Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 9173 oldal |
Lidl Finishsel nyert valaki? Feltöltéskor nyertes értesítést kaptam, fel is töltöttem a blokkot, de azóta semmi, ez 23-án volt, általában 1-2 napon belül viszaírnak, hogy elfogadták-e vagy sem
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Megtaláltam, hogy Nestlé s játékait is ők szervezik.Onnan várok nyereményt.
Köszönöm a válaszokat.
Megtaláltam, hogy Nestlé s játékait is ők szervezik.Onnan várok nyereményt.
Aldi Valdort én már megkérdeztem és megvan a napi 2 nyertes, de ahol nincs kiírva, az vagy még, vagy egyáltalán nem szeretné kiadni ezen adatait. Már vannak napok, ahol pótnyertesek is értesítve lettek állítólag.
Ipszy: Romanoff játékot szervezték nyáron. És a most futót is.
Ipszy
Tesco-Purina
Tesco-Purina
timotka
Igen, nekem továbbra is az a véleményem, hogy a(z egyébként egész korrekt) nagyobb nyeremények reményében sokan pályázhattak, és aki végül "csak" napit nyert, az nem feltétlenül szeretné a személyes adatait kiadni ennyiért.
Biztosat csak a lebonyolítótól lehetne megtudni. Majd írj, ha sikerült valamit kideríteni! (Engem is érdekel!)
Igen, nekem továbbra is az a véleményem, hogy a(z egyébként egész korrekt) nagyobb nyeremények reményében sokan pályázhattak, és aki végül "csak" napit nyert, az nem feltétlenül szeretné a személyes adatait kiadni ennyiért.
Biztosat csak a lebonyolítótól lehetne megtudni. Majd írj, ha sikerült valamit kideríteni! (Engem is érdekel!)
Ipszy
Coca Cola / Cappy / FuzeTea / ALDI-val valamilyen kombinációban nem nyertél véletlenül napi nyereményként utalványt? Szerintem az lesz az.
Coca Cola / Cappy / FuzeTea / ALDI-val valamilyen kombinációban nem nyertél véletlenül napi nyereményként utalványt? Szerintem az lesz az.
Aldi Valdornál még mindig napi 1 nyertes van. Ennyi invalid nyertes lenne?! Ez így ok?
Sziasztok!
Még sosem találkoztam velük: Best Support Partner Kft. Iroda Módusz vajon mit küldhet?
Még sosem találkoztam velük: Best Support Partner Kft. Iroda Módusz vajon mit küldhet?
flótás!
Bár az én városomban már nincsenek kerületek, de születésemkor még voltak és így a lakcímkártyámon is fel van tüntetve egy nagy római egyes a város megnevezése után, és a játékoskártya igényléskor ezt is beírták. Lehet hogy nálad is valami hasonló lehet a helyzet?
Bár az én városomban már nincsenek kerületek, de születésemkor még voltak és így a lakcímkártyámon is fel van tüntetve egy nagy római egyes a város megnevezése után, és a játékoskártya igényléskor ezt is beírták. Lehet hogy nálad is valami hasonló lehet a helyzet?
A milka ecofamily játékszabályzat felsorolt termék ean kódok köszönö viszonyba sincsenek a bolt készlettel " alt=""> amatőr banda
sada
Ezt értem de akkor miért magyarázta indokolta anno ezzel a screvo? Drheernél nem gond hogy a galériában nanipulálhstó a blokk ,? " alt="">
Ezt értem de akkor miért magyarázta indokolta anno ezzel a screvo? Drheernél nem gond hogy a galériában nanipulálhstó a blokk ,? " alt="">
Sziasztok!
Nem sikerült beregisztrálnom BET Audis játékra mert a játékoskártyánál beírt tényleges születési helyemet érvénytelen születési helynek írja ki. Anno a lottózóba odaadtam a személyit és a lakcímkártyát . Lehet,hogy valamit rosszul írtak be? Így aztán várhattam a szerencsekáryás nyereményeket! Van valami tippetek? Hétfőn természetesen felhívom a SZJZRT t
Nem sikerült beregisztrálnom BET Audis játékra mert a játékoskártyánál beírt tényleges születési helyemet érvénytelen születési helynek írja ki. Anno a lottózóba odaadtam a személyit és a lakcímkártyát . Lehet,hogy valamit rosszul írtak be? Így aztán várhattam a szerencsekáryás nyereményeket! Van valami tippetek? Hétfőn természetesen felhívom a SZJZRT t
Másnál is ez a gond.
Tesco dolce gusto kódfeltöltés működik valakinek?
Megadom a db számot és ezt írja ki:
"A megadott tételek összege nem éri el a játékszabályzatban meghatározott belépési küszöböt."
Jeleztem a hibát, küldtem mailt képernyőfotóval.
Megadom a db számot és ezt írja ki:
"A megadott tételek összege nem éri el a játékszabályzatban meghatározott belépési küszöböt."
Jeleztem a hibát, küldtem mailt képernyőfotóval.
pityesz76
"A dreheres játékokon meg lehetett a galériából? "
Valóban jó oka van annak, hogy az appban nem fogadnak feltöltést a galériából.
De:
A dreheres játék nem appos játék volt és nem tudom elképzelni, hogy egy laptopról v asztali gépről hogyan lehetne eredeti (nem galériás) képet feltölteni.
"A dreheres játékokon meg lehetett a galériából? "
Valóban jó oka van annak, hogy az appban nem fogadnak feltöltést a galériából.
De:
A dreheres játék nem appos játék volt és nem tudom elképzelni, hogy egy laptopról v asztali gépről hogyan lehetne eredeti (nem galériás) képet feltölteni.
Ja, értem. Hát, ugye a szabályzatban nem volt részletezve, hogy mi lesz benne, az 5000 Ft meg igen karcsú büdzsé egy csomaghoz sajnos.
weber
A várt mosószerek helyett, egy swiffer felmosó és egy légfrissítő van.
Ennyi.😬
A várt mosószerek helyett, egy swiffer felmosó és egy légfrissítő van.
Ennyi.😬
nyikolaj007!
Mit jelent hogy fura a tartalma?
Mit jelent hogy fura a tartalma?
timotka
Köszi!
Köszi!