Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 352 / 511 oldal |
igen jó ötlet a fekete lista nekem is van tippem rá
Trixi
Cseréj vkivel!
Cseréj vkivel!
Tesco ötkarikás játékán 4 termékmatricám oké, de a Bioponon nincs, a VÁci úti tescoban gőzük nincs mi ez, miért van kint a SAJÁT üzletükben a szórólap és mit jelent, a lényeg nincs matricám ettől aztán készen vagyonk, ez az ötödik hiányzik a nagy utazáshoz. Van ötletetek?
Régóta gondolkodom azon, hogy nem lenne-e érdemes egy olyan rovatot indítani, ahol "fekete listára" írnánk fel "játékos" weboldalakat. Egyszerűen undorító 1-2 lap. Várnám a véleményeteket?
Márc. 22-én postázták a krumplibogaramat a cég szerint. Szerintetek hol van?
A Tescoban akcios Helikonok vannak!
Március 10-én nyertem az edenkert.hu-n jegyeket a dísznövénykiállításra és tulipánfesztiválra (április 23-24-25). Aznap vissza is küldtem az adataimat, hogy tudják postázni a jegyeket, sajna a mai napig nem kaptam meg.
Tegnap írtam nekik, még nem reagáltak... várom a fejleményeket...
Tegnap írtam nekik, még nem reagáltak... várom a fejleményeket...sada
Az lehet. Elvégre elsőbbségi levelek voltak, a postások meg még azt se tudják mi az
Pont tegnapmagyarázta az ablaknl ülő postáscsaj a lányomnak, hogy mi is az "elsődleges" levél
Az lehet. Elvégre elsőbbségi levelek voltak, a postások meg még azt se tudják mi az
Pont tegnapmagyarázta az ablaknl ülő postáscsaj a lányomnak, hogy mi is az "elsődleges" levél

queene
Biztosan nem kapták még meg a leveleket!
Biztosan nem kapták még meg a leveleket!

Igen,már mindent megtettem.Ha tudni akarod az Unilever központi számát is felhívtam.Sőt megadtam a topicban is a számot!Úgy be lehet fejezni a piszkálódást,gyanúsítgatást!!!Főleg névtelenül!!!!!
Azért ez már mégis disznóság, hogy még mindig nem lehet tudni a Lipton nyerteseit!!!:-(
A Posta ismét hozza a formáját, az elsőbbségi játéknak április 5-én volt a sorsolása, azóta nem képesek kirakni a nyerteslistát
Semmit sem tudnak normálisan megcsinálni
Semmit sem tudnak normálisan megcsinálni

Fotexnet: ingyenes házhozszállítás 20000 Forinttól.
Remek cég
Nesze nekünk inygenlottó 1000 Forintos egyenleggel.
Pfuj de undorító cég
Bocsánat de...
Remek cég
Nesze nekünk inygenlottó 1000 Forintos egyenleggel.
Pfuj de undorító cég
Bocsánat de...
poszti
Itt Miskolcon is csak egy helyen van sárga emlémás Helikon, gonddolhatod, mennyit jártam utána.
Többen írták, hogy postán kapták, mert már szerepeltek az adatbázisukban. Irj a csere rovatba, hátha tud neked küldeni valaki egyet. Vagy inkább a kérdések rovatba.
Itt Miskolcon is csak egy helyen van sárga emlémás Helikon, gonddolhatod, mennyit jártam utána.
Többen írták, hogy postán kapták, mert már szerepeltek az adatbázisukban. Irj a csere rovatba, hátha tud neked küldeni valaki egyet. Vagy inkább a kérdések rovatba.
Gia!
Mo-on minden megtehető egy vetélkedőn
Tavaly nyertünk 900 000 Ft-ot az iskolánknak multimédiás eszközökre, a SZOFI cégnek kellett volna átadnia, lenyúlták. Mindenhol mondják, milyen jók voltunk, de közölték, ők úgy gondolják, ezt nem adják oda, mert nincs kedvük. Kész, ennyi.
Indexen volt egy cikk róla, visszhang semmi. Maradt a keserű érzés. Ott októbertől májusig dolgoztunk rajta.
Viszont itt süt a nap
valami jó mindig van
Mo-on minden megtehető egy vetélkedőn
Tavaly nyertünk 900 000 Ft-ot az iskolánknak multimédiás eszközökre, a SZOFI cégnek kellett volna átadnia, lenyúlták. Mindenhol mondják, milyen jók voltunk, de közölték, ők úgy gondolják, ezt nem adják oda, mert nincs kedvük. Kész, ennyi.
Indexen volt egy cikk róla, visszhang semmi. Maradt a keserű érzés. Ott októbertől májusig dolgoztunk rajta.
Viszont itt süt a nap
valami jó mindig van
Köszönöm
Ez valóban a Deltás vetélkedő volt, de az egészről nem a Delta tehet. Az utazási iroda módosította az ajánlatát
Vagyis inkább, az utazási iroda felajánlása volt tudtommal az út, de nem szerepelt a szerződésben a részletes feltétel-rendszer. ŐK meg úgy gondolták, hogy repülő úgyis megy, szálloda ott van, kapnak egy jó ingyen reklámot, aztán a többit meg egye meg a fene
Most a Delta főszerkesztője próbál valamit tenni, hogy az üröm ha lehet, mégis öröm legyen, ő van a legjobban kiakadva.
Meg én.
Ez valóban a Deltás vetélkedő volt, de az egészről nem a Delta tehet. Az utazási iroda módosította az ajánlatát
Vagyis inkább, az utazási iroda felajánlása volt tudtommal az út, de nem szerepelt a szerződésben a részletes feltétel-rendszer. ŐK meg úgy gondolták, hogy repülő úgyis megy, szálloda ott van, kapnak egy jó ingyen reklámot, aztán a többit meg egye meg a fene
Most a Delta főszerkesztője próbál valamit tenni, hogy az üröm ha lehet, mégis öröm legyen, ő van a legjobban kiakadva.
Meg én.
Uomo!
Ez felháborító!!! Ráadásul rengeteg munka lehetett benne. Szerintem ez megér egy nyilvánosságot! Lehetne ez pl. egy konkurens tv. is. Ilyenkor azonnal mea culpa van amit szívesen megnéznék a "királyi tv" deltájában.
Ez felháborító!!! Ráadásul rengeteg munka lehetett benne. Szerintem ez megér egy nyilvánosságot! Lehetne ez pl. egy konkurens tv. is. Ilyenkor azonnal mea culpa van amit szívesen megnéznék a "királyi tv" deltájában.
Uomo! az Aktív, vagy valamelyik hasonló műsor feltételezésem szerint ráharapna a sztorira.Bár ez nem vigasztalja meg a nyerteseidet.
Uomo! Ugye jól emlékszem, ez a Deltás csapatjáték volt? Sajnálom a gyerekeket, nem kérhettek legalább egy belföldi utat kárpótlásként? Persze tudom ez messze nem ugyanaz.
Uomo, még a TV-ben is láttam a nyertes csapatot. Nagy felhajtás volt. Szerintem írj a sajtónak, hogy Mo-on ma így lehet nyerni, és ez megtörténhet.