Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 36 / 511 oldal |
Wodehouse, az előző Profi-játék fel sem került a főoldalra.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én még a tavalyi Nesté-Profi játékon "nyert" Utalványt sem kaptam még meg.
Nem tudom, mikor akarják már feltenni a Nestlé-Profi/Match játékszabályzatot. Már tart a játék.
Nincs mit!
köszi!
A sorsoláshoz felvették az adatainkat, mert az mindig az év végén van, az összes vacsora résztvevő között sorsolják ki, vagyis nagyon sok ember közül. Lehet, hogy naponta tartanak ilyen termékbemutató vacsorát, és voltunk legalább 20-an, én nem bízok nagyon benne.
és a sorsolás,az volt a lényeg,nem?
Ja igen, el is felejtettem! Mostmár akkor ide irom le, szóval elmentünk én és a volt barátom és neki egy haverja. A vacsi előtt volt termékbemutató, edénykészletet vagy edényeket lehetett volna venni, mi persze nem vettünk semmit. Aztán jött a vacsi, nem volt egy nagy szám: egy menzaadagnyi rántott szelet vegyes körettel és némi uborkával és negyed paradicsommal feldiszítve. Megettük aztán elhúztuk a csíkot. Az edények egyébként olyanok voltak, hogy nem kell olaj vagy zsiradék a sütéshez, de nekem túl drágák lettek volna. (a készlet, mely pár edényből állt, cirka 200 e HUF, persze akciósan).
valaki: mi a helyzet a bemutatóval? azt ígérted beszámolsz nekünk!

Én kétszer is voltam az említett boltban, mert este volt csak bent a tulaj, és az eladó alkalmazott mondta, hogy vele beszéljek (ja, először azt mondta, hogy a tulaj külföldön van, tök hülyének nézik az embert?), és ő sem volt hajlandó olcsóbban adni....
Megnézem a pontos címüket és fogok írni a Coop-nak! Köszi mindenkinek!!!
valaki
Ha tüzetesen átnézted az újságot, és nincs szó ilyen nagy és kis coopboltokról, akkor éppen elkérhetted volna a panaszkönyvet, szerintem rögtön átírták volna a számokat, csak ne kelljen beleírni.
vagy írj ide: uzletlanc@coop.hu
Persze, már késő bána, ma lejár a határidő, de a következő játékhoz még jól jöhet. írd meg pontosan a címet, melyik bolt, hogy nézzenek utána. Vki egyszer írta a fórumon, hogy kutya kötelességük újságos áron adni. Persze, akkor nem tudom, hogy ennyi erővel miért nem hivatkoznak a nyomda hibájára... Miskolcon én már láttam olyan cetlit kiragasztva, hgoy elnézést, stb., de rosszul jelent meg az újságban az ár vagy a termék neve, íze.
Ha tüzetesen átnézted az újságot, és nincs szó ilyen nagy és kis coopboltokról, akkor éppen elkérhetted volna a panaszkönyvet, szerintem rögtön átírták volna a számokat, csak ne kelljen beleírni.
vagy írj ide: uzletlanc@coop.hu
Persze, már késő bána, ma lejár a határidő, de a következő játékhoz még jól jöhet. írd meg pontosan a címet, melyik bolt, hogy nézzenek utána. Vki egyszer írta a fórumon, hogy kutya kötelességük újságos áron adni. Persze, akkor nem tudom, hogy ennyi erővel miért nem hivatkoznak a nyomda hibájára... Miskolcon én már láttam olyan cetlit kiragasztva, hgoy elnézést, stb., de rosszul jelent meg az újságban az ár vagy a termék neve, íze.
valaki
Ez csakúgyan nagyon durva szabálytalanság !!! A mini Coop újságban is
bent van ez a játék,és 189 Ft-os áron !!
Én a helyedben lépnék valamit,jelezném a központjuknak !!!
Ez csakúgyan nagyon durva szabálytalanság !!! A mini Coop újságban is
bent van ez a játék,és 189 Ft-os áron !!
Én a helyedben lépnék valamit,jelezném a központjuknak !!!
A Coop-pal mi is így jártunk. Csakhogy az uram addig nem tágított, amíg az akciós áron nem adták. 1 pillanat volt, amíg átírták a számítógépükben

Tegnap elmentem egy hozzánk közeli kis Coop-ba, ahol a Sága füstli virsli 250 Ft volt és nem is voltak hajlandóak 189 Ft-ért odaadni, amint az újságban szerepel. Vagy az akció csak a nagy Coop-okra érvényes???
A freemail megint elszállt 

Elsősorban dohányzók és autósok figyelmébe ajánljuk !!!
http://idojaras.origo.hu/20070209peldatlan.html
http://idojaras.origo.hu/20070209peldatlan.html
Már megint vacakol a freemail. Utálom!!! Mindenkinek válaszoltam, aki írt nekem mostanában, de van, aki jelezte, hogy nem kapott választ tőlem...
Grrr.
Grrr.
Andi81-
Nagyon sokat csúsztatsz.
A Beckhem-es akció már reggel fenn volt az akcióknál (2007. február 08. :: 08:53),
te dél körül írtad be újra.
Nagyon sokat csúsztatsz.
A Beckhem-es akció már reggel fenn volt az akcióknál (2007. február 08. :: 08:53),
te dél körül írtad be újra.
Andi81~ Andi81-
Van vmi gubanc a programmal, mert többen is jártak így.
Pl. Évi** csillagjai is így szaporodtak. Minden csillga egy újabb regizés.
A dolognak erre a részére nincs rálátásom.
Van vmi gubanc a programmal, mert többen is jártak így.
Pl. Évi** csillagjai is így szaporodtak. Minden csillga egy újabb regizés.
A dolognak erre a részére nincs rálátásom.