6-os találat jött volna a 7-esen, ha bedobjuk a szelvényt, szerencsére nem milliós összeget vesztettünk.

Banyapókok, lidércek most már elszivároghatnátok.

na mind1, akkor csak hozzászólásod volt. Példaként akkor Axioma-t és bkata-t hoznám fel, de bárki, aki tud konkrétat az szóljon!
TheVictor
Rosszul nézted.
Én sosem foglalkoztam a nyerni fogsz-szal.
TheVictor
A Nyernifogsz lelépett a nyereményekkel együtt
Hy! Sada és a nyernifogszosok, nézegettem 1 évvel ezelőtti fórumozásotokat, a nyernifogsz ügyében. Egy cipőben járok veletek, a különbség az az, hogy mivel a kereső 20nál több hozzászólást nem mutat, így nemtom mire jutottaltok az ügyben. Én már nem reménykedek a nyereményben, de ha egy kis esély is van még, (mint még most is

) akkor egy év múltán is érdeklődök
a domain még él, a stop! oldalán is megvan még a link, de aki játszott valaha is a nyernifogsz-szal az tudja, hogy az oldalon lévő áprilist 2003. áprilisának kell érteni
köszi a válaszotokat
Nálam kutya baja a mailboxnak.

Queene !
még mindig nem jött semmi !
val.színű hogy nálad a gond másoktól mindenkitől jön egésznap !!
a mailbox megint nem jó a freemail most mükődik !!
Salka egyszer már nekem is válaszlolt, nem szalikáról van szó.
Salka kitalálhatna valamilyen másik nevet, mert így szalika hitelét rontja!
Néha elöbb olvasni kéne és csak aztán írni (közben esetleg gondolkodni).
Salka~szalika
Van némi különbség.
és mindig kisbetűvel írom. köszi, levi!
Különbenis miért akarnám én levit feketelistára tenni? Engem nem bántott!
-!
veled ellentétben Szalika mindig kiírja a nevét!!!!
Salka!
Nem éppen személyeskedésre gondoltam. Egyébként még nem találkoztam a "neveddel"? Ebből azt következtetem, hogy nem is érted miről van szó!
Kerekperec
Én egyáltalán nem is tudok regisztrálni, mert az első oldalom, amikor rákattintanék a kis piros nyilra, hogy tovább - egyszerűen eltűni a kis nyíl.
C!
Nekem van,én se tudok hozzáférni,pedig láttam valamin nyertem az ottani címemmel! 2 hete tényleg ugyanazt írja ki.

Úgy tűnik, a Nexus is meghalt...van valakinek ott postafiókja? én már kb. 2 hete nem tudok hozzáférni.
Levi:
vagy inkább KIKET kéne feketelistára tenni
(mindenki magából indul ki)
Nem tudom, miként kéne meghatározni, ki kerülhet a fekete listára?
Mert attól, hogy nekem mondjuk a Hetifix oda teendő, más még játszik rajta, örömmel..
Szóval, nehéz lene egységes listát kialakítani, bár elég sok dolog rátennék én is. Viszont elötte akkor egyeztetni kéne az elveket.
hungarytourism.hu
"Rendelés felvétele belső hiba miatt sikeretelen volt. Kérjük próbálkozzon ismét később. "
Már 2 napja ezt csinálja, így nem tudom megrendelni a kiadványokat.
Nektek sikerült az elmúlt 2 napban?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások