Van két junior gyerekitalkuponom dec.31-ig beváltható -300 Ft (egyik Dm-es, a másik Rossmannos).
Válaszborítékért postázom.
3.000 Ft-os meglepkék kupon. Felhasználható: dec.23-ig.
Nagyobb mennyiségű bébiételes és italos üvegeimtől nem szabadítana meg valaki?

" alt="

">
Kidobni sajnálnám...
Festménybolt.hu-n nyert 10.000 Ft-os ajándékutalványt ha átruházható, akkor én is felajánlom, itt jelezze akit érdekel, és rögtön irok.
Köszi
http://festmenybolt.hu/-n nyertem egy 10.000,- Ft-os utalványt, amely 2009. november 15-ig használható fel (online) történő dekorációs falikép vásárlása esetén.
Érdekel valakit?
nyertünk családi jegyet a most hétvégi gyerekvilág kiállításra most vettem észre
nem vagyok már pesten így az első telefonálónak átadnám
milkát nestlét szívesen elfogadnék esetleg cserébe
06302615486
Sziasztok!
Van 4 db 1000 Ft értékű Rosinter ebédjegyem, amit az alábbi budapesti éttermekben lehet 2009. dec. 31-ig beváltani:
Venezia, József krt. 85.
Deák tér 3.
Mammut I. Széna tér,
WestEnd, Váci út 1-3.
Oktogon tér 3.
A beváltás feltétele: 2000 Ft feletti fogyasztás, amiből 1000 Ft-ot lehet ezzel az ebédjeggyel fizetni, a többi részt dejeuner ebédjeggyel is vagy kp-zel.
Szívesen odaadom, ha valaki feltudja használni.
Mivi kuponívem a Rama kivételével megvan. Az első érdeklődőnek válaszborítékért postázom.
Amikor felajánlottam a sok plüsst, írt egy kedves fórumos, hogy a Budai gyerekkórházba vinné a maradékot. A plüssök elfogytak, de jelentkezz légyszi, lenne egy pár használtabb, de még sokáig hordható body különböző méretben. Gondolom ez is jól jön a gyerekeknek......
Két belépőjegy a Szobafogság című magyar játékfilm premier előtti vetítésére 2009. november 4-én 18 órakor a Mom Park Mozi (1123 Budapest, Alkotás út 53.) 6-os termében.
Szívesen odaadom annak aki szeretne elmenni. Holnap 10-ig várom a jelentkezőt e-mailben.
Kecskeméti strandbelépő 2 db nov 15.-ig
isminek odaadnám,aki előbbb ír
még maradt 2 db,emailban elküldöm
Kedves on-lány!
Engem érdekelne 2 jegy a döntőre. Ha még megvannak légyszi szólj!
Köszönöm.
Üdv:
Awani
Kedves Játékos,
Gratulálunk, a WellnessCafe.hu nyereményjátékán NYERTÉL egy két fő részére szóló belépőt az első osztályú amerikai futball döntőjére, az V. Hungarian Bowl-ra.
Helyszín: BVSC Szőnyi úti pálya
Időpont: november 7. 13:00
2x2 -t szeretnék felajánlani aki szeretné.
sminkpercek cd - ha valaki kéri válaszborítékért küldöm
ki tudna segíteni valaki 1 buenóval?
az istennek nem fogadja el sehogy a kódom

" alt="

">
köszönöm !!

" alt="

">
1 db Bueno kódot szeretnék ,ha még lenne valakinek .Adok helyette Ördögöset .
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások