Első Tippmixemet a magyarokkal kezdtem remélem nyerek vele...
Paks-Videoton V
Honvéd-diósgyőr V
Nyiregy-újpest V
Kapos-Mtk V
Vasas-Pápa V
Eddig paks-video 1-2

" alt="

">
Külföldieket még nem tudom de ha van ötletetek hogyan kezdjem akkor kérlek írjátok meg!
hm hát nemtom személy szerint meglepne engem a bari-napoli döntetlen eredménye napoli nagyon támadó csapat általába 3 védővel játszik ,ha nincs sérűlt ,meghatározó játékos stbstb...
Atalanta-Fiorentina V 2,64
Stuttgart-Leverkusen D 3,10
Stoke-Bolton D 3,15
300 al 7500 vmennyi

" alt="

">
próbacseresznye

" alt="

">
az előbbi 200al 8965-
ezeket néztem. látom ti már megraktátok, előbb gyorsan raktam én is totót (eddig még soha nem raktam)
bari-napoli lehet inkább D?
139 Fulham - Wolverhampton H 1.88
142 Tottenham - Chelsea V 1.86
169 Mattersburg - Sturm Graz D 3.15
224 Cagliari - Palermo H 2.75
216 Wigan - Arsenal V 1.48
138 Blackburn - Everton H 2.44
175 Villarreal - Atl. Madrid H 1.64
222 Bari - Napoli H 2.59
226 Parma - Genoa H 2.28
244 Ath. Bilbao - Zaragoza H 1.71
8080ft egyenesben 200ft-al
Gratula a nyereményekhez!

" alt="

">
Mostanában nem nagyon néztem a tippmixet, majd jövőhéten, de tippet lehet teszek be, sajnos a sok jónak ígérkező szelvényünk elment és elvitte a nagynyereményt....

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Hertha-val vagyok hadilábon, nekem nem szokott jönni, Neked drukkolok, hogy jó legyen ez az egyenes szelvényed. Mi van a teljes D-s szelvényeddel?
Magic!
Köszönöm, remélem jó lesz a totóban és a tippmix is

" alt="

">
puttón jött 800Ft abból kockáztattam a 400at

" alt="

"> egyébként egyenesben ment volna, a SturmG miatt én is hajlottam volna a D-re, de valamiért inkább H-t éreztem, majd meglátjuk.
Raktam egyenesben:
126 Rostock-PSV Frankfurt H 1,80
151 Swansea-Barnsley H 1,50
160 Kecskemét-Haladás 2,13
183 Braga-Leixoes H 1,21
205 Frakfurt-Hertha V 2,67
Sajnos most csak egyenesben raktam, 300 Ft-ra 5.575 Ft jön.
carla: Jó kis szelvény, az utolsó meccset én D-re raknám, de simán jöhet mind! Remélem jönni fog!
A totónál mindig így van: A pótmérkőzés sorrendjében a törölt meccsek helyére jönnek. Jó lesz az neked, hidd el!
125 Union Berlin-St. Pauli D
141 Sunderland-Burnley H
143 Blackpool-Nottingham H
160 Kecskemét-Haladás H
170 Sevilla-Sp. Gijon H
183 Braga-Leixoes H
208 Ajax-Heracles H
231 Basel-Luzern H
Magic!
De már hét elején feladtam a totót, akkor majd ők veszik az egyik pótot?
ez lett a szelvényem, 3/4!!!! ben

" alt="

">
136 Man. City-Man. Utd D
151 Swansea-Barnsley H
157 Hamilton-Kilmarnock H
169 Mattersbur-SturmG H
carla: Ha 1-esre tetted azt a meccset, a pótmérkőzés: Udinese-Bologna, valószínű ott is jó lesz az 1. Én arra tenném.
janesz: A tippmixet azért könnyebb eltalálni, hiszen ott akár 1 meccset is kiválaszthatsz.
Még most nézem a statisztikákat, utoljára, a Schalke egész biztos, a Hamburgot is annak érzem, bár gondolkozom a 130 as meccsnél a Döntetlenben. Union Berlin-St.Pauli most még D, s ha tartalékol esetleg a Bayern a keddi BL meccsre, lehetne az a meccs meglepetés D. 147-es meccsben bízom /Leicester H, 170 Sevilla H, 171 Espanyol-Barcelona V,
183 Braga-Leixoes remélem H, s nálam a Bourdeaux-Lyon még mindig D, de a szívem szeretne egy hazai győzelmet.
209 Ajax (o-1)-Heracles remélem H
215 WillemII-AZ Alkmar V
224 Cagliari-Palermo most talán D, de lehet, hogy ott is meglepőt rakok
228 Lazio-Róma meggyőztek, hogy V, én továbbra is D-re gondolom
230 Sion-Young Boys V
231 Basel-Luzern H
236 Montpellier-Touluse valószínű H
Twente-Feyenord meccset D-nek érzem most, s a Grenoble-Sochaux is nagyon tetszik D-re.
Most megyek egy totót feladni, egy próbát megér, bár egymás után nem hiszem, hogy újra szerencsém lesz!
Köszike!
Mi volt az eddigi legnagyobb nyereményed?
hát ez jó, akkor mondjuk a pótmérkőzést beteszik és akkor arra tippelek, hogy 1, de pl. ott nem arra tippeltem volna? Na ezt sikerült bonyolítanom... Majd kiderül, amúgy sem biztos, hogy ezen múlik a 9 millió

" alt="

">
Jobbulást Neked!
ilyenkor a tipped valamelyik potjátékra megy...
Mindig van 4 együttes amelyikből valamelyiket berakják.
Én most nem játszottam mert mindig belevetem magam a keresésbe és olyankor fél nap mire megvannak a tippek.
Viszont a héten orvosjáratban voltam sajna...
janesz
de ilyenkor mi van, ha törölték, akkor az minek számít? vagy így már nem is lehet 13+1?
A tippmixen gyorsabban kiderül, hogy nyertél-e meg nagy a választék(én ezzel játszom többet)
viszont ahogy nézem a totó olcsóbb és heti 1 alkalomra van(Gazdaságosabb

" alt="

"> )
Persze nem én vagyok itt a nagy szakértő csak amatőr szinten játszom, majd a többiek megmondják melyik a jobb.
Toto vagy a tippmix szerintetek a jobb?
Szerintem sajnos törölve lett

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások