Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 352 / 393 oldal |
Nálunk a CBA-ban és a Tempoban is van ilyen akció. 1pepsi+1 Kristályvíz
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Sada !
én ma láttam ezt !
csak itt 1 Pepsi és egy Ásványvíz van együtt !
ára a Plusban 229 ft !
Coopnál 259 ft !
én ma láttam ezt !
csak itt 1 Pepsi és egy Ásványvíz van együtt !
ára a Plusban 229 ft !
Coopnál 259 ft !
Na, jó:
sasa~sada
sasa~sada
Az Interfructban jan. 18-31-ig 1 gyüjtő (8*2l) PET Pepsi mellé 1 gyüjtő (6*1,5 l) PET Kristályvíz jár.
Á: 1752Ft
Á: 1752Ft
A Magyar Kultúra Napján ingyenes nonstop filmvetítést tart az Uránia Filmszínház, melynek keretében este 6-tól reggel 6-ig nézhetik végig a látogatók az utóbbi évek magyar filmtermését. A későn fekvők tehát beülhetnek a Kontroll, a Szentiván napja, vagy épp a Tesó című filmre, a koránkelőket pedig Jancsó Miklós Kelj fel komám, ne aludjál! című filmje szórakoztatja.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én, csütörtökön nonstop filmvetítést rendez a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma. A már hagyománynak tekinthető rendezvény helyszíne idén is az Uránia Filmszínház, melynek 3 terme este 6-tól reggel 6-ig áll a filmrajongók rendelkezésére. A látogatók 18 alkotás közül válogathatnak, melyek között megtalálható Antal Nimród, Sas Tamás, Fliegauf Benedek, Meskó Zsolt és Jancsó Miklós legutóbbi műve. Az elmúlt évben ezen az éjszakán 3200-an fértek be az ingyenes vetítésekre.
Díszterem
18.00 Boldog születésnapot!
20.00 Bánk bán
22.15 Jött 1 busz
00.15 Kontroll
02.15 Szent Iván napja
04.15 Rinaldó
Fábri terem
18.00 Apám beájulna
20.00 Rengeteg
22.00 A rózsa énekei
00.00 Egy hét Pesten és Budán
02.00 A Szent Lőrinc folyó lazacai
04.00 Szerelemtől sújtva
Csortos terem
18.00 Na, végre itt a nyár!
20.00 A boldogság színe
22.00 Telitalálat
00.00 Tesó
02.00 Vagabond
04.00 Kelj fel komám, ne aludjál!
A Magyar Kultúra Napja alkalmából január 22-én, csütörtökön nonstop filmvetítést rendez a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma. A már hagyománynak tekinthető rendezvény helyszíne idén is az Uránia Filmszínház, melynek 3 terme este 6-tól reggel 6-ig áll a filmrajongók rendelkezésére. A látogatók 18 alkotás közül válogathatnak, melyek között megtalálható Antal Nimród, Sas Tamás, Fliegauf Benedek, Meskó Zsolt és Jancsó Miklós legutóbbi műve. Az elmúlt évben ezen az éjszakán 3200-an fértek be az ingyenes vetítésekre.
Díszterem
18.00 Boldog születésnapot!
20.00 Bánk bán
22.15 Jött 1 busz
00.15 Kontroll
02.15 Szent Iván napja
04.15 Rinaldó
Fábri terem
18.00 Apám beájulna
20.00 Rengeteg
22.00 A rózsa énekei
00.00 Egy hét Pesten és Budán
02.00 A Szent Lőrinc folyó lazacai
04.00 Szerelemtől sújtva
Csortos terem
18.00 Na, végre itt a nyár!
20.00 A boldogság színe
22.00 Telitalálat
00.00 Tesó
02.00 Vagabond
04.00 Kelj fel komám, ne aludjál!
Jan.15-febr.01-ig a Tescokban az óriáscsomagos Libero pelenkák mellé Nivea tusfürdő van csomagolva------a Libero levele szerint.
Á: 3049Ft/csomag
Á: 3049Ft/csomag

Ezen nem veszünk össze
Lényeg hogy legyen ha kell
Lényeg hogy legyen ha kell

Azért nem az, csak hasonló. 

http://www.durex.com/hu/index.html
itt van amit kerestek
itt van amit kerestek

most már nekem sem fogadta el state bejelölés nélkül. bocs.
nekem elfogadta anélkül is.
De Magyarországot nem látom a listán!
http://www.lifestyles.com/cgi-bin/sample_condoms.cgi
termékminta.
termékminta.

Ingyenes síkatalógus:
http://www.intersi.hu/nyomtatott_katalogus.php
http://www.intersi.hu/nyomtatott_katalogus.php
Ha jól tudom, vannak köztünk olaszosok és szombathelyiek is, hátha a kettő együtt is
Ingyenes olasz műfordító tanfolyam
Ingyenes olasz műfordító tanfolyam indul. A szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola olasz tanszékének a vezetője elmondta, hogy február 5-től május 6-ig tart a képzés, ahol irodalmi, képzőművészeti, filmművészeti, és zenei szövegek problémáival szembesülhetnek a résztvevők.
A tanfolyam indításának az a célja, hogy népszerűsítsék az olasz nyelvet és kultúrát.
Ingyenes olasz műfordító tanfolyam
Ingyenes olasz műfordító tanfolyam indul. A szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola olasz tanszékének a vezetője elmondta, hogy február 5-től május 6-ig tart a képzés, ahol irodalmi, képzőművészeti, filmművészeti, és zenei szövegek problémáival szembesülhetnek a résztvevők.
A tanfolyam indításának az a célja, hogy népszerűsítsék az olasz nyelvet és kultúrát.
Sting - a brit énekes internetes honlapja szerint - 2004 nyarán fellép a magyar fővárosban, ahol a közönség ingyen vehet részt a koncerten.
Sting 2004. június 5-én, szombaton ingyenkoncertet ad a budapesti Hősök terén - tartalmazza a sztár hivatalos internetes honlapjának január 15-i keltezésű híre. A közlemény azt állítja, az énekes előadását a T-Mobil szervezi, ami korábbi sajtóértesülések szerint várhatóan a Westel Mobil Rt. új cégneve lesz.
A sting.com tájékoztatása szerint rövid időn belül további információkat tesznek közzé a budapesti fellépéssel kapcsolatban.
A Westel nem kívánta kommentálni a hír Stingre vonatkozó részét. Az előadó internetes honlapján hivatkozott, és a magyar sajtóban a Westel lehetséges új neveként említett T-Mobil-ról pedig azt nyilatkozták a cégnél, hogy bevezetéséről nincs hivatalos döntés.
A mobilszolgáltató előző ingyenes "kapcsolat" koncertjén 2003 június 22-én Elton John lépett fel Budapesten.
Sting 2004. június 5-én, szombaton ingyenkoncertet ad a budapesti Hősök terén - tartalmazza a sztár hivatalos internetes honlapjának január 15-i keltezésű híre. A közlemény azt állítja, az énekes előadását a T-Mobil szervezi, ami korábbi sajtóértesülések szerint várhatóan a Westel Mobil Rt. új cégneve lesz.
A sting.com tájékoztatása szerint rövid időn belül további információkat tesznek közzé a budapesti fellépéssel kapcsolatban.
A Westel nem kívánta kommentálni a hír Stingre vonatkozó részét. Az előadó internetes honlapján hivatkozott, és a magyar sajtóban a Westel lehetséges új neveként említett T-Mobil-ról pedig azt nyilatkozták a cégnél, hogy bevezetéséről nincs hivatalos döntés.
A mobilszolgáltató előző ingyenes "kapcsolat" koncertjén 2003 június 22-én Elton John lépett fel Budapesten.
Az lehetséges, én a Villányiban még nem jártam sose. Csak láttam kívülről. De az nem jelent semmit 

Akkor bocs, én arra emlékszem, hogy a Móriczon volt egy hasonló, és onnan jött el valaki csalódottan.
Nem a villányi, mert máshol van. amit en mondtam az uj, a villanyi szerintem nem az