Teri
Nem kérek érte semmit. Ha kell írj hova küldhetem. Nálunk lehet kapni.
írj a címemre.
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 351 / 394 oldal |
Csak az akciós jó, mert a kódot kell beküldeni.
Hanyatka
a zacsidért adhatok Delikátot?
vagy van sport csokim (papír) csak nem tudom az is jó lesz a játékban vagy csak az akciós
a zacsidért adhatok Delikátot?
vagy van sport csokim (papír) csak nem tudom az is jó lesz a játékban vagy csak az akciós
Én gyűjtöm nektek a fornetti zacskókat. Ha valakinek kell szóljon!
Az Évszakok nevű magazinba ingyen zene cd van!
http://www.topshop.hu/catalogue.php
katalógus ingyen (nem tudom volt-e már...)
katalógus ingyen (nem tudom volt-e már...)
Skálás katalógus hátoldalán van egy kupon,aminek ellenében 5 ml-es Swisso Logical termékmintát adnak ajándékba. Nem egy nagy valami,de azért beírtam 

Klikkelj ingyen
Drótnélküli Internet Budapest belvárosában
A Wesselényi utcai Szóda kávézó & mulató az első olyan szórakozóhely Magyarországon, ahol ingyenes Internet-szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek. A HuWiCo nonprofit közösség által kiépített drótnélküli hozzáférési pont (hotspot) egyidejűleg mintegy harminc felhasználó számára teszi lehetővé az internetezést a kávézóban.
A február elseje óta működő ingyenes, drótnélküli Internet-szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség. A drótnélküli csatlakozó nélküli kéziszámítógéppel vagy laptoppal érkező vendégek is kipróbálhatják a netet: ők a pultból kérhetik kölcsön a csatolókártyát.
A HuWiCo az ország más területein is tervezi hasonló, ingyenes helyi drótnélküli hálózatok kiépítését, melyhez az Internet-hozzáférést szolgáltató partnerek jelentkezését várja.
Nyugat-Európa nagyvárosaiban sorra épülnek ki a drótnélküli Internet-hozzáférési pontok: a szállodaláncok (Omni Hotels), repülőterek, kávézók (Starbucks) egymással versengve jelentik be új, részben ingyenes hotspotjaikat. Vannak olyan települések is, ahol a helyi önkormányzat, vagy
nonprofit egyesület üzemeltet ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatást (Portland, Seattle, USA).
Magyarországon egyelőre csak néhány helyen működik hasonló szolgáltatás. A Pannon GSM nagy sebességű vezeték nélküli Internet-szolgáltatásának ingyenes próbaüzeme 2003 januárja óta folyik a ferihegyi repülőtéren. A Westel egy évi próbaüzem után decemberben indította el percdíjas vezeték nélküli Internet-szolgáltatását a repülőtéren és a cég boltjaiban. A Vodafone
szeptemberben indított kísérleti vezeték nélküli Internet-szolgáltatást a Budapest Sportaréna területén. Győrben október óta működik ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatás a város közterületein. A hálózat üzemeltetésének költségét a városi önkormányzat állja.
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000085320
Drótnélküli Internet Budapest belvárosában
A Wesselényi utcai Szóda kávézó & mulató az első olyan szórakozóhely Magyarországon, ahol ingyenes Internet-szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek. A HuWiCo nonprofit közösség által kiépített drótnélküli hozzáférési pont (hotspot) egyidejűleg mintegy harminc felhasználó számára teszi lehetővé az internetezést a kávézóban.
A február elseje óta működő ingyenes, drótnélküli Internet-szolgáltatás igénybevételéhez megfelelő csatlakozóval felszerelt laptopra vagy kéziszámítógépre van szükség. A drótnélküli csatlakozó nélküli kéziszámítógéppel vagy laptoppal érkező vendégek is kipróbálhatják a netet: ők a pultból kérhetik kölcsön a csatolókártyát.
A HuWiCo az ország más területein is tervezi hasonló, ingyenes helyi drótnélküli hálózatok kiépítését, melyhez az Internet-hozzáférést szolgáltató partnerek jelentkezését várja.
Nyugat-Európa nagyvárosaiban sorra épülnek ki a drótnélküli Internet-hozzáférési pontok: a szállodaláncok (Omni Hotels), repülőterek, kávézók (Starbucks) egymással versengve jelentik be új, részben ingyenes hotspotjaikat. Vannak olyan települések is, ahol a helyi önkormányzat, vagy
nonprofit egyesület üzemeltet ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatást (Portland, Seattle, USA).
Magyarországon egyelőre csak néhány helyen működik hasonló szolgáltatás. A Pannon GSM nagy sebességű vezeték nélküli Internet-szolgáltatásának ingyenes próbaüzeme 2003 januárja óta folyik a ferihegyi repülőtéren. A Westel egy évi próbaüzem után decemberben indította el percdíjas vezeték nélküli Internet-szolgáltatását a repülőtéren és a cég boltjaiban. A Vodafone
szeptemberben indított kísérleti vezeték nélküli Internet-szolgáltatást a Budapest Sportaréna területén. Győrben október óta működik ingyenes drótnélküli Internet-szolgáltatás a város közterületein. A hálózat üzemeltetésének költségét a városi önkormányzat állja.
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000085320
Holnaptól a Corában a 6 kg-os Persilhez egy kis játékmackót adnak. (hozzá van csomagolva)
Tegnap olvastam a Vasárnapi Hírekben, hogy aki Valentin napon a Flórián téri Valentina cipőboltban női cipőt vásárol, egy pár férfi papucsot kap mellé ajándékba.
Kedves ötlet, ilyennel még nem találkoztam. Valami a papucsférjeknek is jár.
Kedves ötlet, ilyennel még nem találkoztam. Valami a papucsférjeknek is jár.
A Tescoban láttam két Chocapic (450g) gabonapehelyhez egy Némo nyomában játék van ajándékba adva. Szerintem tök jó. Gyerekkoromban erre vágytam, de nem lehetett kapni. Vízzel fel kell tölteni és a kis korongokat az alsó két gombbal bele kell "fújtatni" a kis rekeszekbe. Gondolom nektek is rémlik ez a játék.
A CBA-kban február 4-től a Jacobs cappuchino mellé adnak egy kakaószórót. A képen jól néz ki (299 Ft azt hiszem)
Cora
Persil mosópor, 3 féle, 6 kg, 2849 Ft. mellé ajándék maci.
20 cm-es biztos van (a kép alapján) fehér, zöld alapon piros Persil feliratú pólóban. Szerintem aranyos.
Persil mosópor, 3 féle, 6 kg, 2849 Ft. mellé ajándék maci.
20 cm-es biztos van (a kép alapján) fehér, zöld alapon piros Persil feliratú pólóban. Szerintem aranyos.

Varázslatos Ajándékok !
a Pom Par tasakokban ....
a kicsikben eszközök esetleg macik a nagyokban három féle maci közül egy biztos van !!
írja a
www.chio-wolf.hu
oldalt de ott még semmi nincs erről !!
a Pom Par tasakokban ....
a kicsikben eszközök esetleg macik a nagyokban három féle maci közül egy biztos van !!
írja a
www.chio-wolf.hu
oldalt de ott még semmi nincs erről !!
A Kiskegyed aktuális számához csillámzselét adnak ajándékba. Már láttam kék, piros és arany színben is.
Sajnálom. Ha mindkettőtöknek ezt írták, akkor biztos így is van, bár nekem nem adtak semmi visszajelzést.
Szalika, megelőztél, pont most akartam beírni 

Megrendeltem a babybutt katalógust, most kaptam válasz e-malt, hogy a magas szállítási költségek miatt külföldre nem tudnak postázni.
Mevyke Hozzászólás - 2004. január 25. :: 18:23
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?d
b_se
ss=211259741075050790&dbsid=2&ss_shop=bb&wmn=2001
366
&
220 oldalas német katalógus, amiben babaholmik vannak. Magyarországra is küldenek. Szerintem jó lehet - még ha nem is feltétlenül vásárol belőle az ember.
Mevyke Hozzászólás - 2004. január 25. :: 18:23
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?d
b_se
ss=211259741075050790&dbsid=2&ss_shop=bb&wmn=2001
366
&
220 oldalas német katalógus, amiben babaholmik vannak. Magyarországra is küldenek. Szerintem jó lehet - még ha nem is feltétlenül vásárol belőle az ember.
Ha van mosogatógéped, akkor érdemes meglátogatnod ezt az oldalt:
http://www.somatclub.hu/somatklub/index.html
http://www.somatclub.hu/somatklub/index.html