2.000,- Ft-os utazási utalvány:
http://www.holgyvilag.hu/main2.php?apps=utazas
Akkor ez valszeg a Villányi Dent lesz, valaki már kellemetlen tapasztalatokkal jött el onnan

Budapest, móricz környékén, egy új rendelő
Ingyenes fogászati állapotfelmérés, kellemes környezetben kedvezményes áron esztétikus tömések és pótlások.
dr Nagy Rozália 20-3272-760
A Szaku Magazin ingyenes számot ajánlgatott hó elején. Kértem egyet, ma megkaptam.
Küldtek mellé egy levelet, hogy ha tetszik a lap, a csatolt postautalványon fizessem elő. De ha nem akarom előfizetni, akkor legalább ezt a példányt fizessem ki. Csak akkor ne fizessek, ha egyáltalán nem tetszett.
Írtam nekik egy emilt, hogy kösz, de egyáltalán nem tetszik, hogy ingyen ajánlják magukat, oszt' utána szedik a pénzt.
Egyébként remek a honlapjuk, lehet böngészni ingyér'.
Magdi, örülök, hogy pont idejében találtam rá a cikkre

Évi
Köszi az infot.! Épp most akarom feltölteni a fiam egyenlegét.
2004 január 15-től három hónapon keresztül az OTP ATM-en, OTP Telebankon, OTP Mobilbankon, K&H ATM-en, Euronet ATM-en, CIB24-en, CIB InternetBankon, illetve CIB WAPBankon feltöltött 10.000 és 15.000 forintos címletek esetén a Westel 10 százalékkal magasabb összeget ír jóvá a Domino-egyenlegen!
10.000 forintos címlet esetén így maximálisan 11.000 forintot, 15.000 forintos címlet esetén pedig maximálisan 16.500 forintot lehet lebeszélni. A rendelkezésre állási idő változatlan.
Február 1-jéig a Tescoban 3049 Ft-ba kerül a Libero óriáscsomagos pelenka, mellé ajándék Nivea tusfürdő van csomagolva.
AKriszta!
Jól van nem akartam,hogy "kicikizzetek" nekem is van mamuszom

35-ös a lábam,de ebből a méretből nincs több. Képet kűldjek róla?

Az állandó a helyén van, a 200 könyvest levették.
én sehol sem találom az OTP oldalon a nyereményjátékot...lehet még játszani szerintetek?
Nem ingyen de nem tudom hova írjam.
Kisgyerekeseknek. A Tescoban (Fogarasi u) 449Ft-ért tündéri kutyás mamuszok vannak. 26-34 méretig.Ezen kívűl műanyag kg-ra. Curver dobozok(fiókkal) kerekesek ágy alá való (játékok semmi perc alatti eltüntetésére

) stb.
A Fogarasi Tescoban kicsiben csak fehér csokis pirosmogyorós van
azt nem szeretem,de letuszkolom a cod miatt

Ezt komolyan kérdezed? Persze, hogy árulnak, legfeljebb rövid időre kifogy. De vigyázz, legyen rajta sms kód!
Szerintetek a Tescoban lehet venni piros csokit? Árulnak? Fontos lenne a válasz! Köszi!
a meg dvd filmek vannak a CBA-ban ugyan így a 2x2 l. pepsiben.
A Tescoban 2x2 liter Pepsi mellé fejkendő van csomagolva. (sötétkék, egész nagy méretű)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások