Én 20-án nyertem,de még nem kaptam meg.
Ipszy
Az egyik úgy emlékszem, csak a 6. napon jött meg (de sokat nem késtek vele).
Sziasztok!
Aki nyert, azoktól kérdezném;
A dockyard utalványt a visszaigazolás után 5 munkanapon belül megkaptátok?
Gondolom véletlenül.
Uaz.
Játékoskártya játék miért van 2X ? Én úgy látom ,hogy ugyan az ?
lszasa
Bejelentkezel az oldalra, majd (az oldal alján, jobbra) az "Adataim módosítása" gombra kattintva tudod változtatni az e-mail címedet.
Én aldis iroszer blokkom elfogadtak mar meg is jott mailen az utalvany
Sada!
Hogy tudom megváltoztatni itt az e mail címemet?Nem jövök rá.....Köszönöm
törpi, xvx
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Tescoban vettem. Nem.latszodik, h bic, elfogadasra kerult
Bic:Tescoban vettem 10 db-os Hb ceruzát,ki volt írva a Bic szó is. Azzal nyertem,egyértelmű,hogy elfogadták.Tegnap 4-est vettem radírral,már nem volt a blokkon a teljes megnevetés,de Aldiban és Lidlben sincs csak írószer szó.
A blokkal EGYÜTT fotózd le a termékeket is.
Az nem árthat.
BIC játékon aki már nyert, és elfogadták a pályázatát: melyik üzletben vásárolt?
A Játékszabályzat szerint egyértelműen beazonosíthatónak kell lennie a vásárolt (BIC írószer vagy Tipp-Ex) termékeknek.
Hát, én az ALDI-ban és a TESCO-ban is vásároltam már (ezek vannak hozzánk közel), de az egyik helyen "írószerek", a másiknál "golyóstoll round" megnevezés szerintem nem igazán mondja meg, hogy mit takar. A kérdés: vásároljak még (el fogadják majd, ha esetleg nyerek), vagy próbálkozzam máshol? Ha ez utóbbi a megoldás: melyik boltban lehet a blokkon is beazonosítható BIC terméket vásárolni?
Előre is köszönöm, ha valaki segít, illetve válaszol.
kaporka63
(Szerintem a felhasználási feltételekben ez nincs explicite benne): IGEN, többet is be lehet váltani egyszerre a Dockyard utalványokból.
Csak a véleményre vársz, vagy a linket is megosztod?
Sziasztok, a Samsonite borond nyero jatekon jatszott mar valaki? Nem tudom eldonteni, hogy kamu-e, mert kicsit random weboldalon lehet jatszani. Koszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások