Sziasztok.
Fitmuzlire tud vki feltölteni?
Koszi
Köszi 😊, nemrég néztem pedig, akkor még nem voltak fenn a 4. heti nyertesek.
Nem baj, még ott a fődíj és a különdíjak. 😄
pieceofluck
Maped nyertesek fenn vannak az oldalukon.
Kapott esetleg ma valaki Unilever, Spar-Hell, Bic vagy Maped nyertesértesítőt?
Köszi előre is.
Naturaqua feltöltés most már működik.
Én külön mappákat csinálok a gépen minden játéknak, amin játszom.
Ezekbe kerülnek a blokkok fotói. Az eredeti blokkokat egyben őrzöm. Időnként átnézem őket, és ha úgy látom, kidobom a nagyon régieket.
Korábban külön-külön borítékokban őriztem a blokkokat, de azzal felhagytam. 😅
A Tchibo napok óta fenn van a főoldalon!
És hosszú távon oilvashatóak maradnak összetekerve ill. a lefűzős tasakban?

" alt="

">
Első körben mindent bescannelek, aztán az utolsó 3 havi vásárlás blokkjai kéznél vannak egy bugyis lefűzőben. A kifutott hónapok pedig összetekerve gumizva gyűlnek egy dobozban. De bizonyosan vannak profibb megoldások is.
Sziasztok, ti hogyan oldjátok meg hogy a Csipet-es játék blokkját egy évig tartogassátok? Sajnos most realizáltam... És nálam vegyesen van minden
Sziasztok, ti hogyan oldjátok meg hogy a Csipet-es játék blokkját egy évig tartogassátok? Sajnos most realizáltam... És nálam vegyesen van minden
Én is hagytam mára, de én nem vagyok ennyire optimista.
Szerintem ezek a kódok már valahol a "felhőben" fognak keringeni.

" alt="

">
Nekem ez a játék így a végére nagyon negatívba csúszott át.
Én azt jobban szerettem volna tudni, hogy mennyi kódot töltöttem fel, és mi ezek, mint azt hogy elfogyott az utalvány. Nem is emlékszem olyan játékra amelyik ezt jelzi, csak esetleg garantált ajándékoknál. ???
Meg kell majd próbálni este 9-után feltölteni a Naturaqua-t (akkor már nem lesz napi nyereményre jogosult a feltöltés).
A válaszuk alapján beveszi a kódot, ugyanakkor a te észrevételed szerint viszont nem kezeli le az oldal a többszörösen feltöltött kódokat.
Van még 10 kupakom mára. Remélem nem vesznek kárba

" alt="

">
TéglagyárM
Naturaqua feltöltés Nálad jól működik már?
Ugyanazt a kódot eddig 3-szor töltöttem fel, és mindig ugyanaz a hibaüzenet írja ki, amit jeleztél nekik????
Eddig ilyenkor az Upsz .... hibaüzenet dobta fel, vagy nem?
Sada!
Köszönöm szépen!Akkor a kekszes utalvány lesz😀
azonnal válaszoltak is:
Kedves Játékosunk!
Köszönjük megkeresését és sajnáljuk az Ön által tapasztalt kellemetlenséget!
Egyeztettünk illetékes kollégáinkkal és a kódfeltöltés a Játékszabályzatban megadott 2023. augusztus 31. 23:59:59-ig lehetséges. Az oldal által közvetített hibaüzenet megtévesztő lehet, hiszen közvetlenül a kódfeltöltést követően jelenik meg, de ez kizárólag a napi- és heti nyereményekre vonatkozik, hogy azon nyeremények kiosztása megtörtént, további napi- és heti nyeremények nem elérhetőek, ennek ellenére az Ön által a mai napon feltöltött kódok érvényesen részt vesznek a fődíj- valamint az extra sorsoláson.
Az esetleges félreértését és az okozott kellemetlenségért szíven elnézését kérjük!
Üdvözlettel,
a Naturaqua csapata
Re: Sze
Nálam is ez a hibaüzenet. Dobtam nekik egy mailt screenshottal.
Pl a Sensodyne játékoknak s ők a lebonyolítói.
Meg a Spar kekszes játéknak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások