Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 354 / 393 oldal |
a freesia már volt vagy 3 hónapja beirva. akkor én is kértem, azóta sem kaptam meg a mintát. de emailt már kétszer hogy üdv meg ez meg az. ezer százalék hogy ott be kellett irni az emiltcimet is de a lényeg sehol. nem mintha annyira hiányozna csak furcsa.
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Csak érdekességképp:
Ingyenautó a GM-től
Budapest (KM) – A világ vezető autógyártója, az amerikai General Motors (GM) új akciót indított. Ezer autót lehet nyerni a szerencséseknek, akiknek csupán a kereskedéseket kell felkeresni.
A GM az új akciójától azt reméli, hogy az amerikai fogyasztók újra felfedezik a modelljeit. Az ajándékért természetesen fel kell keresni az Egyesült Államok hétezer GM-kereskedőjének valamelyikét, bele kell ülni a bizonyos modellekbe és ennek alkalmából egy gombot kell nyomkodni, amellyel esetleg a szerencsés megnyerheti az ingyenautót. A GM összesen 50 millió dollárt áldozott a reklámakcióra, ebből 25 millió dollár körüli a nyerhető kocsik együttes ára, tehát átlag 5 ezer dolláros utókról van szó. A másik 25 millió pedig a játékkal kapcsolatos költség, hiszen az autószalonok egy jelentős részében a szerencsés rögtön láthatja is képernyőn, milyen autót kapott a gyártótól.
Ingyenautó a GM-től
Budapest (KM) – A világ vezető autógyártója, az amerikai General Motors (GM) új akciót indított. Ezer autót lehet nyerni a szerencséseknek, akiknek csupán a kereskedéseket kell felkeresni.
A GM az új akciójától azt reméli, hogy az amerikai fogyasztók újra felfedezik a modelljeit. Az ajándékért természetesen fel kell keresni az Egyesült Államok hétezer GM-kereskedőjének valamelyikét, bele kell ülni a bizonyos modellekbe és ennek alkalmából egy gombot kell nyomkodni, amellyel esetleg a szerencsés megnyerheti az ingyenautót. A GM összesen 50 millió dollárt áldozott a reklámakcióra, ebből 25 millió dollár körüli a nyerhető kocsik együttes ára, tehát átlag 5 ezer dolláros utókról van szó. A másik 25 millió pedig a játékkal kapcsolatos költség, hiszen az autószalonok egy jelentős részében a szerencsés rögtön láthatja is képernyőn, milyen autót kapott a gyártótól.
Freesia ingyenes termékminta rendelhető itt:
http://www.freesia.hu/main_pop.php?p=6
http://www.freesia.hu/main_pop.php?p=6
Nem ingyenes! De a mai naptól a DM-ben féláron vannak a karácsonyi ajándékcsomagok! Sok nagyon megéri!
http://www.vipmail.hu/angol/
Ingyenes próbahónap nyelvtanfolyamra.
Ingyenes próbahónap nyelvtanfolyamra.
boci_ elolvastam. kiléptem a Homo Debilisektől
(lehet eddig sem voltam az?)
(lehet eddig sem voltam az?)AÍ dm-ben február 29-ig jelentkezhetnek a tavaly született babák szülei, ha tagjai szeretnének lenni a dm babaklubnak. Minden jelentkező 15.000Ft összértékű dm kuponfüzetet kap. Ingyenes termékmintákra és kedvezményes vásárlásra jogosít.
(A jelentkezéshez kell a születési anyakönyvi kivonat fénymásolata is.)
(A jelentkezéshez kell a születési anyakönyvi kivonat fénymásolata is.)
Bocsi! Nem tudtam, hogy külön ki kell írni, kinek írtam. Old Setterhandnak szántam a levelemet, az OTP-s megfejtésekért.
Hogy Te milyen rendes vagy! Véletlenűl jöttem ide, de meglepő, hogy mennyi segítőkész emberrel találkoztam! Maradjatok továbbra is ilyenek!
Köszi a gyors segítséget.
Kukucska!
http://yikes.tolna.net/hoax/
http://yikes.tolna.net/hoax/
Évek óta kering a neten ez a levél, semmi alapja nincs, sose fogsz telefont kapni, ez csak kamu.
Egyébként is a Nokia legújabb modelljében nem az az etwas, hogy WAP-os, hanem az, hogy játékgép+telefon. Ebből is látszik, hogy többéves levélről van szó
Egyébként is a Nokia legújabb modelljében nem az az etwas, hogy WAP-os, hanem az, hogy játékgép+telefon. Ebből is látszik, hogy többéves levélről van szó

2 éve Ericsson-nal volt hasonló baromság.
Keress rá a hoax kifejezésre!
Keress rá a hoax kifejezésre!
Sziasztok!
Most kaptam egy e-mailt, aminek lényege hogy ingyen lehet Nokia telefonhoz jutni. Ha 8 ismerősnek küldöm el a levelet, 2 hét után egy Nokia 6210-est, ha 20 ismerősömnek küldöm el, egy NOKIA WAP (legújabb modell) telefon kapok. Ti hallottatok már erről valamit?
Most kaptam egy e-mailt, aminek lényege hogy ingyen lehet Nokia telefonhoz jutni. Ha 8 ismerősnek küldöm el a levelet, 2 hét után egy Nokia 6210-est, ha 20 ismerősömnek küldöm el, egy NOKIA WAP (legújabb modell) telefon kapok. Ti hallottatok már erről valamit?
Nem éppen ingyen de: a Tesco minden 10000.-Ft vásásrlás esetén 500Ft- értékü kupont ad. Vigyázzatok csak aznapi számlákat fogadják el.! Én tegnap reggel voltam,akkor még a "madár sem jár" a lufis standnál,ma próbáltam de azt mondták,hogy csak aznapi mert lezárják?? minden nap a füzetet. (na az áfa-s számlákat mindenki visszakéri pl) akkor nem mindegy,hogy tegnapi a szla? Mert tutira nem nézik vissza minden nap az összes pénztárgép controll szallagját.
Miskolc tele van sálakkal
100XSzép újság: én is láttam 1 csomó színű sapit hozzá,bordó,piros,fekete,sötétkék,szürke 2 féle,fehér,drapp,zöld. De sajnos sálat sehol nem láttam hozzájuk. 

Ma láttam a Gyöngy újsághoz 1 pakli Römikártya van csomagolva!
Sajnos az újság árát nem figyeltem.
1 másik mozis újsághoz pedig Kémkölykök DVD jár, 600 valahány forint az újság. (sajnos a címét elfelejtettem)
Sajnos az újság árát nem figyeltem.
1 másik mozis újsághoz pedig Kémkölykök DVD jár, 600 valahány forint az újság. (sajnos a címét elfelejtettem)

még mindig van OTP Juniorral "Bánj a pénzzel okosan" könyv, én úgy 3 napja irtam meg a válaszokat és tegnap jött az e-mail hogy nyertem...
www.otp.hu
a válaszok hogy gyorsabban menjen
1.b
2.c
3.b
4.c
5.c
6.a
www.otp.hu
a válaszok hogy gyorsabban menjen
1.b
2.c
3.b
4.c
5.c
6.a
Mai Expressz: Termékkóstolási véleményét, tapasztalatait 3-4000 Ft-tal honoráljuk. 06-30-635-73-97