Lányom és barátai nyertek egyik vtélkedőn egy egyhetes tanulmányutat Egyiptomba. Öröm volt. Volt
Az 5+1 fős nyeremény helyett 2 főre adták a papírt. Ma közölték, hogy átírják 5+1-re, de akkor teléjes ellátás helyett csak félpanzió.
Ezen kívül az ingyenes nyeremény tanulmányútra fizessek be fejenként 29.500 Ft-ot kiakádoskra (pl. biztosítás stb.) va,amint ha nem csak egy halászfaluban akarok a szállodában aludni végig, akkor kirándulásonként és fejenként kb. 60 eurot, kb. 15 000 Ft-ot.
Az ingyenes útra mivel a 6 tagó csapatnak kb. 260 000 Ft-jába kerülne (diákok mind!!), nem tudunk elmenni
Azt hiszem, keserű üröm ez az örömben..
Tulajdonképpen poénos, hogy közületek már egy jópáran beküldték a HELIKON emblémákat (még nemdohányzó is) mi (én és a férjem) akik ezt szívjuk nem tudunk akciós csomagolású cigit venni a XV.kerületben.
Miskolcon a Centrum áruház előtti postaládát le fogják szerelni, mert ragasztószalaggal van átkötve. Oda már nem dobhatjuk a leveleket! És ha jól emlékszem, a biróság előtti postaládával is ugyanez a helyzet.

Ezt én is utálom, az embernek az az érzése , hogy kamu az egész, és nincs is semmiféle nyeremény

Általában szeretem elolvasni, hogy a játékon amit beküldtem ki a nyertes, mégha nem is én nyertem. Írtam a zene.net honlapra éppen ez miatt. Hát furcsa választ kaptam alább idézem, kiváncsi vagyok a véleményetekre:
A játékok nyerteseit telefonon vagy emailben értesítjük a játék lezárásakor.
Ha Ön nyert volna, valószínűleg már megkerestük volna.
Többen jelezték, hogy szeretnék tudni, ki nyert, de szerintünk ennek
gyakorlatilag semmi jelentősége sincsen, hiszen maximum egy nevet tehetnénk
közzé, és nem utolsósorban mi azt is vállaljuk, hogy nem hozunk
nyilvánosságra semmilyen adatot a játékosainkról, úgyhogy a válaszom most is
az, hogy ha Önnek kedvez a szerencse, azonnal kapcsoaltba lépünk Önnel a
megadott elérhetőségek valamelyikén.
Hát egy kicsit gyanús, főleg úgy, hogy Nokia 3300 telcsit lehet nyerni??
Igen, én is erre gondoltam ! Ráadásul az okos még a papírt is benne hagyta, h. tudjam, mit is keressek !
Bedobhatja a postás a postaládába az ajánlottat is, ha meg van róla győződve, hogy az biztonságos. Így szól az üzletszabályzat.
Ha kilopják a tartalmát, azt tudnia kell, hogy máskor ne dobja be.
Ha ő lopta ki, akkor is jó, ha panaszt teszel a postán, mert ha vmelyik postás körzetében túl sok a panasz, akkor gyanús, hogy ő a hunyó, és ellenőrizhetik is.
Felém már jött ellenőr a postásautó után kb. 20 perccel, hogy megkaptam-e mindent? De hál' istennek, nekem megbízható postásaim vannak.
Éci
Azért ez pofátlanság, hogy az üres borítékot azért bedobja. Nem tudom elhinni, hogy már a postán így kapta a postás - üresen - és ő meg át is veszi. Az sem jó, hogy valaki a házból vette ki, hiszen az üreset minek tenné vissza. Viszont ha a postás veszi ki a cuccot, az üreset miért tenné be a ládába? Viszont papírja is van róla, hogy neki azt vinnie kell... Tehát ez egy ördögi körforgás, hogy ki a tettes. De szerintem én besétálnék vele a postára, hogy ott mit szólnak erre.
Nekem két db CD tartót loptak el ! Be volt dobva az üres boríték a postaládába ( eddig mindig az értesítőt hagyta ott ) már ez is gyanús, lehet, hogy másik postásunk van ? Elvileg nem is szabadna ott hagynia, ha nem tudom átvenni !
Segítsetek léci, ilyenkor mi van ? Köszi !
Néhány cucc érkezett ma, amivel lógott még a piros.
Az egyik borítékból kilopták a postások a nyakbaakasztót
Kicsit furcsa hogy már lehet küldeni a Kubu vonalkódokat.Nem teljesen sportszerű!!!!Mégis csak május elseje van a szórólapon!!!

Manó2!
Nekem is volt ilyen a Getno játék, azt személyesen kellett átvennem.
levi!
Én is nyertem a velvet.hu-n egy pár héttel ezelőtt, de nekem írtak, hogy csak személyesen vehetem át az ajándékot, nem voltak hajlandóak postán elküldeni. Ezért meghatalmazást írtam egy ismerősömnek, aki járt akkor Bp-en, és ő hozta el az ajándékomat.
De

Furcsa

Qenne!
Ez igaz, de nem furcsa, hogy visszament a csomag és már nem válaszolnak?
A Chello-s ajándékot a UPC postázta , és elég hamar meg is érkezett, szerintem a posta lesz a ludas

A velvet.hu-n a 8. héten (nagyon régen volt) nyertem egy
Chello-s ajándékcsomagot. Az értesítés meg is jött, de a csomag sehogysem akart. Gondoltam az akkori posta mizériára, levelet írtam. Válasz jött, hogy nyereményem visszament, mert "címzett ismeretlen". Akkor ezt érdekesnek találtam, ma már több mint gyanús, mivel már 2 reklamációmra nem is válaszoltak?? Nem marad más hátra, mint a Velvet, illetve a UPC főnöke!
re:queene
Saját csapdájukba estek, ugy kell nekik....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások