Sziasztok!
Tudja valaki a Progressive Bex Kft mit küld?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 354 / 9338 oldal |
Köszönöm szépen, Rita21! 😊
BIC nem egyből írja másnap ertesitenek
Érdeklődni szeretnék, hogy a Bic rögtön kiírja-e, vagy csak másnap értesítenek?
Köszönöm előre is. 🙂
Köszönöm előre is. 🙂
Naturaqua ugyanazt a hibát írja ki.
Natur Aqua feltoltesi hiba :Not enough vouchers available 10
Elfogyott a Hervis uti es ezert hibára áll ki ?
Másnál is fennáll a hiba?
Elfogyott a Hervis uti es ezert hibára áll ki ?
Másnál is fennáll a hiba?
Vágási Feri!
Én még a legelején nyertem.A nevem nem szerepetl a nyerteslistán ezért telefonon érdeklődtem.Azzal nyugtattak a neveket folyamatosan írják ki./A fiam aki egy héttel később nyert,neki kint van a neve és megkapta a só-bors szórót is/Én még mindig várok......szerintem sose fog megérkezni.
Én még a legelején nyertem.A nevem nem szerepetl a nyerteslistán ezért telefonon érdeklődtem.Azzal nyugtattak a neveket folyamatosan írják ki./A fiam aki egy héttel később nyert,neki kint van a neve és megkapta a só-bors szórót is/Én még mindig várok......szerintem sose fog megérkezni.
Vár mév valaki rajtam kívül kólás sószórót?
Valószínűleg a kép nagyságával van baja! Akinek nem megy az próbálja kisebb kép mérettel!
Köszönöm az e-mailes segítségeket, tippeket mindenkinek!!!
Köszönöm az e-mailes segítségeket, tippeket mindenkinek!!!
MAPED-es feltöltés: nekem Chromeból ezt csinálta a gépen, viszont telefonon működött. Próbáljátok feltölteni másik felületen...
Maped
Nekem is csak pörög, hagyjuk, eleget idegesítettem magam rajta...
" alt="
">
Nekem is csak pörög, hagyjuk, eleget idegesítettem magam rajta...
" alt="
">Személyes tapasztalat. Már egyszer leírtam.
Sorban ki kell tölteni mindent, végül a fotót, majd a beküldés.
Ha csak pörög, akkor valamit elrontottál. Az első blokkommal én is így jártam.
Probléma lehet még a kép nagysága, de amekkora a megadott maximális méret, annak kicsi az esélye, hogy amiatt.
Szerintem írj nekik, hátha utána tudnak nézni, hogy sikeres volt-e a beküldésed. Vagy ha nem, akkor miért nem.
Sorban ki kell tölteni mindent, végül a fotót, majd a beküldés.
Ha csak pörög, akkor valamit elrontottál. Az első blokkommal én is így jártam.
Probléma lehet még a kép nagysága, de amekkora a megadott maximális méret, annak kicsi az esélye, hogy amiatt.
Szerintem írj nekik, hátha utána tudnak nézni, hogy sikeres volt-e a beküldésed. Vagy ha nem, akkor miért nem.
Segítenétek?
1 db maped blokkom lenne, de sehogy sem tudom feltölteni…
Beírom az adatokat, feltöltöm a fotót és csap pörög-pörög, de nem írja ki, hogy rendben van/ vagy hogy mi nem stimmel…
Mit csinálok rosszul ?
1 db maped blokkom lenne, de sehogy sem tudom feltölteni…
Beírom az adatokat, feltöltöm a fotót és csap pörög-pörög, de nem írja ki, hogy rendben van/ vagy hogy mi nem stimmel…
Mit csinálok rosszul ?
Szerintem annak, hogy 5 nap ide-vagy oda, hétvégén ők sem dolgoznak. Tehát aki az 5 napot számolgatja az sose vegye bele a hétvégét….
anyoka
Remélem, hogy ez legalább részben a visszajelzések eredménye! Köszi szépen mindenkinek az összefogásért! (Így kell ezt csinálni! ;-)
Remélem, hogy ez legalább részben a visszajelzések eredménye! Köszi szépen mindenkinek az összefogásért! (Így kell ezt csinálni! ;-)
22.-én vissza igazolt ma érkezett. (Szentkirályi)
FlyGuy
Nem, nem mindegy! Ha a játékszabályzatban szerepel, hogy 500 Ft-ért kell vásárolnom, de ha nyertem, akkor 5 napon belül ide adják, akkor ha én betartom a szabályokat, akkor igenis ők is tartsák be! (Ha pedig ez nem megoldható, akkor az ügyifogyi szervezők szépen tűnjenek el a palettáról!)
Nem, nem mindegy! Ha a játékszabályzatban szerepel, hogy 500 Ft-ért kell vásárolnom, de ha nyertem, akkor 5 napon belül ide adják, akkor ha én betartom a szabályokat, akkor igenis ők is tartsák be! (Ha pedig ez nem megoldható, akkor az ügyifogyi szervezők szépen tűnjenek el a palettáról!)
Most komolyan nem mindegy hogy 5, 6 vagy 8 munkanapra küldik?
" alt="
">
Küldhetnék 1 hónapra is...
Szerintem is írkáljatok nekik türelmetlenül és majd szépen átírják az 5 napot 5 hétre remélem! Veletek csak így lehet
" alt="
">
" alt="
">
Küldhetnék 1 hónapra is...
Szerintem is írkáljatok nekik türelmetlenül és majd szépen átírják az 5 napot 5 hétre remélem! Veletek csak így lehet
" alt="
">Én kb. 2 hétre kaptam meg, nekem is sokat késett
Akkor szerintem kérdezzetek rá / írjatok a szervezőknek!