Ja, igen, ezt írják a Posta lentebbi honlapján:
A nyertesek listáját a hivatalos közjegyzői jegyzőkönyv kézhez vételét követően ezen a helyen közzétesszük.
Biztos a közjegyző postára adta azt a jegyzőkönyvet

Aztán most vagy Budaörsön ülnek rajta, vagy egyszerűen elveszett a küldemény

A Posta Elsőbbségi nyertesek állítólag majd itt lesznek:
http://www.posta.hu/otthon_cikk.ivy?artid=203529d
9-096d-44af-b80c-172f0e401b66&colid=5cff2e35-0883-49
07-a706-8caf83da61b7&object-id=203529d9-096d-44af-b8
0c-172f0e401b66
De még nincsenek.
Zárójelben: Ezért külön utálom a posta honlapját, hoyg ilyen hülye hosszú címeken lehet elérni az aloldalakat

Tegnap egész nap próbáltam hívni a Lipton-ügyben egy kedves topiktag által megadott 465-9300-ás telefonszámot. Nem lettem okosabb... Ez az Unilever kp-i száma, ott az élelmiszer-osztályt kell kérni, ennyit tudtam csak kideríteni, mert ott még soha nem vették fel. Nagyon elegem van belőlük. Én még koktélfüzetet sem kaptam. Meg a Posta elsőbbségiről sem tudunk még semmit.
Szemétség, hogy még semmit nem lehet tudni a Lipton nyertesekről!!
Én is 54 kódnál járok csomagolj ügyben, és semmi.
ha megnyugvás: én sem nyertem, eddig "vásároltam" egy mobilszalagot és egy bögrét, de szerintem a fürdőnadrágot már nem fogom beszerezni a kedvesemnek, annyira nem szeretem ezeket a fajta édességeket
Én 50 (!) beküldött kódból csak egy SIM-et gyűjtöttem
És a szomorú, hogy még szerencsésnek is érezhetem magam, hogy legalább 1 összejött.
Sziasztok!
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem egy kicsit kezd elegem lenne a csomagolj játékból.
A negyvennyolcadik kódnál tartok, de eddgi még semmi. Ráadásul most olvasom, hogy a fődíjakat a harmadik ill.a negyedik beküldött kóddal nyerték. Lassan úgy érzem felesleges próbálkoznom, mert nekem még egy egyszerű feltöltés sem jött össze. Ráadásul már az egész családnak, barátoknak, ismerősöknek nagyon elegük van ezekből a ragadós vackokból.
Nyugtassatok meg, hogy más is jár ilyen cipőben és nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen.
Á, én is írtam, már vagy 2-3 hete, az első levelemre válaszolt, hoyg biztos a posta, és a ő feladta és izé.
Aztán egy hét eltelt, újra írtam, arra már nem is válaszolt.
Hát ennyi, ez a csere elúszott, ezzel az emberrel többet nem cserélek

Sajnos én is Hajni és Queene cipőjében járok

Már írtam az illetőnek kb. 1 hete, de még nem válaszolt.
Hajni nyugodtan írd meg az illetőnek, hogy nem kaptad meg. Általában kiderül, hogy a posta a hunyó vagy akár az illető elfelejtette.
Főleg akkor, ha megírják itt az adatait. Szerintem nem éri meg kockáztatni. Mutasson még egy ilyen játékot. Igaz, az infót csöndben is lehet olvasni, de mindent venni, gyűjteni, nem lehet. Aki eddig szerette a webnyereményt, nem valószínű, hogy megelégedne a csak internetes játékkal.
Hasonló cipőben járok én is, tényleg óvatosan szabad csak csereberélni
Csak azt nem értem, hogy aki nem küldi el a cserecuccot, annak ez mire jó? Előbb-uóbb senki sem mer már cserélni vele

Sajnos én is jártam már így, igaz csak egy pall mall kódtól szabadítottak meg; egyébként ha én tartozom valakinek, nyugodtan szóljon rám kicsit szétszórt vagyok mostanában :-))
hajni
Ezzel nem vagy egyedül, én is így jártam. Mondjuk én "potom" áron cseréltem, de azt sem kaptam meg. Szerintem csak olyannal cserélj, aki megbízható pl: Sada, Jerry, AKrysztam, Dallas és társaik. Hidd el, jobban jársz

Én is többször nyertem meár az NLcafen, és valóban időbe telik, mire küldik a nyereményt, de eddig minden ideért!
Nem régen voltam itt, és cseréltem egy hölgyel. Az én küldeményem megkapta, de én az ővét még nem. Kérem jelentkezzen.
Ennek lassan két hete.
Én meg a Piros játéktól nem kaptam egyetlen ajándékot sem. Kb. 10-12 nyakbaakasztó és 7-8 db asztali tartó...

-Niki!
Én az összes nyereményemet megkaptam a nlcafé-tól. Lehet, hogy nem a lap a hunyó, hanem az a tetű posta. Én is reklamáltam a napokban egy nyeremény miatt, (nem a Nőklapja) és jött a válasz, hogy a nyereményem visszament azzal, hogy a címzett ismeretlen???????
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások