Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 609 oldal |
AncsuN ezek melyik képhez tartozó kérdések? Igy nem tudom.
Ezek melyik képnél található kérdések?
Sziasztok és szia dorati.
Ha a tegnapi oc-t kerestétek, nekem is meg lett, ott volt a helyén a kép részlet.
Ha a tegnapi oc-t kerestétek, nekem is meg lett, ott volt a helyén a kép részlet.
Hali! Valaki megtudja nekem mondani a válaszokat?!
Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Több sportágban is van ilyen nevű versenysorozat, régen BEK volt a "beceneve". Most hogy nevezzük?
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető
Adatokat tárolhatunk és kereshetünk benne
Nagyon köszi!!!!!
Ha valamit tisztítani kell, vagy szűrni szükséges, akkor használják ezt!
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Több sportágban is van ilyen nevű versenysorozat, régen BEK volt a "beceneve". Most hogy nevezzük?
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető
Adatokat tárolhatunk és kereshetünk benne
Nagyon köszi!!!!!

Valszeg én előtte néztem

amikor jeleztem 8:43-kor már a korábban jelzett helyen volt!
a saját szememmel győződtem meg róla!!!
a saját szememmel győződtem meg róla!!!

Szia Erja:
Most nézd meg!
Most nézd meg!

Én most néztem fél órája nem volt ott

Sziasztok!
kesukati!
Azért jeleztem, hogy van, mert tegnap éjjel leveleztem az ügyfélszolgálattal és megigérték, hogy rendezik a hiányosságot!
Ma reggel megnéztem, és tényleg rendezték, a kép ott volt a jelzett helyen!

Azért jeleztem, hogy van, mert tegnap éjjel leveleztem az ügyfélszolgálattal és megigérték, hogy rendezik a hiányosságot!
Ma reggel megnéztem, és tényleg rendezték, a kép ott volt a jelzett helyen!

szavesen=szívesen!
Befejezem a levelezést, mert megint nagyon ugrálnak a betűk, és mindig mellé ütök.
További jó játékot!

Befejezem a levelezést, mert megint nagyon ugrálnak a betűk, és mindig mellé ütök.
További jó játékot!

Bocs, épp most találtam meg a tegnapit is, pedig egy fél órája még nem volt ott.
Köszi dorati, a naposra megvan a válasz, de a tegnapi 3. képet még mindig nem találom.
Denikike!
szavesen

szavesen

A naposra is rávezettél így dorati. Köszi
e=be!

Akinek még így sem ugrik e a napos kérdésre a válasz, kérem jelezze!

Denikike!
A naposra is?
A naposra is?

Köszi dorati, így már rájöttem.
Denikike!
a női szépségápolást hogyan mondjuk?
másiknem + .............ika!
a női szépségápolást hogyan mondjuk?
másiknem + .............ika!