Olvasgatom a Szerencsemixet és Szegedi ill Miskolci régióból elég sokszor van nagynyertes tippmixes, de jó lenne, ha ők is beírnának ide tippeket, tudom álmodik a nyomor stb.

" alt="

">
A totón eddig 2 ment el, Hamburg-Mainz és a Wolfsburg-Bremen
Most nézem a Hamilton mennyire a végén szórta a gólokat

" alt="

"> Érdekes eredmények vannak

" alt="

">
Ha jól nézem Hamilton is és Swansea is hozta a várt eredményt, a Manchester meglepi volt, majdnem jó lett D-re

" alt="

"> Ha Mattersburg bejönne akkor is 100%-os haszon, ha nem akkor bukta, ez is benne van
ja szetem a magyar meccseket nem nehéz eltalálni ...
vagyis nekem megy egyik oldalt vezetem a tippjátékba ahol magyar meccseket kell megtippelni am az mtk szetem D lessz mtk múltkor asszem nehézségek árán nert de azelőtt 2 vagy 3 om döntetlent játszott a honvéd-dvtk 4-2 ... elméletileg is szetem tuti H meccs a dvtk rossz csapat ídén kiesik az nb1ből az újpest meg szetem nyer mészöly helyre rakja az együttest

" alt="

">
bufa93: Ez a tippmix szépsége! S néha bosszúsága! Carla, mi is reménykedtünk a 93. perc utolsó másodpercéig ma, de akkor jött a gól! Én mostanában meg vagyok áldva ezekkel a hosszabbításokkal! Most kb. 2 másodperc volt hátra, de már nem csak nevetek rajta...
Mindegy, ha az Auxerre esetleg ma este nem nyerne, csak döntetlenezne, s ha a Twente is botlana, Braga hozná a kötelezőt, akkor megint Ok.
Van egy szelvényem, ott már csak a Dortmundnak kell jönni H-ra, s akkor 3.080 Ft jönne. Kár, hogy ott is nem elégedtem meg a 2 döntetlennel, rá kellett raknom még egyet.
janesz: Sok sikert a magyarokhoz, bár én azt tanácsolom, ne a legnehezebbel kezd el a tippmixelést, a külföldi szerintem könnyebb. Az Újpestnek biztosan nyerni kellene, nálam a Honvéd-Diósgyőr nem V, Kaposvár-MTK lehet V vagy D, s valamiért a vasa-Lombard Pápánál D-t raknék. De nem ismerem őket, csak statisztika alapján.
A lényeg, hogy a Kecskemét nyerjen!
én is peches voltam...
stuttgart -leverkusen D a 85 . be lett 2-1...
Stoke-Bolton D sokáig az állás 1-0 volt majd a 85.percbe 1-1 és a 88.percbe 1-2...
carla: Szurkolok a Hamiltonhoz, ha már elvitte a United a jó kis döntetlenünket. Én ma a Fulhamet, Manchaster Cityt, Stuttgartot és a Mattersburgot tettem D-re, de már elment az első nekem is. Most jó lenne a Birmingham, ha nyerne és még hiányzik a West Bromich is, de azt később lesz. Elindulok a lottózóba, hátha...
Van egy szelóm, az eddig jó:
141 Sunderland-Burnley H
147 Leicester-Watford H
149 Reading-Peterborough H
152 West Bromich-Middlesbr H
170 Sevilla-Sp Gijon H
176 Auxerre-Lorient D
183 Braga-Leixoes H
210 Twente-Feyenord D
300 Ft-ra hoz 29.390 Ft-ot.
Van még 3 szelóm, de azok most nem állnak jól, igaz, csak 1-1 nem jó eredmény van. Angol focinál ez még bejöhet.
Ha most elindulok a lottózóba, még megtehetném a Chievo-Livornot V-re, /fogalmam sincs, miért érzek itt bundát.../Sevillát H-ras a holnapi meccset /Herthat/ V-re.
Hogy mennyire nem szeretem a Wolsburgot, megint a 6/7-es játékomat elrontja.
Eddig nyerésre áll a Freiburg is, nyert a Manchester Utd ( nem akartam elhinni, hogy az utolsó percben), s ha nyer a Hertha, a Kecskemét és az Újpest ,én a falba verhetem megint a fejem!
Tegnapi F.Sittard viszi a nyerő szelómat! Pedig a nevében ott van a Fortuna!
chicaloca: Én nem véletlen írtam a Nápoly D-t, kiállították a Nápoly játékosáta Párma ellen, ő rúgta eddig szép számban a gólokat. Ettől persze még nyerhetnek...
Első Tippmixemet a magyarokkal kezdtem remélem nyerek vele...
Paks-Videoton V
Honvéd-diósgyőr V
Nyiregy-újpest V
Kapos-Mtk V
Vasas-Pápa V
Eddig paks-video 1-2

" alt="

">
Külföldieket még nem tudom de ha van ötletetek hogyan kezdjem akkor kérlek írjátok meg!
hm hát nemtom személy szerint meglepne engem a bari-napoli döntetlen eredménye napoli nagyon támadó csapat általába 3 védővel játszik ,ha nincs sérűlt ,meghatározó játékos stbstb...
Atalanta-Fiorentina V 2,64
Stuttgart-Leverkusen D 3,10
Stoke-Bolton D 3,15
300 al 7500 vmennyi

" alt="

">
próbacseresznye

" alt="

">
az előbbi 200al 8965-
ezeket néztem. látom ti már megraktátok, előbb gyorsan raktam én is totót (eddig még soha nem raktam)
bari-napoli lehet inkább D?
139 Fulham - Wolverhampton H 1.88
142 Tottenham - Chelsea V 1.86
169 Mattersburg - Sturm Graz D 3.15
224 Cagliari - Palermo H 2.75
216 Wigan - Arsenal V 1.48
138 Blackburn - Everton H 2.44
175 Villarreal - Atl. Madrid H 1.64
222 Bari - Napoli H 2.59
226 Parma - Genoa H 2.28
244 Ath. Bilbao - Zaragoza H 1.71
8080ft egyenesben 200ft-al
Gratula a nyereményekhez!

" alt="

">
Mostanában nem nagyon néztem a tippmixet, majd jövőhéten, de tippet lehet teszek be, sajnos a sok jónak ígérkező szelvényünk elment és elvitte a nagynyereményt....

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Hertha-val vagyok hadilábon, nekem nem szokott jönni, Neked drukkolok, hogy jó legyen ez az egyenes szelvényed. Mi van a teljes D-s szelvényeddel?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások