Bajban vagyunk!
Számos szakmai szervezet együttes munkája eredményeképp peticiót
fogalmaztunk meg a GYED 2 évről 1 évre történő lerövidítésével
kapcsolatosan. Aki egyetért a benne foglatakkal, magánszemélyként vagy
hivatalosan is támogassa online aláírásával az alábbi
PetitionOnline.com linken:
www.petitiononline.com/gyed01/petition.html
A levél alján a 'Click here to Sign Petition' gombra kattintva a név
és email cím adatait kéri a rendszer.
A 'Prewiew Signature' gommbal előképet mutat, a véglegesítés az
'Approve Signature' gombra kattintva történik meg.
Köszönöm az érintettek nevében
Karikás Beáta
Lépéselőny Egyesület, elnök
30/318-7152
(ezt a hírt egyébként kimásolhatjátok és emailben, illetve wiwen továbbküldhetitek, mindannyiunk érdekében!)
mariann
Nekünk Concord trimax van - dönthetőa háttámlája, már a második gyerekem nyúzza, még mindig tökéeltes.
Timso,Urvalda Köszi szépen

" alt="

"> Megnézem akkkor majd ezeket élőben is,mert néztem én üléseket már de inkább a tapasztalatok érdekelnek

" alt="

"> Köszi még 1X szép hétvégét

" alt="

">
mariann1985!
Nekünk ilyen van, a iam 8-hós kora óta használjuk, lassan 3 éves és még mindig szuper állapotban van.....
Sztem sokáig fogjuk még használni, mivel levehető a háttámla, és egy kattintással tök jól dönthető, 360 km-t simán átaludta benne....
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=p
roduct_info&cPath=70_124&products_id=1561
http://bolthely.hu/nikicabababolt/
Mi innen vettük, pont az van most is legfelül (Pierre Cardin 9-25kg)
Nagyon sokat utazunk, eddig panasz nem érkezett rá

" alt="

"> Az a jó, hogy lehet kicsit dönteni is.
Vagyis melyik márka

" alt="

">
Köszi
Sziasztok!Tudnátok nekem segíteni,autósülést kellene venni a kislányomnak,a hordozót kinőtte,ülni stabilan ül magától,7,5 hós. Milyet vegyek,melyik mára vált be nektek?
röviden:
http://href.hu/x/8rwr
Tipi-Topi! A Művészetek Palotájában minden vasárnap ingyenes programok vannak, piciktől-az iskolásig...http://www.mupa.hu/programreszletes.jsp?
id=K_20888&genre=CsaladiEsIfjusagiProgram nézd meg, érdemes egyszer elmenni, nagyon színvonalas!
Ha vki egyszer elkapta (ha nem is jött ki rajta), akkor a herpesz vírus örökre ott marad a szervezetében, a nyirokcsomókban szundít. Aztán, ha legyengül a szervezet (ellenálló képessége), akkor támad.
Van egy új találmány: a Compeed nevű herpesz tapasz. Körömnyi átlátszó "matrica". Ha ráragasztod a viszkető területre, ki sem jön, de a hólyag is nagyon gyorsan leszárad, begyógyul. Ha ez ott van az ajkadon, nem érzed az állandó kényszert, hogy nyalogasd, rágcsáld, tépkedd...
Nem olcsó, 2e Ft felett van 1 doboz ára (15 db), de én nem bántam meg, hogy megvettem, jól vizsgázott.
1 hólyag max. 1-2 tapasz.
Nekünk aztán kijutott az idén a betegségekből. Szilveszter óta szinte egyfolytában betegek a gyerekek.
Túl vagyunk már a bárányhimlőn, a kötőhártyagyulladáson (ezt kétszer is sikerült elkapni), a rotán, a kruppon, a bronchitisen most meg vahalol elkapták a herpest. És még csk április van!! Mi lesz még? Még jó, hogy gyeden vagyok és nem a munkahelyről kell ennyit hiányozni.

" alt="

">
Tiltakozás a GYED , GYES változtatása ellen
www.petitiononline.com/gyed01/petition.html
Kedves anyukák! Gondolom sokan csináltok valami közös programot hétvégén a családdal. Ebben kérnék egy kis segítséget. Osszatok meg velem légyszíves pár ötletet mit lehetne (és érdemes) csinálni Bp-en és környékén a 2 éves fiammal.
Köszönöm!
Mi pedig beíratkoztunka bölcsibe

" alt="

">
Délután az iskolába iratom a lányom

" alt="

">
Beindul az élet szeptembertől

" alt="

">
Tegnap rendeltem a lányaimnak könyvet ,ma reggel mire felkeltek itt volt . Bogyó és babóca a nagyon nagy kedvencek ,már csak egy könyv hiányzik a sorozatból ... A boti árnál 20%-l olcsóbb volt . Akit érdekel szívesen megadom az elérhetőséget .
Süni ,végülis nem írtál ..
Megvolt a beiratkozás az oviba

" alt="

">
Levi haza se akart jönni

" alt="

"> Remélem ez így lesz jövő márciusba is

" alt="

">

" alt="

"> azt gondoltam ,de melyik osztályon ?
Marcsi: a debreceni gyermekklinikán.
Süni ,négy éve még ott dolgoztam .....pontosan hol történt ez veletek ?
Mi a 10 éves gyerekkel kerültünk kórházba 4 éve.
Reggel vettek fel. Délben nem kapott ebédet mert nem volt a létszámban előző nap. Vacsira 1 szelet száraz kenyeret ajánlott az ápolónő.
Amikor hazaengedtek felírták a gyógyszereket. A gyógyszertárban nem is hallottak arról a gyógyszerről. Visszamentünk, erre felírtak mást. Azt se adták ki a gyógyszertárban mert csak 18 év feletti szedheti. Végül elárulta az orvos, hogy olyan gyógyszert adtak a gyereknek ami nálunk nincs is forgalomban.
A klinikai orvosok ha konferenciára utaznak külföldre onnan szerzik be.
Mi is kimentünk Romániába és recept nélkül 200 ft-ért kaptunk. Egyszerűen nincs pénz gyógyszerre, vagy ha elfogy az adott hónapra a keret a betegnek kell megvennie.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások