Láttátok? Meg lettünk fenyegetve: hamarosan új játék indul.
Íme a mi listánk: 1 puharádió, 1 öv, 1 cappuccinós bögre, 2 mágneses toll. Az elején sajnos nem tudtam játszani, a végén meg már nehéz volt elcsípni az ajándékokat. Na persze pár övet még tudtam volna venni... :-)
Nekünk ezek jöttek össze:3 illat szett,2 parfüm,2 puha rádió,3 takaró,3 karóra, számológép ,karabíneres óra,késkészlet,füstőlő készlet,2 sörös pohár szett,2 capuccino-s csésze.És kb.30 széfnyitásból,1 nyakpánt és 1 rádiós toll.
ill. nyertem neki....

Este hívták a lányomat, hogy nyert egy Sim kártya leolvasót (utolsó heti nyeremény).
Nekem elég jól sikerült ez a játék.
4 db nyakpánt, 1 db mágneses toll, 1 db őv, 2 db karóra, 1 db takaró, 3 db táska, 1 db söröspohár készlet
Ami sikerült:
1-nyakpánt
1-mini rádió
Nem sok

sajnos nekem csak egy nyakpánt jött össze. Valaki még az elején felajánlott egy testtáskát. Áll még az ajánlata??????
van még pár kódom, ha esetleg még kell vkinek, írjon

Na,elfogytak a pontjaim,ezennel a pallmall eme játéka nálam is lezárúlt.
Jópár széfes nyereménnyel lettem gazdagabb,az utóbi napon,főleg kisebb dolgok,sajnos takarót nem sikerült vennem. Sörös pohár, 1táska,1 rádió,1 sziluett pohár(már el is cseréltem) + 2 dugóhúzó/miből 1 elkeveredett/,ennyi a mérlegem.
Még műxik a pallmall,lehet bankozni,akinek van pontja!

Paint!
küldök @-t!

Szerintem minden családtagod nevén....nevében, szóval más néven bemutatkozva (milyen csaló vagyok) kérdezd meg miért nem jött meg. Aztán egyik esetben azt mondják, hogy azért mert.....
A többi esetben meg: " hé Te nem is nyertél ilyet"
Ha sok férfi családtagod van, akkor dörmögösre veszed a hangod....
Ha női családtag nevében érdeklődsz akkor nincs gond.
Aztán most lehet feljelenteni milyen durva, módszerekhez folyamodok.
Vagy a "becsületes" megoldás megkérsz a családból mindenkit kérdezzen utána.
Ha,nem tom. melyik családtagom nevén nyertem 1 dugóhúzót,és még nem jött,meg,akkor mi a teendő? /Mert ugye csak az kaphat felvilit,akié a nyeremény,más nem beszélhet velük. /
Ugyanis nyertem 2 dugóhúzót ugyanazon a héten,csak nem emléxem melyikünk nevén voltam belépve akkor az oldalra.
1 megjött,de a másik nem,pedig majdnem 1 időben pár nap különbséggel nyertem. Tuti a 2. "elkeveredett" a postán. A múltkorit már 3-4 hete megkaptam,és az utána levő nyert,vásárolt ajándékokat is,nagyrészt. Szóval ki reklamáljon? Mert tesóm biztos nem akar,ismerem.

Mi a megoldás? Esetleg írjak nekik mélt?

Én elégedett vagyok a végeredménnyel:
1 takaró, 2 puha rádió, 1 óra, 1 söröspohár készlet, 1 sziluettes pohár, 3 miniparfüm, 2 testtáska, 1 mágneses toll a széfből. + 2 pont.
szóval sza..kodik a gép
szóval.
takarók
mágneses tollak
rádiós tollak
nyakbaakik
füstőlő
övek
rádió
testtáska
pár + pont.
de ha nincs a széf akkor szinte semmi nem jött volna össze
a végeredmény:
3 takaró / tök véletlen,hogy így sikerült

)
1 füstölő
1 puha rádió
a végeredmény:
3 takaró / tök véletlen,hogy így sikerült

)
1 füstölő
1 puha rádió
Szerintetek holnap működni fog még a pallmall oldalon ez a játék,vagy ma éjféltől vége? Mert nem vili,hogy 27-ig,vagy még 27.-én is lehet e játszani?
Érdemes e még ma 23 óráig elszéfelni a pontjaimat,vagy nyugodtan hagyhatok holnapra is???
De,félő ha holnap már nem lesz semmi,nem lehet játszani,akkor kárbavész.
tud vki erről pontos,konkrét infót? Köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások