Vasárnapra az Artúr és villangók 2. részére van jegyem. De. 11kor lesz.
Másik:
Holnap a Légy Igazi Nő Akadémia Női Gazdagság tréningre én nem tudok elmenni, ezért "felajánlanám" valakinek. Szeretnék érte valamit kapni, ugyanis ez egy 15.000 Ft értékű előadás, tanfolyam, ráadásul még 2 ajándékot is kap a résztvevő (könyv, kozmetikai ajándékcsomag)! Itt vannak hozzá további részletek: http://www.illia.hu/attachments/73/upload.pdf
Tudna nekem küldeni valaki egy darab ajax kódot?
Blokkom van hozzá....
Kabala: írj mail-t, é is tudok adni rosintert.
gyongyver Érdekelne a Rositer BONUS ebédjegyek! Cserébe mit kérsz , van 12 db postakész kódom.
Van egy kuponom, amit beküldve páros belépőt kap az első 100 beküldő a Hercegnő és a Béka premier előtti vetítésére az Cinema City Arénába. Szívesen beküldöm valakinek, aki ad érte annyi apróságot, hogy a bélyeg ára visszajöjjön.
Nagyon sürgős lenne Dr.Kárpáti György könyvei: Iskola részére!
* Melbourne–Miami–Margitsziget (Peterdi Pállal, 1957)
* Kint vagyok a vízből (1967)
* Itt állok megfürödve (1981)
* Medencék, gólok, pofonok (1982)
* Cini és a többiek (1985)
* Három testőr Ausztráliában (1988)
Nagyon köszönnénk az iskola nevében is azoknak akik felajánlák vagy megvételre kinálják ezeket a könyveket!
pityesz írtam !

" alt="

">
5-5 coke kód az első tíznek

" alt="

">
Válaszbortékért szivesen elküldeném 2000 ft osbudaikert centrum vásárlási utimat 2009 dec 23 váltható be
válaszborítékért 14 db 1000 FT értékű Rosinter BONUS ebédjegy
Rengeteg Cora-pontom van, válaszborítékban szívesen elküldöm.
Az Ön nyereménye: Az AiportShuttle-Minibus felajánlásával, retúr reptéri transzferszállítás 1 x 2 fő részére (Budapesti közigazgatási határán belüli címekről).
Aki "érdekelt" (pl Pesti és Ferihegyre menne mert elutazik) jelentkezzen

" alt="

">
Awani, köszi szépen, várom a részleteket!

" alt="

"> Nem tudom, miért nem mennek át a levelek a citromail-ről, tegnap is volt egy ilyen esetem.
Awani, én szeretném, ha még megvannak, írtam privit!
Jegyek mára a Justin Adams koncertre a MÜPA-ba. E-mailben lehet jelentkezni.
válaszborítékért 2000 FT-os Rosinter ebédcsekk (csak olyan jelentkezzen aki tudja, hogy lehet felhasználni)
felajánlok:
-1rossmann pontot
-Mi világunk kuponokat nov.29-ig jó
-14db chipicao tattot
Van pár karácsonyos, mondókás-dalos albumom. Aki igényt tart rá, mp3-ban el tudom küldeni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások