Ha van valakinek felesleges jegye a holnapi újhold vetítésre, gondoljon rám

" alt="

">
Köszönöm!
Ismét vannak Cora pontjaim, ha valaki gyűjti őket.
szia agnessa
én még keresem az igazit

" alt="

">
szivesen elfogadnám azt a tagságit

" alt="

">
ha megvan még.
noé

" alt="

">
Szia Awani!
Nekem van jegyem, mindjárt küldöm az emailt a részletekről

" alt="

">
Üdv, Nóri
A holnapi Újhold vetítésére keresek jegyeket. Szánjatok meg egyel, én már annyit felajánlottam. Köszönöm.
Sziasztok!
November 20-ig felhasználható Állatkerti Játszóház bérlet érdekel valakit?
találka.hu oldalra 30 napi teljes tagságot felajánlok, annak akinek még aktuális!
Én már nemigen tudok vele mit kezdeni!

" alt="

">
Sziasztok
Aki a Csabai(Békéscsabai) Centerbe nyerne esetleg mozi jegyet az Alkonyat 2.részére és nem tud elmenni gondoljon rám

" alt="

"> Köszönöm
1 db Új Cosmopolitan bikini kb 2 évvel ezelőtti újságból új gazdát keres válaszborítékért cserébe.
Spar pontok és 1db 10%-os kupon a Need for speed shift játékszoftverre az Euronics-be válaszborítékért.
Szeretnék a könyvtárunkban egy kiállítást rendezni könyvjelzőkből és exlibriszekből, Ha valakinek van felesleges "akár reklám" könyvjelzője kérem segítsen, hogy minnél többet tudjak bemutatni.
Awani mozijegyét ajánlom tovább:
"Paranormal Activity" ma este 8tól a Westendben
MOL tappancsokat keresek. Tudtok nekem segíteni? Azt is megírhatjátok (priviben), mit szeretnétek cserébe és ha van, adok - nem feltétlen teljesen ingyen szeretném. Ismerős gyerekeknek lennének a macik.
New moon-ra jegyekért felajánlok egy libri utalványt

" alt="

">
Van felajánlani való mozijegyem a holnapi Paranormal Activity című filmre. a Westendben lesz 20:00-tól. Akit érdekel e-mailt írjon. Csak holnap tudok válaszolni.
ThoRmas! Neked meg írtam mailt.
Aki nyert jegyet erre: Paranormal Activity c. film és nem tud elmenni gondoljon rám, küldjőn egy emailt. Köszönöm szépen!
elkelt

" alt="

">
Az első emailben jelentkező személynek akinek felnőtt cicája van, egy 100gr-os whiskas kacsahúsos alutasakos mintát felajánlok....
ma kaptam a Dm-ben.....
Ott a címe a nic-je alatt, írj neki e-mail-t!
Szia !
Én szeretném kérni, hova postázhatok válaszborítékot ? Köszönöm
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások