náluk pl felváltva dolgozik apával...
de van ahol nem megoldható
Én még az utcaseprőt sem nézem le.
Ne az szégyellje magát, aki felszedi a szemetet, hanem az, aki eldobja.
Akinek otthon kell maradnia a gyerekeivel, az nem mehet segíteni neked, de enni ők is szeretnének.
Ne az szégyellje magát, aki felszedi a szemetet, hanem az, aki eldobja.
Akinek otthon kell maradnia a gyerekeivel, az nem mehet segíteni neked, de enni ők is szeretnének.
valóban... de az eddig "lenézett" /kereskedelem.eü. hátterük,logisztika,stb) iszonyat nyomás alatt van/vagyunk és tártkarokkal várunk mindenkit, ahogy a spar is 900 embert szippantott be
Mostanában biztosan nagyon sokan vannak gondban a napi megélhetéssel.