Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 9331 oldal |
Sziasztok! A 7days-es Wizz Air utalványt más megkapta már?
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
szünkutya: köszi, készítettem fotókat, meg a kárjegyzőkönyvet is elküldtem a levelemmel együtt akik továbbították a feladónak, köszönöm
agi80: én mindenképp csinálnék 1-2 fotót a csomagról. És jelezném a feladónak. A Maxxon mindig rendezte a sérült csomagot.
Sziasztok Segítséget kérnék mi ilyenkor a teendő, járt-e már valaki így? Nyertem az eco family játékán henkel - nyerj velünk - ajándékcsomagot. A GLS most hozta, viszont az öblítő kupakja le volt törve, kifolyott, mosókapszulás doboz teteje letörve kapszulák kiesve elázott formában az öblítőben, szóval tiszta ragacs az egész, üres flakonnal. A futár adott kárjegyzőkönyvet, amit jeleznek is a feladónak. Nekem is meg kell reklamálni? vagy szerintetek mi a teendő? Köszi
Igaz nem jártam még végig az összes győri Lidlt, de eddig én sem találtam játszós terméket….
" alt="
">
" alt="
">kaporka63!
Nem vagy egyedül nálunk sincs semmi a játékhoz 😡
Nem vagy egyedül nálunk sincs semmi a játékhoz 😡
Csak én nem találok a Lidl -ben P&G nyereményjátékban résztvevő termékeket?
Vágási 2.0, most délután kaptam sms-t, napi nyereményről.
Sajnos most nem sikerült a Varta.
A múltkori lista volt,amit láttam.
A múltkori lista volt,amit láttam.
Aldi/Spar Violife játékon senki sem nyert (még)?
8 perce nekem is megjöttek a Milka kódok.
" alt="
">
" alt="
">Nekem most küldték ki a Milka játék feltöltött kódjait.
Sziasztok! Még egy " feltöltött kód" A Kométánál a feltöltés után van valamilyen igazoló visszajelzés? Mert nálam még egy felugró ablak se "Feltöltött kódjaid" meg pláne nincs náluk.
A Szia Milka játéktól én is hiába kértem, nem küldték az eddig feltöltött kódokat.
Sziasztok! Érdeklődöm, hogy a Milka játéknál, ha lekéritek az eddig feltöltött kódokat emailen, akkor megkapjátok?
A Milka csapat azt írja, hogy pedig működnie kell....
" alt="
">
A Milka csapat azt írja, hogy pedig működnie kell....
" alt="
">Úgy tudom, hogy az Erste és a Raiffeisen lépte meg ezt, az OTP talán nem...
Ha lesz mastercardos játék, akkor a Simple app-ban lehet varázsolni egy virtuálisat. Igaz, limitált keret áll rendelkezésre a feltöltésre.
Ha lesz mastercardos játék, akkor a Simple app-ban lehet varázsolni egy virtuálisat. Igaz, limitált keret áll rendelkezésre a feltöltésre.
Nekem az Erstenel 2025 vegen kotelezoen kellett csereltetni pedig 2027 ig lett volna ervenyes
Fáreó
Varta-nál még az előző játék nyertesei voltak fent.
Szerintem most frissítik az új listát
Varta-nál még az előző játék nyertesei voltak fent.
Szerintem most frissítik az új listát
Néhány lejárt kártyát Visara cserélt, de nem minden MC kártya járt le.
Továbbra is vannak forgalomban MC kártyák (pl. nekem is).
Vagyis nem vonták ki a forgalomból az összes MC kártyát, csak a lejártak egy részét cserélték Visára.
Továbbra is vannak forgalomban MC kártyák (pl. nekem is).
Vagyis nem vonták ki a forgalomból az összes MC kártyát, csak a lejártak egy részét cserélték Visára.
Ez az OTP s Mastercardot nem értem Ezek szerint rosszultudom,hogy az OTP az Erstéhez hasonlóan erőszakosan átváltotta a lakossági ügyfelek Mastercardját Visára?