Paintuci, nagy kár, hogy nem Te voltál a zsűri!

" alt="

"> Pont erre a pártatlan értékelésre vártam, amit írsz. Akiket dicsértél, férjem és barátnőm. Minden saját készítésű, mindegyiknél nagyon gondosan ügyelve, h. új ötlet, egyedi alkotás legyen. Így mi összesen 9 "művel" indultunk (egyik ugyanaz, csak másik fotón, h. közelről kiadja jobban a lényeget). Természetesen mindegyik mellé külön vásárlásról feltöltött blokk.
Valamiért pont ugyanazt gondoltam, amit itt teljesen függetlenül írtál dicséretként és kaptam erre több visszaigazolást is. Ez már talán nem véletlen, és tényleg mindenkitől nagyon jólesik, mert mi is számítottunk bekerülésre, úgy gondolom, joggal.
Látom, közben tisztáztátok a kenyeres nyuszi kérdést, férjemé a nagy nyuszis.
Sütőék tálja jogosan került be, nagyon szép, egyedi és látszik rajta a rengeteg munka. Több másiknál nem ez a helyzet szerintem sem.
Kár, mert direkt a zsűrizés miatt fektettünk bele ennyi energiát, nem szeretem a szavazós játékokat, ahol esélytelen indulni az ügyeskedőkkel szemben.
Sok fórumossal (és nyilván több nem fórumossal) együtt mi is csalódottak vagyunk. Aki maga csinálta, tudja, hogy mennyi időbe, energiába telt.
Köszönöm még egyszer az elismerést!

" alt="

">
És gratulálok azoknak, akik bekerültek. Sütő, drukkolok a keddi sorsoláshoz!

" alt="

">